Sevilen Çukur'un 13 Şubat Pazartesi yayınlanacak yeni bölümden ilk sahne youtube kanalına yüklendi.
Çukur'da işler karışıyor!
Çukur'da işler karışıyor!
Herifin aklandı sen bunu Vatanım Sensinden beridir seviyordun Hep hanzoları topluyorsun @Aserat @Forumdash
ayol oğlan 22-23 yaşında senin gibi karta bakmaz diye hanzo yaptın 😱Herifin aklandı sen bunu Vatanım Sensinden beridir seviyordun Hep hanzoları topluyorsun @Aserat @Forumdash
O bıyıklı herif nasıl 22 yaşında gerçekten çok tuhaf @Aserat @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @Arslan Bey @keremayol oğlan 22-23 yaşında senin gibi karta bakmaz diye hanzo yaptın 😱
Bıyıkları lens benceO bıyıklı herif nasıl 22 yaşında gerçekten çok tuhaf @Aserat @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @Arslan Bey @kerem
Hahaha Vartoluyla aynı yaş görünüyor 30 küsürBıyıkları lens bence
Yokya o kadar değil, Benim gibi jilete vurmuyor ondandırHahaha Vartoluyla aynı yaş görünüyor 30 küsür
Niye 22 yaşındakilerin bıyığı olmuyor muO bıyıklı herif nasıl 22 yaşında gerçekten çok tuhaf @Aserat @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @Arslan Bey @kerem
Yokya o kadar değil, Benim gibi jilete vurmuyor ondandır
O değilde bölümü bu sahneden anlaşılan "Celasun İçerde" mi oluyor
Bu 30 yaşında kocaman adam gibi görünüyor amaNiye 22 yaşındakilerin bıyığı olmuyor mu
Iyide hiçbir işe yaramadı ki, Vartolunun hiçbir sırrını öğrenemedi, sadece çukur düğmesini gördü o kadar Boşuna uğraşmışBu 30 yaşında kocaman adam gibi görünüyor ama
Bu gıcık herif itiraf ettiya Snepeak a bakmadınmı @kerem
Bu öğrenene kadar Yamaç çözdü ama Yamaç çözene kadarda Sadiş çözdü en akıllıları o çıktı @MasacRE-Iyide hiçbir işe yaramadı ki, Vartolunun hiçbir sırrını öğrenemedi, sadece çukur düğmesini gördü o kadar Boşuna uğraşmış
Yamaç'la Sadiş'in arasında Sena da var O değilde bu bölümde hiç Vartolu Sadiş sahnesi yoktu Emmi ile Paşa'dan biri öldürülmez umarım ama bana Paşa ölecek gibi geliyor..Bu öğrenene kadar Yamaç çözdü ama Yamaç çözene kadarda Sadiş çözdü en akıllıları o çıktı @MasacRE-
Yeni nickin iyi olmuş bu arada @MasacRE- de değiştirse şu gıcık nicki Kütük yapsaBakıyorumda herkes yeni adıma hızlı adapte olmuş. Ilk günden etiketlemeler beklemiyordum
Yamaç'la Sadiş'in arasında Sena da var O değilde bu bölümde hiç Vartolu Sadiş sahnesi yoktu Emmi ile Paşa'dan biri öldürülmez umarım ama bana Paşa ölecek gibi geliyor..
Niye bu çocuğa kütük muamelesi yapılıyor. Zaten Emre sağolsun, LGBT zannetmiştim çocuğuYeni nickin iyi olmuş bu arada @MasacRE- de değiştirse şu gıcık nicki Kütük yapsa
Lakabı kütük özel fotosu bile varNiye bu çocuğa kütük muamelesi yapılıyor. Zaten Emre sağolsun, LGBT zannetmiştim çocuğu