Hala yeni fragman YokBakalım okul yangını nasıl sonuçlanıcak
Yeni fragmanın olmaması normal belli ki gizem yapmak istiyorlar 4. bölümde Merve'yi ölmüş olarak göstermeleri gibi.Hala yeni fragman Yok![]()
Çekimler mi azaldı bilmiyorum ama Aslıhan Gürbüzün hesabına baksam sürekli bir doğada böyle geziyor böyle. 4-5 gündür kadın dışarıda hep?Fark ettiniz miÖn İzleme:
Serhan'ı da akıllı adam sanırdım. Daha Merve'den boşanmadan herkese Oya'yla birlikte olduğunu gösterme derdinde.
Yeni fragmanın olmaması normal belli ki gizem yapmak istiyorlar 4. bölümde Merve'yi ölmüş olarak göstermeleri gibi.![]()
Sarmaşığın beylikdüzü tarafıdır oralarÇekimler mi azaldı bilmiyorum ama Aslıhan Gürbüzün hesabına baksam sürekli bir doğada böyle geziyor böyle. 4-5 gündür kadın dışarıda hep?Fark ettiniz mi
@Ahmed
Bilmem hala aynı rol süresi.Çekimler mi azaldı bilmiyorum ama Aslıhan Gürbüzün hesabına baksam sürekli bir doğada böyle geziyor böyle. 4-5 gündür kadın dışarıda hep?Fark ettiniz mi
@Ahmed
bu saatten sonra beklemiyorum artıkHala yeni fragman Yok![]()
bu saatten sonra beklemiyorum artık![]()
Şu özeti de iyice uzattılarBaşla artık yeni bölüm.
Başladı ama hala eski bölümün son sahnelerini veriyor starHala bitmedi.![]()
sinir oluyorum bu duruma,öncelerden yoktu böyle saçmalıklarBaşladı ama hala eski bölümün son sahnelerini veriyor star![]()