Gülşene niye sataşıyorsun şimdiYetişkinse Tilki Kız öyle bir imajla gelirki Gülşen yediği cezalar hafif kalmış deriz@eskici
Gülşene niye sataşıyorsun şimdiYetişkinse Tilki Kız öyle bir imajla gelirki Gülşen yediği cezalar hafif kalmış deriz@eskici
Açık saçıklıkta Gülşen örneği geldi aklıma napayım ayollGülşene niye sataşıyorsun şimdi![]()
Bir sürü örnek varken neden bu işlerle alakası olmayan Gülşenim geliyor aklına anlamıyorumAçık saçıklıkta Gülşen örneği geldi aklıma napayım ayoll![]()
![]()
@S.G.A.T.
Tilki Kız süt reklamı yapmaz inş , Süt banyosu eşliğinde yapar![]()
Senin ne istediğini gayet iyi biliyorum şeytan kılıklıAçık saçıklıkta Gülşen örneği geldi aklıma napayım ayoll![]()
![]()
@S.G.A.T.
Senin ne istediğini gayet iyi biliyorum şeytan kılıklıKızı öyle bir reklamda oynatıp sonra linç edeceksiniz, yemezler.
Zaten olmayacaktır öyle şey, gençler için bir reklam olur. Şampuan falan değil.
![]()
Hahah Aaa öyleBir sürü örnek varken neden bu işlerle alakası olmayan Gülşenim geliyor aklına anlamıyorum![]()
![]()
Yakın dönemde böyle bir klibi olduğu için olabilir mesela.Bir sürü örnek varken neden bu işlerle alakası olmayan Gülşenim geliyor aklına anlamıyorum![]()
![]()
Hahah Aaa öyleŞöyle bol bol eleştiri alacağı bir reklam olmalı
Bu işlerle alakası olmayanmı 😱 Günahını aldık kusura bakmasın Gülşen ozaman @eskici![]()
Bundan daha beterleri var onlarla uğraşın biraz daYakın dönemde böyle bir klibi olduğu için olabilir mesela.
Mükemmel bir yorum kardeşim, helaaallPınar Çocuk Devam Sütü reklamı falan mı.![]()
Vayy ben ne yapam dağlara taşlara mı çıkam vuyy deli başım
Hiç gözüme çarpmamışsın biz @turkuazz ile kötülerken sen napıyordun içindenmi kötülüyordunVayy ben ne yapam dağlara taşlara mı çıkam vuyy deli başımBu gönleri göreceğimize Tilki kız öleydi daha iyiydi
![]()
Aynen malesef arada öyle yaptımHiç gözüme çarpmamışsın biz @turkuazz ile kötülerken sen napıyordun içindenmi kötülüyordun![]()
Oh ohhh iyi bir gün herkes Tilki Kız avlama kulüb üyesi olacak giderek kulübümüz çoğalıyor şuan @Aserat @turkuazz @eskici , sen ben 5 kişi olduk bile daha gizli Tilki Kız antileride vardır senin gibi illa forumdaAynen malesef arada öyle yaptımiçimden beddua ettikçe kız daha da dik yürümeye başladı
bende madem içimden olmuyor dışa da vurayım artık dedim
![]()
Kulübümüz git gide güçleniyor
Hangi marka olduğunu merak ettim hangisiyse bir daha ağzıma sürmeyeceğim.
Aman reklamdan eksik kalsın müziği iyide sanki bu eksik kalmışAçık saçıklıkta Gülşen örneği geldi aklıma napayım ayoll![]()
![]()
@S.G.A.T.
Gündemde kalmaya çalısıyor aklınca işteAman reklamdan eksik kalsın müziği iyide sanki bu eksik kalmış![]()