Bu dizinin Karadeniz ismini taşımasından utanıyorum Böyle Karadeniz dizisi olmazMemleketinden utanıyormusun 😱 Kınadım seni Giresunda çekseler "aaa bizim burada çekiyorlar" derdin Trabzon olunca zoruna gitmiş demek
Bu dizinin Karadeniz ismini taşımasından utanıyorum Böyle Karadeniz dizisi olmazMemleketinden utanıyormusun 😱 Kınadım seni Giresunda çekseler "aaa bizim burada çekiyorlar" derdin Trabzon olunca zoruna gitmiş demek
Sizin oralara gelse de figuran olsan orda O zaman dermiydin bakalımBu dizinin Karadeniz ismini taşımasından utanıyorum Böyle Karadeniz dizisi olmaz
Hhaha bilmemSizin oralara gelse de figuran olsan orda O zaman dermiydin bakalım
Ama kısa sürdü nedense O zamanların reytingi varmi acaba
En sevdiğim Karadeniz dizisi buyduAma kısa sürdü nedense O zamanların reytingi varmi acaba
meryem di dimi adı
90ları bulmak çok zor ama 2004 filan zar zor yarısı bulunuyorEn sevdiğim Karadeniz dizisi buydu
Eskilerin 90lı yıllar ve 2000 li yıllar reytinglerini bende merak ediyorum birisi bulsada paylaşsa
90ları bulmak çok zor ama 2004 filan zar zor yarısı bulunuyor
2000li yıllarda olur tabi 2010 a çok yaklaşmadan biraz başlarımeryem di dimi adı
Ne bileyim bee ben çok hatırlamıyorum bu diziyi2000li yıllarda olur tabi 2010 a çok yaklaşmadan biraz başları
Gülbeyaz ayoll Şevval oynuyordu yarışmıştın forumda @Harunnn60
İzlememiş olabilir Şevval senide ilgilendirdiği için dedim Bir gün izlersen güzel dizidirNe bileyim bee ben çok hatırlamıyorum bu diziyi
Ne güzel diziler eskiler. Baktım ilk bölüme sadece 45 dakika.
90'ların reytingleri muhtemelen sadece RTÜKte falan vardır.90ları bulmak çok zor ama 2004 filan zar zor yarısı bulunuyor
2005 den sonra Pop Müziğide Türk dizileride nedense eski tatlarını kaybettiler çoğu sevdiğim şey hep 2005 den sonra bozulmuşNe güzel diziler eskiler. Baktım ilk bölüme sadece 45 dakika.
90'ların reytingleri muhtemelen sadece RTÜKte falan vardır.
Bu dizi reklam yapmayı çok iyi bildi ve günümüzde sosyal medyanın önemi çok hala bunu önemsemeyen dizi yapımcıları ve senaristler var
Twitter trendingi değil youtube trendi sormuştum ama girse bile şuan düşmüştürAlmanya'da TT olduğunu düşünmüyorum. TV izleyen insan sayısı o kadar az ki
Ha internette tabi canım. O kadar türk var sonuçta Ilk 20'deydi eminim sıra olarak 17.ydiTwitter trendingi değil youtube trendi sormuştum ama girse bile şuan düşmüştür
Almanyanın yarisi türk bence daha yüksek olmalı ilk 10'a girmeli Gerçekten bu dizinin istatistiklerini merak ediyorum artık Fransa 16, Almanya 17, Azerbaycan 3Ha internette tabi canım. O kadar türk var sonuçta Ilk 20'deydi eminim sıra olarak 17.ydi
Çok haklısın daha yüksek olmalıydı da Almanya'nın türkleri neredeyse hepsi asimile olmuş. Heleki gençler.. Türk geni taşıyorlar sadece, doğru dürüst türkçe bilen yok Türk olmadığım halde en türk olan benimAlmanyanın yarisi türk bence daha yüksek olmalı ilk 10'a girmeli Gerçekten bu dizinin istatistiklerini merak ediyorum artık Fransa 16, Almanya 17, Azerbaycan 3
En sevdiğim gurbetçi Kendi ana dilini bilmeyenler var yaa Senin telefuzlar nasıl acaba merak ettim şimdi böyle dediğine göreÇok haklısın daha yüksek olmalıydı da Almanya'nın türkleri neredeyse hepsi asimile olmuş. Heleki gençler.. Türk geni taşıyorlar sadece, doğru dürüst türkçe bilen yok Türk olmadığım halde en türk olan benim
Aslında yeni geldiğimde dil bilmeyen olarak yardıma muhtaç kişi bendim. Öğretmen birşey sorduğunda anlamıyordum ve doğal olarak türklere yineliyordum. %70 hüsrana uğradım. Türkçe bilmiyorlar daha, nasıl çevirsinler ki Ama şuan iki dili gayet iyi bildiğin için basıları çevirmen ol sen dediEn sevdiğim gurbetçi Kendi ana dilini bilmeyenler var yaa Senin telefuzlar nasıl acaba merak ettim şimdi böyle dediğine göre