daha çok beklersinSizlerin de cevaplarını bekliyorum. @Çiğdem- @Ahmed @xBUGRAx @S.G.A.T. @xemrexxx @Thequeer @destere @MasacRE- @gözlemci @YıldırıM @mesmeso61 @Sherlock @Forumdash @Billy Kane @sokak sanati @Halef @ozmoturk ve diğer herkes...
İnsan canı sıkıldımı açar youtubeden bölüm olmasa bile eski sevdiği dizilerin sahnelerine bakar sende odamı yok ayolldaha çok beklersin
hiç bir diziyi daha ikinci kez izleme isteğim olmadı ne yerli dizilerde nede yabancı dizilerde
hatta evde bazen açarlar eski dizileri gidip balkondan aşağı atlayasım gelir
hafızam çok iyi durumda o açıdan 10 yıl önce izlediğim filmdede herşey ezbere aklıma geliyor öyle olunca çok anlamsız kalıyor tekrar izlemek aslında tekrar tekrar izleyenler bence hafıza yönünden sorunlu insanlar bir ara @Harunnn60 a tavsiye etttiğim b12 yi sende kullanabilirsin hogathaİnsan canı sıkıldımı açar youtubeden bölüm olmasa bile eski sevdiği dizilerin sahnelerine bakar sende odamı yok ayoll
Aaa ben ezbere bildiğim halde çok sık izliyorum liste yaparım sonra burada çok var yanı dönüp dolaşıp tekrar tekrar izlediğimaslında hafıza çok iyi durumda o açıdan 10 yıl önce izlediğim filmdede herşey ezbere aklıma geliyor öyle olunca çok anlamsız kalıyor tekrar izlemek aslında tekrar tekrar izleyenler bence hafıza yönünden sorunlu insanlar bir ara @Harunnn60 a tavsiye etttiğim b12 yi sende kullanabilirsin hogatha
şimdi açıp tekrar izleyebilirmisin karabayırı düşündükçe zaten kendimi bayırlara vurasım geliyorAaa ben ezbere bildiğim halde çok sık izliyorum liste yaparım sonra burada çok var yanı dönüp dolaşıp tekrar tekrar izlediğim
Ahh Ahh senle eskiden Karadayı izlerdik çok az otür dizi izlersin @Forumdash
Hahah Aaa yok Kenanın o dizisinin tekrarlarını youtubeden izlemiyorumşimdi açıp tekrar izleyebilirmisin karabayırı düşündükçe zaten kendimi bayırlara vurasım geliyor
Hafiza sorunu değil de sıkılıyor insan aynı şeyleri görmekten Aşkı Memnuyu bin kere verdiler belki 1-2 kere youtubeda video izler gibi 5 - 10 dk açık tutmuşumdur kanalıhafızam çok iyi durumda o açıdan 10 yıl önce izlediğim filmdede herşey ezbere aklıma geliyor öyle olunca çok anlamsız kalıyor tekrar izlemek aslında tekrar tekrar izleyenler bence hafıza yönünden sorunlu insanlar bir ara @Harunnn60 a tavsiye etttiğim b12 yi sende kullanabilirsin hogatha
Faziletin Kızları falan izliyordu yaa zaten yeni kurtuldu aman böyle iyi @destereHafiza sorunu değil de sıkılıyor insan aynı şeyleri görmekten Aşkı Memnuyu bin kere verdiler belki 1-2 kere youtubeda video izler gibi 5 - 10 dk açık tutmuşumdur kanalı
Bi de şu yeşilçam filmelerini çok izleyenler var onlar da ayrı vakalar
Bu arada sen daha türk dizisi izlemiyormusun? Tümden bıraktın mı yabancı dizilere geçiş yapınca? Hayır yani en son senle ters düştüğümüz türk dizisi Hanımağamıydı neydi Hatice Şendilin oynadiği dizi nasil totş biriymişsin eskiden @Çiğdem-
Neee Fazilet mi izliyorFaziletin Kızları falan izliyordu yaa zaten yeni kurtuldu aman böyle iyi @destere
Aaa Ecünnü Farahı izliyor
Faziletin bağımlısıydı mendil falan ağlıyordu Ama kurtuldu şuan bakmıyorNeee Fazilet mi izliyor
Ben Karadayı izleiğine sadece şahit olmuştum aksiyon mafyadan başka hatırlamıyorumİçerde Çukur filan izelmeden ölecek mi bu oğlan? 😱 @destere
Onu biliyorum Birlikte savunuyorduk @xemrexxx ye karşiBen Karadayı izleiğine sadece şahit olmuştum aksiyon mafyadan başka hatırlamıyorum
birde evde yaşlı insanlarla aynı ortamı paylaşıyorsan tekrarlardan bunalıma girmek mümkün işin ilginç yanı yüz kez izledikleri sahnelere şaşırıp gülebiliyorlar üzülebiliyorlar ilk kez izlemiş gibi o kafayı yakalama imkanım yok )Hafiza sorunu değil de sıkılıyor insan aynı şeyleri görmekten Aşkı Memnuyu bin kere verdiler belki 1-2 kere youtubeda video izler gibi 5 - 10 dk açık tutmuşumdur kanalı
Bi de şu yeşilçam filmelerini çok izleyenler var onlar da ayrı vakalar
Bu arada sen daha türk dizisi izlemiyormusun? Tümden bıraktın mı yabancı dizilere geçiş yapınca? Hayır yani en son senle ters düştüğümüz türk dizisi Hanımağamıydı neydi Hatice Şendilin oynadiği dizi nasil totş biriymişsin eskiden @Çiğdem-
Faziletin Kızları falan izliyordu yaa zaten yeni kurtuldu aman böyle iyi @destere
Aaa Ecünnü Farahı izliyor
Faziletin bağımlısıydı mendil falan ağlıyordu Ama kurtuldu şuan bakmıyor
Gülizar izliyor şuan daha beterini bulmuş @destere
faziletin ilk beş altı bölümünü gülizarında ilk bölümünü izledim gülizara devam edeceğim ama ne zaman allah bilir netflix sağolsun hiç boş bırakmıyorki biziNeee Fazilet mi izliyor
Ben Karadayı izleiğine sadece şahit olmuştum aksiyon mafyadan başka hatırlamıyorum
karabayır muhteşem gidiyorduda sonra bozmuştu işi hatta tıfıl nazif arabayla patlatıldığında sevinçten halay çekmiştim aytenin hastasıydıkOnu biliyorum Birlikte savunuyorduk @xemrexxx ye karşi
Onu biliyorum Birlikte savunuyorduk @xemrexxx ye karşi
Gerçi 3.sezonu izlememişti sanırım Tam mafya sezonunda yanı kendine yakışanı yapıp kaçmıştıbirde evde yaşlı insanlarla aynı ortamı paylaşıyorsan tekrarlardan bunalıma girmek mümkün işin ilginç yanı yüz kez izledikleri sahnelere şaşırıp gülebiliyorlar üzülebiliyorlar ilk kez izlemiş gibi o kafayı yakalama imkanım yok )
yerli dizilere gelince eskidende kaliteli yerli diziler izlerdim hepsi AB idi yani totoş dizi değildi mesela ezel, aşkı memnu , fatmagül , hatırla sevgili , muhteşem yüzyılın ilk iki sezonu , ama onlarda yayınlansın bir daha izlemem bir kez yeterli bana
bahsettiğin dila hanım sanırım onun toplam 20 bölümünden beşer dakika anca izlemişimdir o dönem yaptığım yorumlar o beş dakikayı içeriyordur o da şendil aşkına
faziletin ilk beş altı bölümünü gülizarında ilk bölümünü izledim gülizara devam edeceğim ama ne zaman allah bilir netflix sağolsun hiç boş bırakmıyorki bizi
karabayır muhteşem gidiyorduda sonra bozmuştu işi hatta tıfıl nazif arabayla patlatıldığında sevinçten halay çekmiştim aytenin hastasıydık
dizide aşk olmalı başka konu ilgi alanıma girmiyorGerçi 3.sezonu izlememişti sanırım Tam mafya sezonunda yanı kendine yakışanı yapıp kaçmıştı
Kırgın Çiçekleride izliyordundizide aşk olmalı başka konu ilgi alanıma girmiyor