Birde karate sahnesini izle. Onuda paylaştımFeridenin sahnelere bende bayılıyorumDiziyi bir gün baştan izlemek istiyorumda çok uzun bitmez ya kesin
gözümde büyüyor 100 küsür bölüm
![]()
Hani nerdeBirde karate sahnesini izle. Onuda paylaştım![]()
Sen yönümü gösterdiğin sürece , ben o tarafa gitmeye razıyımİlla navigasyon istiyorsun![]()
Öylede ama böyle üstte güzelce yazıp el harikaya gidecekken hemen altta aman ciddiye alma öylesine deyince güldürü oluyor bukezSen yönümü gösterdiğin sürece , ben o tarafa gitmeye razıyım
Neyse arada övgü de yapmak lazım değil mi, moral motivasyon şart![]()
Bence harikalıktı ama neyse arada överim moral motivasyon içinÖylede ama böyle üstte güzelce yazıp el harikaya gidecekken hemen altta aman ciddiye alma öylesine deyince güldürü oluyor bukez![]()
Tamam işlem tamam, sen yeterki övBence harikalıktı ama neyse arada överim moral motivasyon içintabi harika gelmeyince insanında övesi gelmiyor
![]()
Ben yazdım sana ve @vadikızı na öyle 1 bölümde olunmaz diyeAnam fragman yanılttı![]()
Ben yazdım sana ve @vadikızı na öyle 1 bölümde olunmaz diye
geçen bölüm baya sahne vardıda çok konu olmasın diye tek 2 tane açtım yoksa harika sahneler vardı
Artık 20.000 mesaj görüntüm an itibariyla 20.001 oldu![]()
Anacım bende kafa bırakıyorlar amaAnacım nasıl fragman yapıyorlarsa kafa bırakmıyorlar![]()