4.Bölümde dedektif kadın profosor sahneleri müziğiyle replikleriyle türk dizisi gibiydi sadece yabancı konusuyorlar okadarEvet oyunculuklar bizimkilere yakınSamimiyetleri de
Bence bu diziyi en iyi biz uyarlarız
Kenan'ı profesör mü yapsam ne yapsam
![]()
4.Bölümde dedektif kadın profosor sahneleri müziğiyle replikleriyle türk dizisi gibiydi sadece yabancı konusuyorlar okadarEvet oyunculuklar bizimkilere yakınSamimiyetleri de
Bence bu diziyi en iyi biz uyarlarız
Kenan'ı profesör mü yapsam ne yapsam
![]()
Fianldeki sahneleri de görmen lazım4.Bölümde dedektif kadın profosor sahneleri müziğiyle replikleriyle türk dizisi gibiydi sadece yabancı konusuyorlar okadar@destere
Yorumumu yaptım @destereFianldeki sahneleri de görmen lazım![]()
YArın Altered Carbon'a başlıyrmuyuz yoksa Cuma mı başlasak? @MasacRE- hangi odunluktaysa artık ortalıkta yok
Soygunu yarın bitiricem kalan 2 bölümüYArın Altered Carbon'a başlıyrmuyuz yoksa Cuma mı başlasak? @MasacRE- hangi odunluktaysa artık ortalıkta yokilk bölümü bugun başlayacaktı güya
![]()
arturo kazmasındaki bombanın patlaması hepimizin dileğiYarın bitiricem diziyiŞunu diyeyim tam türk dizileri gibiymiş bu ispanyol dizileri
Yani bu diziye yakında bir uyarlama türkiyeden mutlaka gelir
2.Sezon 3.Bölüm
Profosor ve dedektif kadının telsiz konuşmaları güzeldi ama son sahnede ele verdi kendisini , Profosor okadar titiz dikkatli bir adam yakıştıramadım
Denverim artık şu sarısın kadının kocasını öldürsün ayoll ne diye hala yaşatıyorlar , Kaçmaya çalıştı
2.Sezon 4.Bölüm
Sarısının kadının kocasına bomba koydular , sezon finalinde patlar inşTokyo kurtulmasaydı keşke
Bilgisayarcı çocuk ve O Adam varkan denverin babası ölmesin ayoll
Profosor ve dedektif kadının sahneleri türk dizisi gibiydi vllaProfosor yakayı ele verdi ama kaçmayı başardı
Bugün ikinci bölümü izlerimaslında tempoda sorun yoktuda
mantık sınırlarını aşınca konu inandırıcılığın ı yitiriyor yani yoksa tempo iyiydi özellikle tokyonun motosikletle dalışı falan aksiyon doruklardaydı
bu gece diziyi bitiriyoruz @Çiğdem- @Forumdash büyük bir boşluğa düşeceğimiz kesin böyle bir dizi daha bulmamız şart
@eskici ne işler çeviriyor acaba kaçıncı bölüme geldi hala birde sayıklıyor olmasın![]()
Bugün ikinci bölümü izlerim![]()
@DarkLegenD ile birlikte izleyin size @MasacRE- de katılır1. Bölüm
Soyguna hazırlanmak için 5 aylık bir süre var ve bu süreci bize anlatmayan bir dizi var. İçeriye ne ara, nasıl girdiler hiç anlamadım. Vasat üstü bir başlangıç.
7-7.2 falan verilebilir. Overratedlik kokusu alıyorum.
Şimdi 2. bölüme başlayacağım, güzel bi kartları yoksa bırakırım.
Tüm bölümler soygunla alakalı nerdeyse yanı seviceksindirŞimdi 2. bölüme başlayacağım, güzel bi kartları yoksa bırakırım.
Muayyen gün ne
Dizide olan Profosoru sana benzetiyorum tip olarakta karakter olaraktaHerkese keyifli seyirler, dizi çok iyi.![]()
Yok ayoll Bu @destere @sokak sanati @MasacRE- falan uydurdular tuhaf hallerinde Muayyen günündeyim diyorlardıSen mi uydurdun bu ismi![]()
![]()
Bunu bitirin başlayalım işte sizi bekliyorum benYArın Altered Carbon'a başlıyrmuyuz yoksa Cuma mı başlasak? @MasacRE- hangi odunluktaysa artık ortalıkta yokilk bölümü bugun başlayacaktı güya
![]()
@MasacRE- nin izlemeye niyeti yok sanırım![]()
Altered'i izleyeceğiz dedik ya işte siz bitirin ona başlayalım ben şimdi bunu niye izleyeyim