Daha iyi oldu, sizle uğraşmadan kendi başıma rahat rahat izlerim ben onuSoygun dizisi bitince buna başlayacaz @Forumdash @destere ile
Sizde başlayın @MasacRE- nin önerdiği diziden kaçtık @eskici
Daha iyi oldu, sizle uğraşmadan kendi başıma rahat rahat izlerim ben onuSoygun dizisi bitince buna başlayacaz @Forumdash @destere ile
Sizde başlayın @MasacRE- nin önerdiği diziden kaçtık @eskici
En iyisi vlla kafanı dinlersinDaha iyi oldu, sizle uğraşmadan kendi başıma rahat rahat izlerim ben onu
sen hele bir yerden başlada hızımızı boşver işin gücün bahane bir hafta oldu daha siftahın yok dizi konusundaSiz çok hızlı ilerliyorsunuz
Hayat yoruyor bizi reyiz ne yapalımsen hele bir yerden başlada hızımızı boşver işin gücün bahane bir hafta oldu daha siftahın yok dizi konusunda
işte diziler hayatın yorgunluğunu alır eskilerinden kurtulursun yenilenirsin cillop gibi bişey olursun )Hayat yoruyor bizi reyiz ne yapalım
Tamam be yarın ilk bölümünü izlerim senin dediğin dizinin tabi unutmazsamişte diziler hayatın yorgunluğunu alır eskilerinden kurtulursun yenilenirsin cillop gibi bişey olursun )
verilen sözleri asla unutmam bu mesajın takipçisi olacağım @Çiğdem- de şahit olsunTamam be yarın ilk bölümünü izlerim senin dediğin dizinin tabi unutmazsam
Unutursam hatırlat bana o zamanverilen sözleri asla unutmam bu mesajın takipçisi olacağım @Çiğdem- de şahit olsun
zaten hogatha her gün kafana bir oklava geçirip hatırlatır bana gerek bile kalmazUnutursam hatırlat bana o zaman
Ahh sen benim yapımıma laf mı ettin? 😱 Hemen Çukuru tenzih et Kara Sevda yazıcaktım diye özür tensipini bekliyorum@Çiğdem- için dedim ben onu aslında sonuçta Çukur izleyen birisi
Ne fark ediyor Kara Sevda da sizin yapım değil miAhh sen benim yapımıma laf mı ettin? 😱 Hemen Çukuru tenzih et Kara Sevda yazıcaktım diye özür tensipini bekliyorum
Bizim şirket adı altında yapılmış paralel örgüt dizisi Ben yoktum o aralar şirketin başında @xemrexxx Burak oğlanı başrol yapmiş hemen ordan tum olayı çözmen gerekti aslındaNe fark ediyor Kara Sevda da sizin yapım değil mi
Sizin yapıma da mı çökmüşler bunlarBizim şirket adı altında yapılmış paralel örgüt dizisi Ben yoktum o aralar şirketin başında @xemrexxx Burak oğlanı başrol yapmiş hemen ordan tum olayı çözmen gerekti aslında
Meyve veriyoruz. Ya meyveyi çalmaya geliyorlar yada çalamıyınca taşlıyorlarSizin yapıma da mı çökmüşler bunlar
Olsun sizi yıldıramaz böyle şeyler siz büyük bir şirketsiniz ama keşke Çukur gibi diziler yapmasanızMeyve veriyoruz. Ya meyveyi çalmaya geliyorlar yada çalamıyınca taşlıyorlar
İçerde erken bitti. Paket bi anlaşmaydı. İçerde'nin spinoffu diyebiliriz @Çiğdem-Olsun sizi yıldıramaz böyle şeyler siz büyük bir şirketsiniz ama keşke Çukur gibi diziler yapmasanız
Gerçi çakmada olsa sizi idare ediyor reyting olarak ama kalitenizi düşürüyorİçerde erken bitti. Paket bi anlaşmaydı. İçerde'nin spinoffu diyebiliriz @Çiğdem-