Naz Elmas'ın Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
Billy Kane yeni bir haber konusu açtı

Naz Elmas'ın Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

2004–2006 yılları arasında Özcan Deniz’le beraber rol aldığı “Haziran Gecesi” adlı diziden sonra uzun soluklu bir projede rol alamayan Naz Elmas, yeni bir diziye dahil oluyor.

Naz Elmas, ATV’de yayınlanan Baba Yapım imzalı ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Naz Elmas, bir mafya babasına olan benzerliği nedeniyle bir anda kendini onun yerinde bulan ‘Bahtiyar’ın hikayesini konu alan dizide, ‘Rıfat’ın eski eşi ve ‘Tahir’in öz annesi ‘Handan’ı canlandıracak.
Orijinal formatta oku

katıla katıla bu diziye mi katılmış ya yakında ipini çeker atv, ah Naz ah

Bu kadın başarılı aslında, dizilerinin tutmamasına üzülüyorum. Umarım bu sefer tutturur.

Bu arada Bahtiyar Ölmez biter diye düşünüyorum. Masum Değiliz pazartesi olur, 8. Gün perşembe olur, Kanatsız Kuşlar da cumartesi gününe geçer diyordum. Ama KK NTC Medya dizisi, şimdi Adı Zehra geldi bir de...

Bu kadın başarılı aslında, dizilerinin tutmamasına üzülüyorum. Umarım bu sefer tutturur.

Bu arada Bahtiyar Ölmez biter diye düşünüyorum. Masum Değiliz pazartesi olur, 8. Gün perşembe olur, Kanatsız Kuşlar da cumartesi gününe geçer diyordum. Ama KK NTC Medya dizisi, şimdi Adı Zehra geldi bir de...
Kanatsız Kuşlar'ı Koliba yapıyor canısı. :A

Diziyi bitirmeye geliyor anlaşılan:F
Bu yorumu kim yapacak diyodum. :A

Aslında iyi oyuncu. Yılların deneyimi var kendisinde. Ama bir türlü olmuyor. :(

Aslında iyi oyuncu ama tekliflerde biraz daha seçici davranması lazım. Kanalın şimdiki en düşük reyting alan dizisi ve gün bekleyen iki yeni dizisi olduğunu varsayarsak tekrar yanlış bir tercih olmuş. :/