En Favori 90'lar Şarkısı | 5.Tur | D Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
kılpayı kaçırdık bu sefer ama olsun en azından şebomun kalitesi bir kaç haftada olsa geniş kitleler tarafından kabul edilmiş oldu :)

özlemi finale taşıyacağız tek hedefimiz finalde şampiyonluk :) bu sefer @Harunnn60 hainlik edip kıvırmaz umarım o kadar etiketledik birde beni etiketleseydiniz demiyormu? :) ne kadar artniyetli insanlara çattık işi gücü yalan :)
Tüm gerçekler orada :A Az için diyorum şunu :A

buda benim etiketlediğim insanlar ve içinde sende varsın gördüğün ngibi gaga buna rağmen oy vermedin kafana meteor düşer umarım :)

Etiket metiket gelmedi bana :A Demek ki sizde sıkıntı var :A
ilk sayfa orda herşeyin yalan tek tek yalanlarını ortaya çıkaracağım @Çiğdem- de şahidimdir :)

Kaç yıllık dostuna insan özel etiket yapar :persevere: bırak git:unamused:
bahaneler gırla hatanı kabul etmek varken haklı çıkmak için her tür yalana başvuracaksın yani :) birde sana özel afiş hazırlayacaktım kırmızı halı serecektim önünde gaga :) bulduğunla yetin bunu bulamayanlarda var :)

bahaneler gırla hatanı kabul etmek varken haklı çıkmak için her tür yalana başvuracaksın yani :) birde sana özel afiş hazırlayacaktım kırmızı halı serecektim önünde gaga :) bulduğunla yetin bunu bulamayanlarda var :)
Yok senin başına taş düştü 😱 Bana karşı bir ilgi , koruma , afiş filan 😱

Yok senin başına taş düştü 😱 Bana karşı bir ilgi , koruma , afiş filan 😱
c7f3ecb0153b3e909d4947e10a7df783.jpg

kılpayı kaçırdık bu sefer ama olsun en azından şebomun kalitesi bir kaç haftada olsa geniş kitleler tarafından kabul edilmiş oldu :)

özlemi finale taşıyacağız tek hedefimiz finalde şampiyonluk :) bu sefer @Harunnn60 hainlik edip kıvırmaz umarım o kadar etiketledik birde beni etiketleseydiniz demiyormu? :) ne kadar artniyetli insanlara çattık işi gücü yalan :)

Kaç yıllık dostuna insan özel etiket yapar :persevere: bırak git:unamused:
Pisi pisine elendi kız :F Ama özlem elenmedi en azından gerçi Çeyrek Finalde elenir çok zorlu olacak :A :A :A