tebrikler
Çok teşekkürlerTebrikler @Halef
Ekli dosyayı görüntüle 58411
Forumumuzun yeni üyelerinden, foruma çabuk adapte olan biraz sivri dilli ama eğlenceli üyesi @Halef 1000'ler kulübüne girmiştir.
Başarılarının devamını dileriz. Nice nice kaliteli güzel ve uyarı alınmayacak mesajlara
İşte hediyenlerin:
Evet orası şehir merkezi Kilise de biraz ötede. Bu oluyor@Halef resim galiba Bremen çarşısı? Peki şu meşhur klise varmı bu resimde?
Değilmisin?Çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim. Sayenizde oldu.
Bu arada ne sivri dilliliğimi gördün sen
Aynen öyle birtek sen biliyorsun zaten. Çok teşekkür ederim@Halef Tebrik ederim Kerem isminle hitap edilmesi hoşuna gidiyordu diyim dedim nice mesajlara inşAllah
Bazıları kaşınıyor ben napayım Hem senin uyardigin konunun sivri dille alakası yokDeğilmisin?
Seni belkide büyük bir ceza almandan kurtardım geçen
Sende o potansiyel var ve uyarılarda gösteriyor bunu
Tebrik ederim @Halef cim, nice güzel ve bizli mesajlarına inşallah.
Şu an bu şarkıyı dinliyorum ve sana da hediyem olsun. İlk hediyelerin de benden gelsin.
Nezaman laf soktum ben? 😱 yani en azından sen üye olduğun zamanlar görmüş olman imkansızAynen öyle birtek sen biliyorsun zaten. Çok teşekkür ederim
Bazıları kaşınıyor ben napayım Hem senin uyardigin konunun sivri dille alakası yok
Sen hiç laf sokmuyorsun sanki
Forumun 'yeni' lgbt üyeleriyle çok iyi anlaşıyorsun diyeyim, anladın senNezaman laf soktum ben? 😱 yani en azından sen üye olduğun zamanlar görmüş olman imkansız
o mesaj evet sivri dililik değil başka bir boyuttu ama kendi konumda ceza alınmalar olsun istemedim diye uyardım
Ay neyse boşverelim.
Beğendinmi şarkılar gerçi ikincisini kopya çektim
Ahmet Kaya'yı seviyorum ben. Beğenmene sevindimForumun 'yeni' lgbt üyeleriyle çok iyi anlaşıyorsun diyeyim, anladın sen
Şarkılar gerçekten muazzam. 2. kopyada Ahmet Kaya muazzam olmuş. Cansın
Aynen öyle birtek sen biliyorsun zaten. Çok teşekkür ederim
Bazıları kaşınıyor ben napayım Hem senin uyardigin konunun sivri dille alakası yok
Sen hiç laf sokmuyorsun sanki
Çok teşekkür ederim hediye ve mesajın için
Şarkıyı da kesintisiz dinledim, güzelmiş hemen indirdim
Teşekkürler reyiz. Sizin için küçük benim için büyük bir adımTebrikler reyiz nice bin mesajlara diyorum @Halef
Teşekkür ederim. Senin de daha aktif olman dileğiyleTebrikler, nice güzel mesajlara!
Fark ettimde ben hala senin ismini bilmiyorum. Vadi kızı mı diyeyimNe demek bir hediye olmadı ama şimdilik isminle hitap etmek hediyem olsun arada derim ismini hoşuna gidiyo çünkü
Dediğin oldu ve sayende oldu Hediyen de güzelmiş, çok teşekkür ederimOoo hayırlı olsun @Halef
Demiştim sana karamsarlığa kapılma forumun aile ortamını yakında görürsün diye
Sana hediyemiz fırından yeni çıktı