Ya iyi güzel de son ikilik değil be Ama ben tahmin ediyordum Lütfiye ile onların finale kalacağını keşke onu da yazsaydım burayaYalnız güzel söylediler
Sen dün daha Lütfiye'yi dinlemeden Lütfiye'ci oldun
Off Lütfiye tam şarkıyı seçmiş
Belli olduktan sonra tahmin ediyordum demenin bir anlamı yok önceden söyleyecektinYa iyi güzel de son ikilik değil be Ama ben tahmin ediyordum Lütfiye ile onların finale kalacağını keşke onu da yazsaydım buraya
Niye?Ya iyi güzel de son ikilik değil be Ama ben tahmin ediyordum Lütfiye ile onların finale kalacağını keşke onu da yazsaydım buraya
yani aynenBelli olduktan sonra tahmin ediyordum demenin bir anlamı yok önceden söyleyecektin
Aşama aşama söyleyecektim unuttum sonraBelli olduktan sonra tahmin ediyordum demenin bir anlamı yok önceden söyleyecektin
Hava atacaktımNiye?
Sana hayranlığımız dahadamı artardı?
yani aynen
Uyduruyor bence 6 kişi varken de tahmin yapmıştı tutturamamıştıNiye?
Sana hayranlığımız dahadamı artardı?
yani aynen
UydurmaAşama aşama söyleyecektim unuttum sonra
Hava atacaktım
Aman be inanmazsan inanma Haydi saldır Lütfiye reyizUydurma
Aynen şimdi konumuz o değil Lütfiye reyiz şampiyon olsun da gerisi önemli değilAman be inanmazsan inanma Haydi saldır Lütfiye reyiz
Aşama aşama söyleyecektim unuttum sonra
Hava atacaktım
Dün Oğulcan tur atlar dedim oldu.Uyduruyor bence 6 kişi varken de tahmin yapmıştı tutturamamıştı
Biz niye görmedik bu dedikleriniDün Oğulcan tur atlar dedim oldu.
Az önce anında beğenmedim Oğulcan elenir dedim elendi ama hava atmamıştım şimdi sayende az atmış olayım
Murat'ın yarışmacısının performansını dinleyemediğim için birşey diyenedim ama yakışıyordu sahneye
Sonra alıntılarım yada ekran resmiyle şak yapıştıracam suratınaBiz niye görmedik bu dediklerini
Lütfiye reyiz yine sahnede
Lütfiye reyiz şampiyonLütfiye iyi bir çıkış yakaladığı 'Kimse Bilmez' şarkısıyla sahnede.
Bu şarkıyı söylerken cidden yaşıyor...
Salonun alkışlarından anladığım kadarıyla salon Lütfiye'ci.Lütfiye reyiz şampiyon
Yine sinirlendin galibaSonra alıntılarım yada ekran resmiyle şak yapıştıracam suratına