Hahahahah Aaa diyorumya yine hortladı ayoll öcü gibi durup duurp karşıma çıkıuyor korkuyorum gece gece @eskicihadsizler dedikodu yapmayın her an gelip tokadı basabilirim size
Hahahahah Aaa diyorumya yine hortladı ayoll öcü gibi durup duurp karşıma çıkıuyor korkuyorum gece gece @eskicihadsizler dedikodu yapmayın her an gelip tokadı basabilirim size
al sanaHahahahah Aaa diyorumya yine hortladı ayoll öcü gibi durup duurp karşıma çıkıuyor korkuyorum gece gece @eskici
Mezarlık bozmuş bu çocuğuHahahahah Aaa diyorumya yine hortladı ayoll öcü gibi durup duurp karşıma çıkıuyor korkuyorum gece gece @eskici
kız sence bnm ajanım senin gibi safozun çözebileceği biri olur mu neyse sen @eskic ile düşün ajan (lar) ım kim diye yarın cvp verirsiniz ben kaçtım dedikodu yapmayın zönk diye çıkar kalbinize indiririm@gözlemci i Ajanı etmiş işte o mezarına gidince bayrağı ona teslim ediyor
kız sence bnm ajanım senin gibi safozun çözebileceği biri olur mu neyse sen @eskic ile düşün ajan (lar) ım kim diye yarın cvp verirsiniz ben kaçtım dedikodu yapmayın zönk diye çıkar kalbinize indiririm
Gerçi @gözlemci Benden çaldı @xemrexxx diyor sizle uğraşmayı yanı 4 yıl önce fikir bendeydi ama o hayata geçridi diyor bilemicemOha doğru mu bu @gözlemci
Ucube gibi karşımıza çıkıp yüreğimizi koparmaz inş Saatde geç olduNeyse şimdi rahat rahat @xemrexxx melununu çekiştirebiliriz
Yok ya bu saatten sonra gelmez artıkUcube gibi karşımıza çıkıp yüreğimizi koparmaz inş Saatde geç oldu
O manyağa belli olmaz vllaYok ya bu saatten sonra gelmez artık
Şimdi nereye kaçmıştır kim bilirO manyağa belli olmaz vlla
Tuhaf dizilerinden birini izliyordurŞimdi nereye kaçmıştır kim bilir
Her şeyi tuhaf zaten bununTuhaf dizilerinden birini izliyordur
UTC - Kadın - EDHO - Survivor- Fatih
İyi olan kazansın.
Harun bey sessiz sedasız takılıyor buralarda ne selam verdiği var nede aldığı etiketlere baktığı sonra benle ilgilenen yokHer şeyi tuhaf zaten bunun
Sen ilgilenmediğin için böyle yapıyordurHarun bey sessiz sedasız takılıyor buralarda ne selam verdiği var nede aldığı etiketlere baktığı sonra benle ilgilenen yok
Peşinden koşuyoruz ayoll ama yüz vermiyor ki beyefendi @Harunnn60Sen ilgilenmediğin için böyle yapıyordur
Zamanında kızdırmışsın demek ki @Harunnn60 beyiPeşinden koşuyoruz ayoll ama yüz vermiyor ki beyefendi @Harunnn60