Hayat sana güzel vallaÇok özledim vallahi, geçen yıl da izleyemedim zaten. Bu yıl dolu dolu izlemeyi hedefliyorum hayırlısıyla.
Televizyonumda TV8 yoktu, neyse ki tivibu bağladım da o da geldi. Her şey mükemmel maşallah.![]()
Hayat sana güzel vallaÇok özledim vallahi, geçen yıl da izleyemedim zaten. Bu yıl dolu dolu izlemeyi hedefliyorum hayırlısıyla.
Televizyonumda TV8 yoktu, neyse ki tivibu bağladım da o da geldi. Her şey mükemmel maşallah.![]()
Çok özledim vallahi, geçen yıl da izleyemedim zaten. Bu yıl dolu dolu izlemeyi hedefliyorum hayırlısıyla.
Geçen yıl 3 kere izlemiştimÇukuru geçer salı günüde bazı dizileri geçer yani yine iyi oranlar alır bence![]()
Mustin ne zaman gitti ki SurvivoraGeçen yıl 3 kere izlemiştim
İlkinde Kaan ve Efe ile iddiaya girmiştik hafta içi toteli alırsa izlerim diye , Boş Perşembeyi almıştı izlemiştik Çokta ısrar ediyorlardı zaten2.cide Mustim gelmişti sonuncusuda Final
![]()
Kadro sarışınlarla dolmuş kızlar güzel beğendim bu takımı @Yiğitt![]()
Gönüllü kızlar güzelmiş gerçekten, ünlülerde Damla hariç hiç biri beş para etmezHiç iddialı durmuyor Gönüllüler, pek beğenemedim gibi.![]()
Musti ne zaman geldi, birleşmeye mi? 😱Geçen yıl 3 kere izlemiştim
İlkinde Kaan ve Efe ile iddiaya girmiştik hafta içi toteli alırsa izlerim diye , Boş Perşembeyi almıştı izlemiştik Çokta ısrar ediyorlardı zaten2.cide Mustim gelmişti sonuncusuda Final
![]()
Hilmicem, Adem gayet iyiler bence.Gönüllü kızlar güzelmiş gerçekten, ünlülerde Damla hariç hiç biri beş para etmez![]()
Umarım gönüllülerin bütün erkekleri elenir kızlar elenmezGönüllü kızlar güzelmiş gerçekten, ünlülerde Damla hariç hiç biri beş para etmez![]()
Musti ne zaman geldi, birleşmeye mi? 😱
Hilmicem, Adem gayet iyiler bence.![]()
Emina Sandal ile gelmişlerdi şarkı söylüyordu yarışmacılarMustin ne zaman gitti ki Survivora![]()
Bu sene neler olacak bakalım.Emina Sandal ile gelmişlerdi şarkı söylüyordu yarışmacılar
Havuç kazanmıştı . Acun için şarkı bestelemiş torpilli kazandı![]()
Kız diyoruzMusti ne zaman geldi, birleşmeye mi? 😱
Hilmicem, Adem gayet iyiler bence.![]()
Onlarda daha bir survivor oldu, all starları falan da yok bizimkilerle nasıl başa çıkacak ki onlarUmarım gönüllülerin bütün erkekleri elenir kızlar elenmez![]()
bu arada bu sezon Yunan'larla da yarışacaklardı galiba Yunan kızlarını da göreceğiz yani ilerde
![]()
![]()
Tamam kızarım.Kız diyoruz
Onlarda daha bir survivor oldu, all starları falan da yok bizimkilerle nasıl başa çıkacak ki onlar![]()
Geçen sene izlemediğim için pek bilmiyorumEmina Sandal ile gelmişlerdi şarkı söylüyordu yarışmacılar
Havuç kazanmıştı . Acun için şarkı bestelemiş torpilli kazandı![]()
Orasını bilemiyorum biz kızları görelim de o bize yeter gerisini boşver Yunan kızları da güzel olur yaniKız diyoruz
Onlarda daha bir survivor oldu, all starları falan da yok bizimkilerle nasıl başa çıkacak ki onlar![]()
Geçen sene izlemediğim için pek bilmiyorum
Orasını bilemiyorum biz kızları görelim de o bize yeter gerisini boşver Yunan kızları da güzel olur yani![]()
![]()
Yine Mustim gelirse izlerim o bölümeBu sene neler olacak bakalım.İzle yine, ortam süper.
![]()
![]()
Görev tamam
Bir kere gelmiş bir daha getirmez bence Acun her sene farklı birilerini getiriyorYine Mustim gelirse izlerim o bölüme![]()
Geçen sene Bernamı tutmuyordun şimdi bunu mu tutuyorsun ayıp be
Berna'ya gıcıktım Ecem'den dolayıBir kere gelmiş bir daha getirmez bence Acun her sene farklı birilerini getiriyor![]()
Geçen sene Bernamı tutmuyordun şimdi bunu mu tutuyorsun ayıp be![]()
Ecem iki haftaya kalmaz elenir benden söylemesiBerna'ya gıcıktım Ecem'den dolayı
tabikide Ecem diyecem ben