Çukur 16. Bölüm - İlk Bakış

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,150
Puanı
1,061
Sevilen Çukur'un 13 Şubat Pazartesi yayınlanacak yeni bölümden ilk sahne youtube kanalına yüklendi.

Çukur'da işler karışıyor!

Celasun olayı tam tahmin ettiğimiz gibiymiş. :A

+Şimdi söyle bana Celasun, 'İçerde' misin?
-İçerdeyim Yamaç babam.

@Çiğdem- @MasacRE-

Celasun'un "içerde" olmamasına ihtimal yoktu zaten. Babasının katilinin yanında olacak hali yoktu. En sonunda bu da açığa çıkmış oldu. Yamaç memnun olmadı tabi ki. Celasun, yine de çok işe yarayabilir. Yamaç'ın, Celasun'u bu konuda kullanması gerekir. :)

ayol oğlan 22-23 yaşında senin gibi karta bakmaz diye hanzo yaptın 😱
O bıyıklı herif nasıl 22 yaşında gerçekten çok tuhaf :A :A :A @Aserat @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @Arslan Bey @kerem
cukur-celasun-kubilay-aka-resimleri-6.jpg

Bakıyorumda herkes yeni adıma hızlı adapte olmuş. Ilk günden etiketlemeler beklemiyordum :A

Bu öğrenene kadar Yamaç çözdü ama Yamaç çözene kadarda Sadiş çözdü en akıllıları o çıktı :A :A :A @MasacRE-
Yamaç'la Sadiş'in arasında Sena da var :A O değilde bu bölümde hiç Vartolu Sadiş sahnesi yoktu :( Emmi ile Paşa'dan biri öldürülmez umarım ama bana Paşa ölecek gibi geliyor..

Bakıyorumda herkes yeni adıma hızlı adapte olmuş. Ilk günden etiketlemeler beklemiyordum :A

Yamaç'la Sadiş'in arasında Sena da var :A O değilde bu bölümde hiç Vartolu Sadiş sahnesi yoktu :( Emmi ile Paşa'dan biri öldürülmez umarım ama bana Paşa ölecek gibi geliyor..
Yeni nickin iyi olmuş bu arada :A @MasacRE- de değiştirse şu gıcık nicki Kütük yapsa
:A :A :A Avatarada bunu koyar :F
9mQQyk.jpg