Yerler seni aslan parçası.Kaldırın Gülizar'ı arkanızdayım.
Yerler seni aslan parçası.Kaldırın Gülizar'ı arkanızdayım.
E ama yanlış bir şey söylemiyorum ki Mavi Top işte.Mavi Top demeyi bırakır mısın, kışkırtıyorsun beni.
Sen önce de ve ki'leri doğru yazmayı öğren de sonra destek olursun.Kaldırın Gülizar'ı arkanızdayım.
SoyTARı diyelim biz de Star'a o zaman. @xBUGRAxE ama yanlış bir şey söylemiyorum ki Mavi Top işte.
Sen önce de ve ki'leri doğru yazmayı öğren de sonra destek olursun.
Ben de meyve veren ağaç taşlanır derim. 2017'nin en çok izlenen kanalı olunca antisi çok oluyor tabii.SoyTARı diyelim biz de Star'a o zaman. @xBUGRAx
2018'in yıldızı Kanal D olacak, hazırlan şimdiden.Ben de meyve veren ağaç taşlanır derim. 2017'nin en çok izlenen kanalı olunca antisi çok oluyor tabii.
Sen bile canım kanalım diyorsun işte herkesin gönlünü böyle alıyor bir tanem. Kısacası konu tartışmaya kapalı.2018'in yıldızı Kanal D olacak, hazırlan şimdiden.
Star canım kanalımdır, iki dizimi bitirdi ama olsun. Söz ve UTC'ye dokunmasın da.
Star, Kanal D ve FOX benim canım kanallarım zaten. Gerisi ilgilendirmiyor.Sen bile canım kanalım diyorsun işte herkesin gönlünü böyle alıyor bir tanem. Kısacası konu tartışmaya kapalı.
95-100 dakika falan sürdü sıkıntı yok yani. Ha yine uzun ama 120 değil en azından.2 saatlik sitcom dizisi olmaz. Bölümü ilerleyen günlerde izlerim.
Ben bakmıştım, 2 saatten fazlaydı ilk bölüm? Bu bölümden mi bahsediyorsun?95-100 dakika falan sürdü sıkıntı yok yani. Ha yine uzun ama 120 değil en azından.
Evet onu diyorum. Ama ilk bölümü zaten izlememiş miydin?Ben bakmıştım, 2 saatten fazlaydı ilk bölüm? Bu bölümden mi bahsediyorsun?
Evet izlemiş sayılırım, 2’yi izleyeceğim. Yarın muhtemelen. Nasıl bölüm?Evet onu diyorum. Ama ilk bölümü zaten izlememiş miydin?
İlkine göre daha güzeldi. Zaten ben onu da beğenmiştim ama karakterler oturunca iyice eğlenceli geçti.Evet izlemiş sayılırım, 2’yi izleyeceğim. Yarın muhtemelen. Nasıl bölüm?
İlk bölümü de sevmiştim ama bu bölümde iyice oturdu. Karakter tanıtımları bitip durum komedisi başladığı için normal tabii. Gizem'in amcasının öldüğünü sandığı kısım, Pelin ve Tony'nin Yaşar'a komplo kurarken avlanması, Gündüz-Alara sahneleri bayağı komikti. Bölümün süresi de daha kısaydı. Ama bu daha başlangıç bundan daha güzel bölümler de izleyeceğiz eminim.
Senin yorumunu alalım. @xBUGRAx
İlkine göre daha güzeldi. Zaten ben onu da beğenmiştim ama karakterler oturunca iyice eğlenceli geçti.
3. Bölüm Fragmanı:
@xBUGRAx @S.G.A.T. @Thequeer @yatutarsa @vadikızı
Dönsün yakışır dişlek kraliçemize. Konuklar da şimdiden akın etmeye başladı Gülse sağolsun.Ben de daha çok beğendim bu bölümü. Gizem'e güldüm yine en çok. Alara ve Gündüz sahneleri de fena değildi. İlayda'yı da seviyorum.
Yıldız teyzesinden 1 yaş büyükmüş yine tatmin olmadım ama açıklama iyi oldu.
Gizem sahalara dönüyor. 😱 Avrupa Yakası'nda da Çağla ile rakipti Gülse.
İlkine göre daha güzeldi. Zaten ben onu da beğenmiştim ama karakterler oturunca iyice eğlenceli geçti.
3. Bölüm Fragmanı:
@xBUGRAx @S.G.A.T. @Thequeer @yatutarsa @vadikızı