Herifin aklandı sen bunu Vatanım Sensinden beridir seviyordun Hep hanzoları topluyorsun
ayol oğlan 22-23 yaşında senin gibi karta bakmaz diye hanzo yaptın 😱Herifin aklandı sen bunu Vatanım Sensinden beridir seviyordun Hep hanzoları topluyorsun![]()
![]()
@Aserat @Forumdash
O bıyıklı herif nasıl 22 yaşında gerçekten çok tuhafayol oğlan 22-23 yaşında senin gibi karta bakmaz diye hanzo yaptın 😱
Bıyıkları lens benceO bıyıklı herif nasıl 22 yaşında gerçekten çok tuhaf![]()
![]()
@Aserat @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @Arslan Bey @kerem
![]()
Hahaha Vartoluyla aynı yaş görünüyor 30 küsürBıyıkları lens bence![]()
Yokya o kadar değil, Benim gibi jilete vurmuyor ondandırHahaha Vartoluyla aynı yaş görünüyor 30 küsür![]()
Niye 22 yaşındakilerin bıyığı olmuyor muO bıyıklı herif nasıl 22 yaşında gerçekten çok tuhaf![]()
![]()
@Aserat @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @Arslan Bey @kerem
![]()
Yokya o kadar değil, Benim gibi jilete vurmuyor ondandır
O değilde bölümü bu sahneden anlaşılan "Celasun İçerde" mi oluyor![]()
Bu 30 yaşında kocaman adam gibi görünüyor amaNiye 22 yaşındakilerin bıyığı olmuyor mu![]()
Iyide hiçbir işe yaramadı ki, Vartolunun hiçbir sırrını öğrenemedi, sadece çukur düğmesini gördü o kadarBu 30 yaşında kocaman adam gibi görünüyor ama![]()
![]()
Bu gıcık herif itiraf ettiya Snepeak a bakmadınmı @kerem![]()
Bu öğrenene kadar Yamaç çözdü ama Yamaç çözene kadarda Sadiş çözdü en akıllıları o çıktıIyide hiçbir işe yaramadı ki, Vartolunun hiçbir sırrını öğrenemedi, sadece çukur düğmesini gördü o kadarBoşuna uğraşmış
![]()
Yamaç'la Sadiş'in arasında Sena da var
Yeni nickin iyi olmuş bu aradaBakıyorumda herkes yeni adıma hızlı adapte olmuş. Ilk günden etiketlemeler beklemiyordum
Yamaç'la Sadiş'in arasında Sena da varO değilde bu bölümde hiç Vartolu Sadiş sahnesi yoktu
Emmi ile Paşa'dan biri öldürülmez umarım ama bana Paşa ölecek gibi geliyor..
Niye bu çocuğa kütük muamelesi yapılıyor.Yeni nickin iyi olmuş bu arada@MasacRE- de değiştirse şu gıcık nicki Kütük yapsa
![]()
![]()
![]()
Lakabı kütük özel fotosu bile varNiye bu çocuğa kütük muamelesi yapılıyor.Zaten Emre sağolsun, LGBT zannetmiştim çocuğu
![]()