69 çok genç olmazBoşuna mı savunuyorum sandın 70 değil 69
69 çok genç olmazBoşuna mı savunuyorum sandın 70 değil 69
cicili bicili geceler hogatha pardon günaydın diyecektim saat 7 demişHadi ben kaçıyorum @destere sana cicili bicili rüyalar ne zaman uyursanız
Sen 7 de uyumamışsındır kesin 10 falan bulmuştur şuanda da kükrüyorsun büyük ihtimallecicili bicili geceler hogatha pardon günaydın diyecektim saat 7 demiş
fazla uykuya ihtiyacım yok günde 18 saat yetiyor banaSen 7 de uyumamışsındır kesin 10 falan bulmuştur şuanda da kükrüyorsun büyük ihtimalle
@Forumdash
Bu nasıl matamatik ayoll Kaç saat uykusuz kalıyorsun yanı 3-4 Nasıl dayanıyorsunfazla uykuya ihtiyacım yok günde 18 saat yetiyor bana
valla zor oluyor üç dört saat kesintisiz ayakta durmak o yüzden bazen klavye başındada şekerleme yapıyorumBu nasıl matamatik ayoll Kaç saat uykusuz kalıyorsun yanı 3-4 Nasıl dayanıyorsun
Geceleri benim kafada gidiyor bazen bir gün öyle uyuya kalacam Annemde ne konusuyoruz görecekvalla zor oluyor üç dört saat kesintisiz ayakta durmak o yüzden bazen klavye başındada şekerleme yapıyorum
hala benden bahsetmedin değilmi bu durumda nasıl seni istemeye geleceğim içeri almazlar insan önce bir lafı çıtlatır evdekilereGeceleri benim kafada gidiyor bazen bir gün öyle uyuya kalacam Annemde ne konusuyoruz görecek
Senden bahsedersem Bizimkiler interneti keser cnm @eskici @Harunnn60 @Forumdash @xemrexxxhala benden bahsetmedin değilmi bu durumda nasıl seni istemeye geleceğim içeri almazlar insan önce bir lafı çıtlatır evdekilere
Bu hangi dizi
Soygun dizisi bitince buna başlayacaz @Forumdash @destere ileBu hangi dizi
Bu aralar çok dizi muhabbeti dönüyor kafam karıştı kim hangi diziden bahsediyor anlamıyorumSoygun dizisi bitince buna başlayacaz @Forumdash @destere ile
Sizde başlayın @MasacRE- nin önerdiği diziden kaçtık @eskici
Sana bir soygun dizisi önermiştikya siz ona başlayana kadar biz bitirdik hemen yeni dizi buldukBu aralar çok dizi muhabbeti dönüyor kafam karıştı kim hangi diziden bahsediyor anlamıyorum
Siz çok hızlı ilerliyorsunuzSana bir soygun dizisi önermiştikya siz ona başlayana kadar biz bitirdik hemen yeni dizi bulduk
Daha iyi önceden biz inceleyelim yorumlarımıza görüşlerimize göre başlayıp başlamama kararı alırsınızSiz çok hızlı ilerliyorsunuz
Sizin yorumlarınıza güvenebilir miyiz acabaDaha iyi önceden biz inceleyelim yorumlarımıza görüşlerimize göre başlayıp başlamama kararı alırsınız
GüvenebilirsinizSizin yorumlarınıza güvenebilir miyiz acaba