69 çok genç olmazBoşuna mı savunuyorum sandın70 değil 69
![]()
69 çok genç olmazBoşuna mı savunuyorum sandın70 değil 69
![]()
cicili bicili geceler hogatha pardon günaydın diyecektim saat 7 demiş
Sen 7 de uyumamışsındır kesin 10 falan bulmuştur şuanda da kükrüyorsun büyük ihtimallecicili bicili geceler hogatha pardon günaydın diyecektim saat 7 demiş![]()
fazla uykuya ihtiyacım yok günde 18 saat yetiyor bana
Bu nasıl matamatik ayollfazla uykuya ihtiyacım yok günde 18 saat yetiyor bana![]()
valla zor oluyor üç dört saat kesintisiz ayakta durmak o yüzden bazen klavye başındada şekerleme yapıyorumBu nasıl matamatik ayollKaç saat uykusuz kalıyorsun yanı 3-4
Nasıl dayanıyorsun
![]()
Geceleri benim kafada gidiyor bazen bir gün öyle uyuya kalacam Annemde ne konusuyoruz görecekvalla zor oluyor üç dört saat kesintisiz ayakta durmak o yüzden bazen klavye başındada şekerleme yapıyorum![]()
hala benden bahsetmedin değilmiGeceleri benim kafada gidiyor bazen bir gün öyle uyuya kalacam Annemde ne konusuyoruz görecek![]()
Senden bahsedersem Bizimkiler interneti keser cnmhala benden bahsetmedin değilmibu durumda nasıl seni istemeye geleceğim içeri almazlar insan önce bir lafı çıtlatır evdekilere
![]()
Bu hangi dizi
Soygun dizisi bitince buna başlayacaz @Forumdash @destere ileBu hangi dizi![]()
![]()
Bu aralar çok dizi muhabbeti dönüyor kafam karıştı kim hangi diziden bahsediyor anlamıyorumSoygun dizisi bitince buna başlayacaz @Forumdash @destere ile
Sizde başlayın @MasacRE- nin önerdiği diziden kaçtık @eskici![]()
![]()
![]()
Sana bir soygun dizisi önermiştikya siz ona başlayana kadar biz bitirdik hemen yeni dizi buldukBu aralar çok dizi muhabbeti dönüyor kafam karıştı kim hangi diziden bahsediyor anlamıyorum![]()
![]()
Siz çok hızlı ilerliyorsunuzSana bir soygun dizisi önermiştikya siz ona başlayana kadar biz bitirdik hemen yeni dizi bulduk![]()
Daha iyi önceden biz inceleyelim yorumlarımıza görüşlerimize göre başlayıp başlamama kararı alırsınızSiz çok hızlı ilerliyorsunuz![]()
![]()
Sizin yorumlarınıza güvenebilir miyiz acabaDaha iyi önceden biz inceleyelim yorumlarımıza görüşlerimize göre başlayıp başlamama kararı alırsınız![]()
GüvenebilirsinizSizin yorumlarınıza güvenebilir miyiz acaba![]()
![]()