Halkın Polisi 261.Bölüm fragmanı
Çiğdem ve Selime beyzbol sopasıyla
Saldırırlar ve ambulansa binerler
Çiğdem ve Selimde komaya girer ambulansı keskin nişancılar tarar ve ambulans denize düşüp patlar.
Ali ozan müdürün en iyi arkadaşının sevgilisini ve Ali ozan müdürü kötü bir şok bekler
Ali ozan müdür ve Ali ozan müdürün en iyi arkadaşının sevgilisi polis diye o en tehlikeli Meşhur çeteye yem yaptı
Bu bir mesajmı kimseye acımayız diye.
Ali ozan müdür en iyi arkadaşıyla düşmanmı olacak Ali ozan müdürün en iyi arkadaşının sevgilisi
Sevgilisiyle düşmanmı olacaklar
Ali ozan müdürün en iyi arkadaşı o en tehlikeli Meşhur çeteye çalışıyor
O kız sevgilisinin yanındamı olacak yoksa Ali ozan müdürün mü
@Çiğdem- @destere @vadikızı
@Dosi @Halef @gözlemci @XanTier @S.G.A.T.
@XanTier
Salı günü Kanal YenisudaBölüm yine hareketli Ali ozan müdürü bekleyen kötü şok ne olaki çiğdemle selime kim
saldırıyor acaba merakla bekliyorum bölümü![]()
Salı günü Kanal Yenisuda
Hahahaha kurunun yanında yaş da yanıyor
Dün bi etiket vardı senden bana ama bulamadım neydi o?Ali Ozan Müdüre ukraynayı bir kız aşık oluyor çok saplantılı bir aşıktır Ali Ozan müdüre eskiden platonik aşık olan kızlar ölmeye başlar sadece onlar değil anlaştığı kızlarda tehlikede Bu nerden çıktı süpriz Adı Alenastain Matchersdosty
halkın Polisi bu işin altında kim var Halkın Polisi Her Salı Günü kanal yenisuda
@Çiğdem- @Dosi @Harunnn60 @destere @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T.
Ali Ozan Müdüre ukraynayı bir kız aşık oluyor çok saplantılı bir aşıktır Ali Ozan müdüre eskiden platonik aşık olan kızlar ölmeye başlar sadece onlar değil anlaştığı kızlarda tehlikede Bu nerden çıktı süpriz Adı Alenastain Matchersdosty
halkın Polisi bu işin altında kim var Halkın Polisi Her Salı Günü kanal yenisuda
@Çiğdem- @Dosi @Harunnn60 @destere @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T.
Senarist kendine Ukraynalı kızlar yapıyor , Kendine çalışmak yakışıyormu profosyonel senaristte @pompyDün bi etiket vardı senden bana ama bulamadım neydi o?![]()
Ne yani sana mı yapmalı ukraynalı kızlarıSenarist kendine Ukraynalı kızlar yapıyor , Kendine çalışmak yakışıyormu profosyonel senaristte @pompy![]()
![]()
![]()
Başka oyunculara yapacak kendine torpil geçemezNe yani sana mı yapmalı ukraynalı kızları![]()
![]()
Belki @destere Ukraynalı kızı görürse protestodan geçer Ali ye buse Hakana Sinem Hüsnü ye bile Mesut kaldı bir tekBaşka oyunculara yapacak kendine torpil geçemez![]()
![]()
![]()
O Giresun maçını ucu ucuna aldı Fenerbahçe
Belki @destere Ukraynalı kızı görürse protestodan geçer Ali ye buse Hakana Sinem Hüsnü ye bile Mesut kaldı bir tek
Onuda sezon finaline doğru yapacam
Mesut ve Selin evlenecek.
O Giresun maçını ucu ucuna aldı Fenerbahçe
Oyüzden öyle bir karar verdim
Beşiktaş-fenerbahçe
23 Şubat ta ya tamam ya devam maçı olacak Vodafone parkta
Beşiktaş için bu @Çiğdem-
Seni çorba yapmıyor eskisi gibi sen ona şükredip oturucaksın
Asıl sen şükret bir ara neydi senden lahmacun yapıyorlardıSeni çorba yapmıyor eskisi gibi sen ona şükredip oturucaksın![]()
Göndericem zaten 262.Bölümde rus istihbaratına çalışan bir Rus Mafyası gelecek Gizli görev yazıcam sana @gözlemci
Hahahah Aaa benim durumumda bir hafifleme yok ki birine kızıyor göreleye maskeli katiller yolluyorAsıl sen şükret bir ara neydi senden lahmacun yapıyorlardı![]()
![]()
Ahaa tam istediğim şey mükkemelsin @pompyGöndericem zaten 262.Bölümde rus istihbaratına çalışan bir Rus Mafyası gelecek Gizli görev yazıcam sana @gözlemci
Hep senden çıkarıyor acısınıHahahah Aaa benim durumumda bir hafifleme yok ki birine kızıyor göreleye maskeli katiller yolluyor![]()