Güya erken yatıp yarın derse geç kalmamayı planlıyordum 5 dakika bi bakayım dedim çıkamadım Çiğdem yüzünden. Hadi ben kaçtım@Thequeer enerjisi hiç bitmiyor bu kızın
Güya erken yatıp yarın derse geç kalmamayı planlıyordum 5 dakika bi bakayım dedim çıkamadım Çiğdem yüzünden. Hadi ben kaçtım
harunun ilk forumla benle kaynasma zamanları aklıma geldi oda okul için yatacak ama bizim mesajlarımızı okumaktan yatamıyordu@Thequeer enerjisi hiç bitmiyor bu kızın
Hahah hatırladım eskileri Geceleri susmazdınız sizin yüzünüzden az uykusuz kalmadımharunun ilk forumla benle kaynasma zamanları aklıma geldi oda okul için yatacak ama bizim mesajlarımızı okumaktan yatamıyordu
sende harun gibi forumda kalıcı önemli olucaksın ona işaret
Aaa zaten dizi arıyoruz bunada bakarız Soygun bitsinde Ama @MasacRE- önermiş kesin kötüdür gemici filmi hala aklımdan çıkmadı @Forumdashbu konuyu açtırmışsında @MasacRE- ben varmıydım yoktum o zamanlar yorumlarada bakarsan kendimi göremiyorum yorumlarda
birde konuyu sanırım gaga @Harunnn60 açmış onun açtığı konuların bereketi kaçıyor konu kuruyor resmen oysa @Çiğdem- konuyu açsa şimdi buralar gül bahçesine dönerdi
onca övdük seni bir harika bile atmamışsın süpürgesi kırılasıca hogathaAaa zaten dizi arıyoruz bunada bakarız Soygun bitsinde Ama @MasacRE- önermiş kesin kötüdür gemici filmi hala aklımdan çıkmadı @Forumdash
Buna atayım ozaman telafi olsunonca övdük seni bir harika bile atmamışsın süpürgesi kırılasıca hogatha
bu konuyu açtırmışsında @MasacRE- ben varmıydım yoktum o zamanlar yorumlarada bakarsan kendimi göremiyorum yorumlarda
birde konuyu sanırım gaga @Harunnn60 açmış onun açtığı konuların bereketi kaçıyor konu kuruyor resmen oysa @Çiğdem- konuyu açsa şimdi buralar gül bahçesine dönerdi
Destere'nin bahaneleri bitmiyor Konuyu sen yokken açtırmış olabiliriz ama sen gelince de söyledim sana ve @Forumdash a laf dinletemedimAaa zaten dizi arıyoruz bunada bakarız Soygun bitsinde Ama @MasacRE- önermiş kesin kötüdür gemici filmi hala aklımdan çıkmadı @Forumdash
ben tek nasıl izleyeyim önce bir bölüme başlasanız ilk bölüm yorumu alsak sonra bende ısınırım yavaş yavaşDestere'nin bahaneleri bitmiyor Konuyu sen yokken açtırmış olabiliriz ama sen gelince de söyledim sana ve @Forumdash a laf dinletemedim
ben tek nasıl izleyeyim önce bir bölüme başlasanız ilk bölüm yorumu alsak sonra bende ısınırım yavaş yavaş
yalnız o komedi olanı bir izleyeceğim ilk bölümünü arada bir komedi dizisi iyi gelir farklı bişeyler denemek lazım
@MasacRE- Dizi konusu açtırmış @Harunnn60 ile Temel Reis den bahsetmişiz konudaDestere'nin bahaneleri bitmiyor Konuyu sen yokken açtırmış olabiliriz ama sen gelince de söyledim sana ve @Forumdash a laf dinletemedim
Kesin o Gemici filmi gibi tuhaf bir dizi zaten Afişinden falan sıkıcı havası veriyor3 sayfa olmuş diziyi izleyen kimse yok @Harunnn60 un uğursuzluğu
Yerin dibine batırırız @MasacRE- de daha bize öneri yapmaz @ForumdashFBI ajanları falan varmış bana soğuk gelen bir konu artık bir bölüm tüketmek şart oldu @MasacRE- ye olduki bir söz verdik
FBI ajanları falan varmış bana soğuk gelen bir konu artık bir bölüm tüketmek şart oldu @MasacRE- ye olduki bir söz verdik
Evet yapmam bir daha öneri falan bunda da ters düşersek, ben oturur tek başıma izlerim artık sessiz sessizYerin dibine batırırız @MasacRE- de daha bize öneri yapmaz @Forumdash
Böyle tuhaf kimsenin izlemediği dizileri @xemrexxx bayılıyor siz çok iyi dizi arkadaşı olursunuz @destere @Forumdash @Harunnn60Evet yapmam bir daha öneri falan bunda da ters düşersek, ben oturur tek başıma izlerim artık sessiz sessiz
Bu diziyi ben ne ara açtımBöyle tuhaf kimsenin izlemediği dizileri @xemrexxx bayılıyor siz çok iyi dizi arkadaşı olursunuz @destere @Forumdash @Harunnn60
@MasacRE- için açmışsın ama bize trip atıyordu diziyi izlemek yerine Temel Reis konuşmusuz senleBu diziyi ben ne ara açtım