Çukur - 17. Bölüm Fragmanı

Youtubede çok büyük bir tepki var bu adama ve senaryoya :A Bende katılıyorum oyuncu çok yapmacık bir gıcık görünüyor . Vartolu yerine umarım buna güvenipte öldürmek gibi bir hata yapmazlar fragman hevesimi kaçırdı Söz toteli alır Abc 1 de alabilir bu fragmandan sonra bir çöküş bekliyorum bu hafta diziden hafif soğudum :A @Forumdash @S.G.A.T. @MasacRE-

@Yiğitt @eskici sevinsinler :A

@Yiğitt @eskici @S.G.A.T.
Artık çöktü sizin dizi :A

Aynen katılıyorum, sadece fragman üzerinden yorum yapmak istemedim. Çok gıcık bir herif. Böyle düşman mı olur. :D

Diziye görsel katalım dedik. Oyunculuğunu pek etkili bulmuyorum :X Karakteri de sıradişi değil zaten.

Bu arada fragmanda b*k dedirttik. SANSURSUZ :A Rtük hello cnm:A

Artık çöktü sizin dizi :A
Bu bölüm Vartolu yoksa hele bu gıcık adam ile geçecekse Söz e canlı bakabilirim bu bölüm :A @Yiğitt @xemrexxx

0:42 de anlaşmayı bozdın diyor şive yapmaya çalışmış birde Vartolu olacak güya ıyyy
:( :( :(

Bu dizideki rolünü bilemem ama Alperen çok sevdiğim bir oyuncudur :A
Biz Vartolu nasıl bir plan kurmuşlar ortaya nasıl çıkacak diye bekliyorduk , bu gıcık herif çıktı karşımıza Vartolu gibi davranıyor :F Empati kur sende gıcık olurdun :A

Sanki onun yerine gelmiş gibi :A

Biz Vartolu nasıl bir plan kurmuşlar ortaya nasıl çıkacak diye bekliyorduk , bu gıcık herif çıktı karşımıza Vartolu gibi davranıyor :F Empati kur sende gıcık olurdun :A

Sanki onun yerine gelmiş gibi :A
Vartolu ölmez ikisi birlikte olurlar belki :A