Nur Fettahoğlu ''Payitaht Abdülhamid'’ Kadrosunda!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Nur Fettahoğlu ''Payitaht Abdülhamid'’ Kadrosunda!

7be5a156-4b85-45c4-bdd1-e932c0a9a998.jpg

TRT1'in sevilen dizisi 'Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna yeni bir isim katıldı!

Yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, yönetmenliğini ise Emre Konuk’un yaptığı dizinin kadrosuna daha önce Aşk-ı Memnu, Hayat Yolunda, Muhteşem Yüzyıl, Filinta dizilerde rol alan Nur Fettahoğlu dahil oldu. 40. bölümden itibaren dizide yer almaya başlayacak Fettahoğlu, Eski Abhaz prensesi olarak yer alacak.

'Payitaht Abdülhamid' yeni bölümleriyle her cuma 20.00'de TRT1'de!

36752a44-dc28-4d65-aa2d-1e8a28e533c1.jpg

Kaynak: Ranini.tv
Orijinal formatta oku

Ah be peyker şöyle güzel bi entrika dizisiyle dönsene,bıkmadın mı tarih dizilerinde oynamaya

Mahidevran sultanlığını MY'de bırakıp daha kaliteli ve güncel bir dizide yer alsaymış.

Siyah Beyaz Aşk'ta olsaydı keşke, ne iyi de olurdu o role. :( Ece Dizdar da iyi ama Nur'u tabi ki daha çok seviyorum. Aşkı Memnu da drama çok yakışmıştı, tarih dizilerinden çıksa artık.

Bir tane dizidir, hata olur dedik de paraya sıkışmış heralde

Benim de aklıma bugün Beren Saat geldi, Bihter gibi bir rolle konuk olsa süper olur diye düşündüm. Serhan'ın eski sevgilisi falan olabilir, bayağı da renk katar. :bhr:
Keşke öyle birşey olsa cidden sevinçten takla attırırdım birine ( ben atamam şimdi :A ) Belki olur diyelim hatta twitterdan dedikodu yayalım yapımcı göz önüne alıp teklif götürür belki :D

Neboş'ta gelse yeni sezonda off. :( Merve'nin anası filan olur akıl verir. :A @sokak sanati @Ahmed
Ahaha. :A
Aslında tam olarak diziye yakışacak bir isim. :A

Baya entrika dolu oyuncular var, diziye biraz renk katmak için atılımlar yapılır umarım. Senaristin yanına da takviye yapılmalı, tek olarak iyice sıkıştı galiba.

Çok üzüldüm kendisini izleyemeyecek olduğum için. Fi'de görmek güzeldi, keşke bir internet dizisinde ya da Payitaht'ın aksine propaganda dizisi olmayan bir dizide oynasaydı.