Evet kalan şarkıların hepsi güzel, ben de aynı durumdayım Sanırım oylarımı geride kalanlardan yana kullanırım rekabet gelsin oylamalara biraz@MasacRE- grup oylamaları gibi buradada finalde kim kazanırsa memnunum modunda olacağım
Yıldız Tilbe- Sezen Aksu finalini göreceğiz gibi
Aa bende diğer grupta öyle oyladım.Evet kalan şarkıların hepsi güzel, ben de aynı durumdayım Sanırım oylarımı geride kalanlardan yana kullanırım rekabet gelsin oylamalara biraz
Bir de hiç hareketli şarkı kalmadı o da ilginç, hep slowlar kaldı.
Yok o kadar da geride olana verme, Sertab'a verelim ki fark azalsın Ahmet Kaya daha geride Ama sen Sezen Aksu'yu istiyorsun daha çok herhaldeAa bende diğer grupta öyle oyladım.
Burada öyle yapacam galiba. Ahmet Kaya'ya veririm.
Ben zaten slow seven biriyimde ama diğerlerinin de öyle olması şaşırttı beni
Sertap'a verirsem riskli olur Sezen içinYok o kadar da geride olana verme, Sertab'a verelim ki fark azalsın Ahmet Kaya daha geride Ama sen Sezen Aksu'yu istiyorsun daha çok herhalde
Ben de slowu seviyorum zaten de forum şaşırttı beni
Bende zirvedekilere oy vermedim. Nekadarda yufka yürekliyiz ikimizSertab Erener- Vur Yüreğim
@Dosi diğer grupta Murat Kekilli'ye burada Sertab'a oyumu atarak görevimi yerine getirdim ezilenlerin yanında olduk
Ne zoru Sezen'e vereceksin işte belli değil mi Ben de Yıldız'a atıp dengelerimBende zirvedekilere oy vermedim. Nekadarda yufka yürekliyiz ikimiz
Bundan sonrası zor benim için
Bakalım oy verecekmiyim yoksa sadece izlemeylemi yetineceğim
Hiç atmayalım daha iyiNe zoru Sezen'e vereceksin işte belli değil mi Ben de Yıldız'a atıp dengelerim
Delikanlım bir ufak adım önde gibi sanki Ama ikisi de çok güzel şarkılar tabiHiç atmayalım daha iyi
Senin için ikisi eşitmi yoksa Yıldız daha ağır basıyor diyemi?
İyi olan kazansın.Delikanlım bir ufak adım önde gibi sanki Ama ikisi de çok güzel şarkılar tabi