ATV Sen Anlat Karadeniz - Dizi Yorumları

Memleketinden utanıyormusun 😱 Kınadım seni :T: Giresunda çekseler "aaa bizim burada çekiyorlar" derdin :A Trabzon olunca zoruna gitmiş demek :A
Bu dizinin Karadeniz ismini taşımasından utanıyorum :F Böyle Karadeniz dizisi olmaz :A

Ha internette tabi canım. O kadar türk var sonuçta :A Ilk 20'deydi eminim sıra olarak 17.ydi :D
Almanyanın yarisi türk bence daha yüksek olmalı ilk 10'a girmeli :A Gerçekten bu dizinin istatistiklerini merak ediyorum artık:X Fransa 16, Almanya 17, Azerbaycan 3 :X

Almanyanın yarisi türk bence daha yüksek olmalı ilk 10'a girmeli :A Gerçekten bu dizinin istatistiklerini merak ediyorum artık:X Fransa 16, Almanya 17, Azerbaycan 3 :X
Çok haklısın daha yüksek olmalıydı da Almanya'nın türkleri neredeyse hepsi asimile olmuş. Heleki gençler.. Türk geni taşıyorlar sadece, doğru dürüst türkçe bilen yok :A Türk olmadığım halde en türk olan benim :A

Çok haklısın daha yüksek olmalıydı da Almanya'nın türkleri neredeyse hepsi asimile olmuş. Heleki gençler.. Türk geni taşıyorlar sadece, doğru dürüst türkçe bilen yok :A Türk olmadığım halde en türk olan benim :A
En sevdiğim gurbetçi :X Kendi ana dilini bilmeyenler var yaa:X Senin telefuzlar nasıl acaba merak ettim şimdi böyle dediğine göre:A

En sevdiğim gurbetçi :X Kendi ana dilini bilmeyenler var yaa:X Senin telefuzlar nasıl acaba merak ettim şimdi böyle dediğine göre:A
Aslında yeni geldiğimde dil bilmeyen olarak yardıma muhtaç kişi bendim. Öğretmen birşey sorduğunda anlamıyordum ve doğal olarak türklere yineliyordum. %70 hüsrana uğradım. Türkçe bilmiyorlar daha, nasıl çevirsinler ki :F Ama şuan iki dili gayet iyi bildiğin için basıları çevirmen ol sen dedi :A

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco