Hahaha sevmediğini hissettim gıcıklık olsun diye İçimden bir ses Dayıyıda @gözlemci sevmiyor diyorBana neden amca diyorsun hiç sevmem bana da dayı desene dayıyım ben
Hahaha sevmediğini hissettim gıcıklık olsun diye İçimden bir ses Dayıyıda @gözlemci sevmiyor diyorBana neden amca diyorsun hiç sevmem bana da dayı desene dayıyım ben
Dayı sevilmez mi hiç ya umarım seviyordur @gözlemciHahaha sevmediğini hissettim gıcıklık olsun diye İçimden bir ses Dayıyıda @gözlemci sevmiyor diyor
Sen onu bırak amcacığım kendi şeyinini sevmeye bak amcacığımDayı sevilmez mi hiç ya umarım seviyordur @gözlemci
Şey derkenSen onu bırak amcacığım kendi şeyinini sevmeye bak amcacığım
Neden seveyim ki amca deme olsun bitsin işte illa öyle bir şey demek istiyorsan dayı deAmca lafını işte
Hhaha hayırr sen Amcasın hislerim kuvvetlidir gıcık kapacağın kelimeyi bulmuşumNeden seveyim ki amca deme olsun bitsin işte illa öyle bir şey demek istiyorsan dayı de
Amca ne ya ben sırf amca olmayacağım için erkek kardeşim olmamasına seviniyorum sen kalkmış bana ne diyorsunHhaha hayırr sen Amcasın hislerim kuvvetlidir gıcık kapacağın kelimeyi bulmuşum
Dayı ne yaa alsın başına çalsın @eskici Bana gözlemci demen yeterli Çiğdem babaanneHahaha sevmediğini hissettim gıcıklık olsun diye İçimden bir ses Dayıyıda @gözlemci sevmiyor diyor
Dayı,bir erkeğin alabileceği en güzel lakaptır ya nasıl sevmezsinDayı ne yaa alsın başına çalsın @eskici Bana gözlemci demen yeterli Çiğdem babaanne
Ben daha gencim o yüzdendir Çiğdem vol 2Dayı,bir erkeğin alabileceği en güzel lakaptır ya nasıl sevmezsin
Ona ne bakıyorsun sen o biraz o babaanne olmuş artıkBen daha gencim o yüzdendir Çiğdem vol 2
Dayı ne yaa alsın başına çalsın @eskici Bana gözlemci demen yeterli Çiğdem babaanne
Aaa tamamen hislerime dayalı birinize Amca birininize dayı dedim ve gıcık olmanız yönünde dua ettim İşlem başarılı şekilde oluşmuş @gözlemci dayı , @eskici amcaAmca ne ya ben sırf amca olmayacağım için erkek kardeşim olmamasına seviniyorum sen kalkmış bana ne diyorsun
Biz de sana @Çiğdem- nine diyelim o zaman @gözlemciAaa tamamen hislerime dayalı birinize Amca birininize dayı dedim ve gıcık olmanız yönünde dua ettim İşlem başarılı şekilde oluşmuş @gözlemci dayı , @eskici amca
Bana amca da desen kızardım süper babaanne @eskici dayı olsun madem sevmişAaa tamamen hislerime dayalı birinize Amca birininize dayı dedim ve gıcık olmanız yönünde dua ettim İşlem başarılı şekilde oluşmuş @gözlemci dayı , @eskici amca
Dayanamamış senin hasretineHahaha Nine türü şeylere alışığım @xemrexxx sağolsun ayoll
Bu arada forumu batırmış şimdi sabaha kadar ona cevap verir dururum artık
Allahın sevgili kuluyum ne zaman foruma geç gelsem @xemrexxx ogün forumu batırmış oluyor yanı o gidince geliyorum @destere de kurtulmuş oda henüz gelmemişDayanamamış senin hasretine