Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Evet oyunculuklar bizimkilere yakın:X Samimiyetleri de:A Bence bu diziyi en iyi biz uyarlarız:F Kenan'ı profesör mü yapsam ne yapsam :A
4.Bölümde dedektif kadın profosor sahneleri müziğiyle replikleriyle türk dizisi gibiydi sadece yabancı konusuyorlar okadar :A @destere

Yarın bitiricem diziyi :A Şunu diyeyim tam türk dizileri gibiymiş bu ispanyol dizileri :A
Yani bu diziye yakında bir uyarlama türkiyeden mutlaka gelir :A

2.Sezon 3.Bölüm
Profosor ve dedektif kadının telsiz konuşmaları güzeldi ama son sahnede ele verdi kendisini , Profosor okadar titiz dikkatli bir adam yakıştıramadım :A
Denverim artık şu sarısın kadının kocasını öldürsün ayoll ne diye hala yaşatıyorlar , Kaçmaya çalıştı :A

2.Sezon 4.Bölüm
Sarısının kadının kocasına bomba koydular , sezon finalinde patlar inş :A Tokyo kurtulmasaydı keşke :( Bilgisayarcı çocuk ve O Adam varkan denverin babası ölmesin ayoll :(
Profosor ve dedektif kadının sahneleri türk dizisi gibiydi vlla :A Profosor yakayı ele verdi ama kaçmayı başardı :A
arturo kazmasındaki bombanın patlaması hepimizin dileği :)
monica tokyodan sonraki ikinci favorim :)

2x5. Bölüm

düşük tempolu ama duygusal açıdan tavan yapan sahneleriyle bu bölümüde tükettik :)
moskova bir türlü ölmedi herkesi ağlattıda kendisi ölemedi bölüm sonuna kadar? bölüm sonunda baba oğul un veda sahnesi muhteşemdi ..
ardiana berlinden nefret ediyor ama gelecek para uğruna bir yıl daha katlanmaya razı :)
monica artık çete üyelerinden daha çok kendini adamış kaçış olayına, tüneldeki çalışma gayreti takdirlikti ..
tokyo ile moskova barışma sahneleride iyiydi
tunelin sonu göründü ama raquelde kapıda göründü bakalım bu işin sonu nerde bitecek :)

hemen finali izlemeye başlayayım bekletmek olmaz :)

aslında tempoda sorun yoktuda
mantık sınırlarını aşınca konu inandırıcılığın ı yitiriyor yani yoksa tempo iyiydi özellikle tokyonun motosikletle dalışı falan aksiyon doruklardaydı :)

bu gece diziyi bitiriyoruz @Çiğdem- @Forumdash büyük bir boşluğa düşeceğimiz kesin böyle bir dizi daha bulmamız şart :)
@eskici ne işler çeviriyor acaba kaçıncı bölüme geldi hala birde sayıklıyor olmasın :)
Bugün ikinci bölümü izlerim :A

1. Bölüm

Soyguna hazırlanmak için 5 aylık bir süre var ve bu süreci bize anlatmayan bir dizi var. İçeriye ne ara, nasıl girdiler hiç anlamadım. Vasat üstü bir başlangıç.

7-7.2 falan verilebilir. Overratedlik kokusu alıyorum.

YArın Altered Carbon'a başlıyrmuyuz yoksa Cuma mı başlasak? @MasacRE- hangi odunluktaysa artık ortalıkta yok :T: ilk bölümü bugun başlayacaktı güya:F
Bunu bitirin başlayalım işte sizi bekliyorum ben :D

@MasacRE- nin izlemeye niyeti yok sanırım :A

@MasacRE- de Muayyen gününde bu aralar :A :A :A @Harunnn60
Altered'i izleyeceğiz dedik ya işte siz bitirin ona başlayalım ben şimdi bunu niye izleyeyim :D