batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Adamın zaten yüzü sesi herşeyi Aras'a benziyor, ben direk Yamaç'a benzettimEmrah = İçerde Mert.
Adamın zaten yüzü sesi herşeyi Aras'a benziyor, ben direk Yamaç'a benzettimEmrah = İçerde Mert.
Adamın zaten yüzü sesi herşeyi Aras'a benziyor, ben direk Yamaç'a benzettim
Seninki ölüyor Yemedi senaryoyu galiba Sevgilisi dediğimiz adam karısına göz dikti.Bu zibidinin nesini beğendiniz. Bu kadar ukalalık olmaz ki. Yine kötü bir bölümdü. Dizi bölümlerinin 2 saat yapanlara ne desem bilmiyorum. Daha çok para kazanacaklar diye sağlam dizi kalmadı izleyecek.
Selim, öyle kolay ölmez.Seninki ölüyor Yemedi senaryoyu galiba Sevgilisi dediğimiz adam karısına göz dikti.
Bilemiyorum. Selim dizinin en derin narin yarimi bu bölüm cat fight bile yaptılarSelim, öyle kolay ölmez.
arama motorundan baktım o da ne demek diye Hangi sahnede yaptılar öyle şeyBilemiyorum. Selim dizinin en derin narin yarimi bu bölüm cat fight bile yaptılar
Karısını dövme şekli yaniarama motorundan baktım o da ne demek diye Hangi sahnede yaptılar öyle şey
Selim bu kadar kolay ölmeyi haketmiyor. Yüzleşmeleri lazım hem babasıyla, hem Yamaç'la. Aslında tam da Jet Sosyete başlamışken Öner'in aklı oraya kayıyor da olabilir. Onu bilemeyiz.
İçin fesat senin Selim ne yapsın.Karısını dövme şekli yani
Babası demişken aklıma şimdi geldi Karısıyla kavga ettikten sonra çocuga ne dedi Gel seni babamla taniştircam afasshdsahas
Ne içim fesat olacak Senaryonun ince dokunuşları bunlar Ölürken itiraf eder belkiİçin fesat senin Selim ne yapsın.
O dizide gay lafı geçmez, beklemeNe içim fesat olacak Senaryonun ince dokunuşları bunlar Ölürken itiraf eder belki
Tabi ki geçmez. Türkçesi eşcinsel Mafya babasının oğlunun öyle cıkması dizinin en ilgi çekici kısmı ama yemiyor bizde napıcan Böyle goygoyunu yapıyoruzO dizide gay lafı geçmez, bekleme
Öyle de denebilir. Aras’ın esmer hali.
Bölümü izlemedim, sosyal medyadaki yorumlara baktım. Alperen Duymaz’ın oynadığı Emrah karakteri çok tepki almış, beğeneni görmedim. Ayrıca bölümü de kimse beğenmemiş, Vartolu’yu görmek için izlemiş insanlar anladığım kadarıyla ancak gözükmemiş. Doğru mudur? @Çiğdem-
Bu zibidinin nesini beğendiniz. Bu kadar ukalalık olmaz ki. Yine kötü bir bölümdü. Dizi bölümlerinin 2 saat yapanlara ne desem bilmiyorum. Daha çok para kazanacaklar diye sağlam dizi kalmadı izleyecek.
Ben bu hafta canlı izlemicektim sırf Ön izlemeden dolayı Vartoluyu görücem diye baktım ama insanlarla dalga geçiyorlar eğer haftayada yoksa canlı izlememSeninki ölüyor Yemedi senaryoyu galiba Sevgilisi dediğimiz adam karısına göz dikti.
Aras'a manyak manyak hareketler yaptırırken iyi ama, başkası olunca böğğ İyi olmuş çok da güzel olmuş böyle devamBen bu hafta canlı izlemicektim sırf Ön izlemeden dolayı Vartoluyu görücem diye baktım ama insanlarla dalga geçiyorlar eğer haftayada yoksa canlı izlemem
Bu oyuncuyu ne mantıkla getirmişler diziye bukadar kötü bir karakteri oluşturmak büyük başarı , Rtük ten Çukur izleyicileri bu adamın trafik polisine haritadan yer gösteriyor ceza istiyorlar izleyiciler videoya tepki gelmişti şuan baktım buraya koyucaktım Çukur sayfası sahneyi kaldırmış inş cezayıda yerler akılları başlarına gelir dizinin kalitesi dip yaptı yazıktır insanları salak yerine koyuyorlar
@xemrexxx @MasacRE- @Arslan Bey @MEnes
@kerem
Neye göre dip yaptı acaba merak ettim. Ne gördünüz dizide dip yapacak. Vartolu 1 bölümde hemen ortaya çıkacak değil ya. Adamı döndürüp ne yapacaklar, hem öldü gösterildi adam biraz zaman geçmesi gerekiyor üstünden. Ama Vartolu kısmının tam tahmin edildiği şekilde gerçekleşecek olması tatminliğimi azaltıyor.Ben bu hafta canlı izlemicektim sırf Ön izlemeden dolayı Vartoluyu görücem diye baktım ama insanlarla dalga geçiyorlar eğer haftayada yoksa canlı izlemem
Bu oyuncuyu ne mantıkla getirmişler diziye bukadar kötü bir karakteri oluşturmak büyük başarı , Rtük ten Çukur izleyicileri bu adamın trafik polisine haritadan yer gösteriyor ceza istiyorlar izleyiciler videoya tepki gelmişti şuan baktım buraya koyucaktım Çukur sayfası sahneyi kaldırmış inş cezayıda yerler akılları başlarına gelir dizinin kalitesi dip yaptı yazıktır insanları salak yerine koyuyorlar
@xemrexxx @MasacRE- @Arslan Bey @MEnes
@kerem
Aras'a manyak manyak hareketler yaptırırken iyi ama, başkası olunca böğğ İyi olmuş çok da güzel olmuş böyle devam
Diziden soğuduk ayoll dalgamı geçiyorsunuz @S.G.A.T. @Forumdash @SherlockNeye göre dip yaptı acaba merak ettim. Ne gördünüz dizide dip yapacak. Vartolu 1 bölümde hemen ortaya çıkacak değil ya. Adamı döndürüp ne yapacaklar, hem öldü gösterildi adam biraz zaman geçmesi gerekiyor üstünden. Ama Vartolu kısmının tam tahmin edildiği şekilde gerçekleşecek olması tatminliğimi azaltıyor.
Emrah karakteri de bir anda verilmiş bir kararla diziye girmedi. Veya Vartolu yok diye yerine gelmedi. Sena'nın abisinden dizinin başından beri bahsediliyor. Keza Sena ailesiyle konuşurken babasının eski komiser olduğunu da biliyoruz. Ailesinde abisi yüzünden kötü şeyler yaşandığını da biliyoruz. Yani senaryo çook önceden planlandı. Bu dizinin hikaye örgüsü tamamıyla planlı ilerliyor. Bu karakteri seçtikleri oyuncu da tam oturmuş. Alperen Duymaz yakışmış role, iyi de giriş yapmış. Adam bildiğin sanat sever ya film izleyin diyor, klasik müzik dinleyin diyor. Manyağın teki çok hoşuma gitti. Orjinal karakter üretiminde dizi başarılıydı Emrah karakteriyle de bunu iyice kanıtlamışlar.
Hikaye nereye gidecek sorusuna iyi bir cevap olmuş oldu. Polis kısmı hep bir boşluktaydı dizinin. Bir şekilde polisin olaya dahil olması gerekiyordu. Böyle bir karakterle tam oldu. Ve bunu Sena'nın hikayesi üzerinden yaparak olayı başka bir boyuta taşıdılar. Hem Yamaç açısından hem Sena açısından hem de doğrudan Çukur açısından. İlerisi için umutsuzluğa kapılacak bir şey yok. Dizi güzel hamleler yapıyor ve iyi gitmeye devam ediyor, edecek gibi duruyor.
Aynen tam ergen idolü tarzi karakter. Trafik sahnesinde fena gıcık kaptım. Delikanlı değil, dürüst değil. Yamaç’la kavga sahnesinin koreografisini şimdiden hazırlıyordur Uğur YıldıranDiziden soğuduk ayoll dalgamı geçiyorsunuz @S.G.A.T. @Forumdash @Sherlock
Bu nasıl bir karakterdir gerçi fragmanda bir halt olmayacağı belliydi ama Çukurun kalitesini inanılmaz düşürdüler , yok müzik eşliğinde yer basıyor adam öldürüyor çizgi film mi bu Trafik Polisi sahnesini tepkiden Çukur sayfası bile videoyu sildi rtükten kesinlikle okkalı Bir ceza bekliyoruz
Bu oğlanı çok sevdilerse koyun bir diziye Polis rolunde başrol oynasın , Dizinin ayarını bozdu sankı başka bir dizi izliyoruz gibi başrol oymuş gibi Çukur kalitesine yakışmayan bir bölümdü insanları ön izleme ile keklediler ama fragmanlarda bu gıcık herif olurda Vartolu olmazsa canlı izlemicem bölümün Çukur ile alakası yoktu bu gıcık herife sankı bir yeni dizi çekmişler ergenler için hazırlanmış bir şey ben yakıştıramadım diziden resmen soğuduk
@S.G.A.T. @Forumdash
Aynen tam ergen idolü tarzi karakter. Trafik sahnesinde fena gıcık kaptım. Delikanlı değil, dürüst değil. Yamaç’la kavga sahnesinin koreografisini şimdiden hazırlıyordur Uğur Yıldıran