DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,400
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Söylemeyi unutmuşum, eskici de zevksiz.Ogedaycıyız
Boy pos onda Adem'de değil
![]()
![]()
Söylemeyi unutmuşum, eskici de zevksiz.Ogedaycıyız
![]()
![]()
Şu anlık diyorum ben ilerde yine nefret edebilirim orası ayrıE dur bakalım daha yeni başladı hemen gevşeme![]()
@eskici @Sherlock @Billy Kane @S.G.A.T. @DarkLegenD olmamış rekoru istiyorum bunaOgeday çirkin.
Ogegün.![]()
Şu anlık diyorum be hemen üstüme gelmeyinSöylemeyi unutmuşum, eskici de zevksiz.
Ogedaycıyız
![]()
![]()
Ogedayı ben de sevmem ama bu espri olmamışı haketti o yüzden yapıştırdım
Çok iyi değil miydi ama.@eskici @Sherlock @Billy Kane @S.G.A.T. @DarkLegenD olmamış rekoru istiyorum buna
https://fav10.net/forum/threads/sur...-ve-sohbet-konusu.276137/page-18#post-3266771 linki de vereyim mesaj burada![]()
İyi olanlara olmamış atıyoruz zaten biz kankaÇok iyi değil miydi ama.![]()
Zaten ben de espri yüzünden bastım olmamışı, yoksa banane adamın tipindenOgedayı ben de sevmem ama bu espri olmamışı haketti o yüzden yapıştırdım![]()
![]()
Hani vermemişsin 😱 Sen de hep unutuyorsun olmamış atmayıBu şey değil mi ya, geçen sene Adem’i yenip şampiyon olan Ogeday Kral.
Ben olmamışımı verdim, kenara çekildim.![]()
Tatlı çocuk, o kadar.Zaten ben de espri yüzünden bastım olmamışı, yoksa banane adamın tipinden@Yiğitt gibi erkekleri tiplerine göre değerlendirmiyoruz
![]()
Aynen biz ancak kızları tiplerine göre değerlendiririz erkeklerden bize neZaten ben de espri yüzünden bastım olmamışı, yoksa banane adamın tipinden@Yiğitt gibi erkekleri tiplerine göre değerlendirmiyoruz
![]()
Aynen biz ancak kızları tiplerine göre değerlendiririz erkeklerden bize ne![]()
![]()
Damla favorim ama, onu da göze alalım.Zaten ben de espri yüzünden bastım olmamışı, yoksa banane adamın tipinden@Yiğitt gibi erkekleri tiplerine göre değerlendirmiyoruz
Hani vermemişsin 😱 Sen de hep unutuyorsun olmamış atmayı![]()
Senle survivordaki tek ortak noktamız Damla zatenDamla favorim ama, onu da göze alalım.![]()
Hoşt ne gördün sankiOnun kendine hayrı yok.![]()
Sabaha kadar yatamamış, üsümüş falan.Hoşt ne gördün sankibu arada başladı
![]()
İlk bölüme özeldir o
Zaten ben de espri yüzünden bastım olmamışı, yoksa banane adamın tipinden@Yiğitt gibi erkekleri tiplerine göre değerlendirmiyoruz
Hani vermemişsin 😱 Sen de hep unutuyorsun olmamış atmayı![]()