Muhakkak muhteşem şarkıdırda rakiplerinede bakmak gerekirsen bu şebneme oy verde sonra diğer şebnem konusuna ayrıca bakarız sanırım yağmurlardan bahsediyorsun o şarkıda muhteşemdir
Muhakkak muhteşem şarkıdırda rakiplerinede bakmak gerekirsen bu şebneme oy verde sonra diğer şebnem konusuna ayrıca bakarız sanırım yağmurlardan bahsediyorsun o şarkıda muhteşemdir
ben baktım senin bakmana gerek yok dosi rakiplerinde hayır yok gibiMuhakkak muhteşem şarkıdırda rakiplerinede bakmak gerekir
Zevkler ve renkler tartışılmazben baktım senin bakmana gerek yok dosi rakiplerinde hayır yok gibi
zaten tartışalım demedimki şebnemlere bir yol aç geçip gitsinler sonra tartışmaya devam ederizZevkler ve renkler tartışılmaz
Yarın gece oyla unutma sakınbu ihanetini asla unutmayacağım dur bende diğer şebnemi yakayımda gör
içine ettin olayın iki oy verme hakkın vardı niye tek oy kullanıyorsunki klavyen sürçmüştür kesin @Çiğdem- e söyleyelim sana bir oy hakkı daha tanısın şebnemi unutmuşsun
takipteyim bir şebnem deme varya isveçi başına yıkarım
Aynen, 3 saatte 3 oy lazım ve diğer isimler oy gitmemesi lazım. Şebo'ya oy gelir de diğer isimler de boş geçilmez.
Aynen, 3 saatte 3 oy lazım ve diğer isimler oy gitmemesi lazım. Şebo'ya oy gelir de diğer isimler de boş geçilmez.
Bir daha oy vermeyi son güne bırakmayacağım, son 3 gruba oy kullanmayı unuttum az kalsın Şebnem turu geçiyormuş Neyse ki son anda şutlanmış iyi olduŞebnem
@destere Sıvacı gurubundan atar seni artıkBir daha oy vermeyi son güne bırakmayacağım, son 3 gruba oy kullanmayı unuttum az kalsın Şebnem turu geçiyormuş Neyse ki son anda şutlanmış iyi oldu
Hiçbir şey yapamaz Bu arada diğer grupta da sandalye şutlanmış o da çok güzel oldu@destere Sıvacı gurubundan atar seni artık
Bir şarkısı duruyor : A @destere de Özlem Tekini duruyor Çeyreğe teselli ikramiyelerimiz varHiçbir şey yapamaz Bu arada diğer grupta da sandalye şutlanmış o da çok güzel oldu
@destere nin başka favorisi Özlem Tekin e yönel sende çeyrekteO konuya girmeyi dusunmuyorum, girersem cikamayabiliriz
@MasacRE- Son saniyede elemiş pişkin pişkin anlatıyordu
Ben elemedim oy atmayı unuttum diyorum nasıl okuyorsunuz mesajı Ama hak yerini bulmuş bu gruptaki diğer 3 şarkıda bin kat iyi Şebnem'in şarkısından ilk elenmesi gereken isim oydu zatenO konuya girmeyi dusunmuyorum, girersem cikamayabiliriz
Aaa sen oy vermemişsin tamam ozaman @S.G.A.T.Ben elemedim oy atmayı unuttum diyorum nasıl okuyorsunuz mesajı Ama hak yerini bulmuş bu gruptaki diğer 3 şarkıda bin kat iyi Şebnem'in şarkısından ilk elenmesi gereken isim oydu zaten