Yalnız sen daha çok Söz'cüsün daha çok. Son bölümü yere göğe sığdıramamıştın.Ben olmayınca kimse yorum konusunu açmamış, @Çiğdem- birde bana hain diyor.
@S.G.A.T. @Arslan Bey @MasacRE-
Yalnız sen daha çok Söz'cüsün daha çok. Son bölümü yere göğe sığdıramamıştın.Ben olmayınca kimse yorum konusunu açmamış, @Çiğdem- birde bana hain diyor.
Bende senin hainliğin i konusuyordum @Arslan Bey @S.G.A.T.Ben olmayınca kimse yorum konusunu açmamış, @Çiğdem- birde bana hain diyor.
Genelde bu tarz konular kaptırmamak için 18 oldu mu anında açılır. O yüzden hiç kimsenin konunun açılmamış olması aklına bile gelmemiştir.Ben olmayınca kimse yorum konusunu açmamış, @Çiğdem- birde bana hain diyor.
Yalnız sen daha çok Söz'cüsün daha çok. Son bölümü yere göğe sığdıramamıştın.
Genelde bu tarz konular kaptırmamak için 18 oldu mu anında açılır. O yüzden hiç kimsenin konunun açılmamış olması aklına bile gelmemiştir.
Söz'ün geçen bölümünü sevdiğin için böyle bir ön yargıya kapıldım. O yüzdendir ki, Söz'ü daha çok sevdiğini düşündüm. O bölümü çok eleştirmiştim çünkü.Benim Çukur'u daha çok sevdiğimi beni tanıyanlar bilir, sen bilmesen bile @Çiğdem- bilmeliydi bunu. Pazartesi günleri Ezel'den beri Ay Yapım dizilerini izleyip, savunan birisiyim ben.
Bende senin hainliğin i konusuyordum @Arslan Bey @S.G.A.T.
Söz'ün geçen bölümünü sevdiğin için böyle bir ön yargıya kapıldım. O yüzdendir ki, Söz'ü daha çok sevdiğini düşündüm. O bölümü çok eleştirmiştim çünkü.
Maç konularında hiç unutmam konuyu açıp forum saatini beklerdik. O zaman da sistem farklıydı, ilk kiminkini konusunu kabul ederse o kalıyordu. Hiç açamadım galiba. Ne günlerdi. @emreemreu @Fks14 @takas @BesaleT bilir.Benim Çukur'u daha çok sevdiğimi beni tanıyanlar bilir, sen bilmesen bile @Çiğdem- bilmeliydi bunu. Pazartesi günleri Ezel'den beri Ay Yapım dizilerini izleyip, savunan birisiyim ben.
Geçen sene dizi yorumlarını açma konusunda büyük bir rekabet vardı. Şimdi o yok. Geçen sene İçerde yayınlanırken üç kişinin aynı anda konu açtığı olurdu, @Polat Şaşmaz yüzünden kaç kere konularım kilitlendi, bilen bilir. Saniye farkıyla geçerdi beni.
Çukur'un 13'ü kötüydü, Söz'ün 30'u iyiydi. Bu reytinglere de yansıdı zaten. İlk defa zıt bir şey oldu ama kısa sürdü bu zıtlık.Senin profil resminde tatlı sincaplar varken benim profil resmimde Aras vardı, hem sen Söz'e İçerde varken başladın. Kim daha hain tartışmayalım bence.
O bölümü sevmiştim ancak sevdiğim zaman Çaylak'ın annesinin repliğinin yanlış yazıldığını fark etmemiştim. Sen o hatayı söyleyince bir tık soğudum bölümden. Çukur'un geneline baktığımız zaman daha iyi olduğu aşikar zaten. Söz'ün ikinci sezonunun beni tatmin etmediğini defalarca söylemişimdir.
Senin profil resminde tatlı sincaplar varken benim profil resmimde Aras vardı, hem sen Söz'e İçerde varken başladın. Kim daha hain tartışmayalım bence.
O bölümü sevmiştim ancak sevdiğim zaman Çaylak'ın annesinin repliğinin yanlış yazıldığını fark etmemiştim. Sen o hatayı söyleyince bir tık soğudum bölümden. Çukur'un geneline baktığımız zaman daha iyi olduğu aşikar zaten. Söz'ün ikinci sezonunun beni tatmin etmediğini defalarca söylemişimdir.
Söz'ün geçen bölümünü sevdiğin için böyle bir ön yargıya kapıldım. O yüzdendir ki, Söz'ü daha çok sevdiğini düşündüm. O bölümü çok eleştirmiştim çünkü.
Bölüm bitince gelirim ben geceGenelde bu tarz konular kaptırmamak için 18 oldu mu anında açılır. O yüzden hiç kimsenin konunun açılmamış olması aklına bile gelmemiştir.
A/B'yi kesinlikle alacak ama TOTAL grubu Söz'e bağlı. Gerçi Çukur'da aksiyon tavan yapacak gibi duruyor fragmanlarda. Her iki grupta da lider olabilir.Bölüm bitince gelirim ben gece
Toteli kim alır tahminleri alalım , Çukur alacak gibi görünüyor
Fragmanlar inanılmaz ilgi görmüş alamasa bile Totelde baya yaklaşacak gibiA/B'yi kesinlikle alacak ama TOTAL grubu Söz'e bağlı. Gerçi Çukur'da aksiyon tavan yapacak gibi duruyor fragmanlarda. Her iki grupta da lider olabilir.
Bölüm bitince gelirim ben gece
Toteli kim alır tahminleri alalım , Çukur alacak gibi görünüyor
İlgi görür tabi ki. Diğer bölümlere göre hareketlilik son derece artıyor gibi gözüküyor, ki muhtemelen öyle de olacak.Fragmanlar inanılmaz ilgi görmüş alamasa bile Totelde baya yaklaşacak gibi
Çukur'un 13'ü kötüydü, Söz'ün 30'u iyiydi. Bu reytinglere de yansıdı zaten. İlk defa zıt bir şey oldu ama kısa sürdü bu zıtlık.
Çukur'un bu bölümü, geçen bölümü, hatta sezonun en iyi bölümü olmaya aday olabilir. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla aksiyon tavan yapacak. En sevdiğim şey de, yeni bölümün eski bölümü aratmaması olur. Bu bölüm aratmayacak, üstüne koyacak gibi, yani umarım öyle olur.Çok doğru tespit. Çukur'un 13. bölümü cidden kötüydü, Söz'ün 30. bölümü ise ikinci sezonun en iyi bölümüydü. Bu iki bölüm aynı hafta yayınlanınca reytinglerde Söz iyi bir artış yaşadı. Ancak bu bölümlerden sonra Çukur'un 14, Söz'ün 31. bölümü yayınlandı. Bu sefer de tam tersi bir durum ortaya çıktı. Çukur'un 14. bölümü dizinin en iyi bölümü olmaya aday, Söz'ün 31. bölümü ise kesinlikle 30. bölümü kadar güzel değildi.
Zaten dediğim gibi Çukur'un tüm bölümleriyle, Söz'ün ikinci sezon bölümlerini karşılaştırırsak Çukur kesinlikle daha iyi. Çukur'un 14 bölümde bir bölümü kötüydü, Söz'ün ikinci sezonunda ise tek tatmin eden bölümü 30. bölümdü.
Çukur'un bu bölümü, geçen bölümü, hatta sezonun en iyi bölümü olmaya aday olabilir. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla aksiyon tavan yapacak. En sevdiğim şey de, yeni bölümün eski bölümü aratmaması olur. Bu bölüm aratmayacak, üstüne koyacak gibi, yani umarım öyle olur.
Bölümü televizyondan değil de, internet üzerinden izlemek aşırı keyif veriyor. Hiç reklam girmiyor, sansür yok bir şey yok. Oh, kafan rahat. Tek sıkıntısı ise, sosyal medyada gezinirken spoiler yiyebiliyorsun.Bölümü canlı izlemediğim için nasıl gidiyor bilmiyorum ama benim de beklentim çok yüksek. Özellikle ikinci fragman sonrası aksiyona doyacakmışız gibi hissediyorum.
Bölümü televizyondan değil de, internet üzerinden izlemek aşırı keyif veriyor. Hiç reklam girmiyor, sansür yok bir şey yok. Oh, kafan rahat. Tek sıkıntısı ise, sosyal medyada gezinirken spoiler yiyebiliyorsun.