Hala yeni fragman YokBakalım okul yangını nasıl sonuçlanıcak
Yeni fragmanın olmaması normal belli ki gizem yapmak istiyorlar 4. bölümde Merve'yi ölmüş olarak göstermeleri gibi.Hala yeni fragman Yok
Çekimler mi azaldı bilmiyorum ama Aslıhan Gürbüzün hesabına baksam sürekli bir doğada böyle geziyor böyle. 4-5 gündür kadın dışarıda hep?Fark ettiniz miÖn İzleme:
Serhan'ı da akıllı adam sanırdım. Daha Merve'den boşanmadan herkese Oya'yla birlikte olduğunu gösterme derdinde.
Yeni fragmanın olmaması normal belli ki gizem yapmak istiyorlar 4. bölümde Merve'yi ölmüş olarak göstermeleri gibi.
Sarmaşığın beylikdüzü tarafıdır oralarÇekimler mi azaldı bilmiyorum ama Aslıhan Gürbüzün hesabına baksam sürekli bir doğada böyle geziyor böyle. 4-5 gündür kadın dışarıda hep?Fark ettiniz mi
@Ahmed
Bilmem hala aynı rol süresi.Çekimler mi azaldı bilmiyorum ama Aslıhan Gürbüzün hesabına baksam sürekli bir doğada böyle geziyor böyle. 4-5 gündür kadın dışarıda hep?Fark ettiniz mi
@Ahmed
bu saatten sonra beklemiyorum artıkHala yeni fragman Yok
bu saatten sonra beklemiyorum artık
Şu özeti de iyice uzattılarBaşla artık yeni bölüm.
Başladı ama hala eski bölümün son sahnelerini veriyor starHala bitmedi.
sinir oluyorum bu duruma,öncelerden yoktu böyle saçmalıklarBaşladı ama hala eski bölümün son sahnelerini veriyor star