30 Ocak 2018 Salı Reyting Sonuçları

Bennu Yıldırımlar mı o? 😱 Çökmüş kadın.
Reytingler beklenildiği gibi. EDHO kalite olarak gerisinde kalıyor diğer 2 dizinin de. Onların artış yaşadığı dilimde düşüş yaşaması normal. İnşallah daha da düşer de, barış imzalanır Vadiye dönerler. :D Hiç sanmıyorum.

Ufak Tefek Cinayetler 14 bölümün şüphesiz en mükemmel bölümüydü. Bu saatten sonra da çok düşeceğini sanmıyorum çünkü dizi açıldıkça açılıyor :Z:love1:

Kadın şu ölüm marşı gibi jeneriği ve ağır dramıyla daha ne kadar böyle devam edecek merak ediyorum doğrusu :A

EDHO’nun özel sahneleriyle biraz izledim bugün de Alparslanım’a güzel bir aşk ve hikaye yazmadıkça bu sonuçlar fazla bile :A @xemrexxx @Çiğdem-

Yemekteyiz efsane şekilde devam ediyor. Fark-ı Onur :oley:
hızır ali daha parlak gibiydi hayret:A neyse LGBTQ teami çağırayım bir yorumlasınlar:A @Ahmed @YıldırıM @Yiğitt @serhatt :A ucundan kenarından da olsa kadın sınıfına giren @Çiğdem- @vadikızı ve @Dosi ablalar da yorumlayabilir:A
images

23824737_1543897225676624_2162396938387849216_n.jpg
upload_2018-1-31_13-38-50.jpeg
upload_2018-1-31_13-39-2.jpeg

Bennu Yıldırımlar mı o? 😱 Çökmüş kadın.
Reytingler beklenildiği gibi. EDHO kalite olarak gerisinde kalıyor diğer 2 dizinin de. Onların artış yaşadığı dilimde düşüş yaşaması normal. İnşallah daha da düşer de, barış imzalanır Vadiye dönerler. :D Hiç sanmıyorum.

EDHO’nun kalite olarak diğer iki diziye göre geride kaldığını EDHO’yu izlemeden nasıl anladın? Merak ediyorum. :)

EDHO’nun kalite olarak diğer iki diziye göre geride kaldığını EDHO’yu izlemeden nasıl anladın? Merak ediyorum. :)
izleyerek de anlaşılıyor dizide sürekli birileri ödlü gösterilip ölmediği anlaşılıyor düşmanlar ortadan kaldırılıyor kaç oldu sayamadım ünal -suzi-davut bey :))) senaryo çok tekrara başladı diğer 2 dizi şu an yeni diziler ve böyle bir sorunları yok

izleyerek de anlaşılıyor dizide sürekli birileri ödlü gösterilip ölmediği anlaşılıyor düşmanlar ortadan kaldırılıyor kaç oldu sayamadım ünal -suzi-davut bey :))) senaryo çok tekrara başladı diğer 2 dizi şu an yeni diziler ve böyle bir sorunları yok

Dizide şuana kadar ölen kişi sayısının haddi hesabı yok. :A Öldü gösterilip, sonradan ortaya çıkan tek karakter Davut Bey. Ünal’ın ve Suzi’nin ölmediği izleyiciye gösterildi zaten, o konuda herhangi bir ters köşe yapılmadı. :)

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir haftaya 10 reyting alınca görürüm sizi :A

UTC bu hafta oynayabileceği en büyük kozu oynadı, bundan sonra bu kadar yüksek alamaz. Kadın’da, Anne gibi bir yere kadar yüksek gider, sonra düşüş kaçınılmaz. Biz hareketli bir bölümle geldiğimiz an yine zirvedeyiz. Çok takılmamak lazım böyle düşüşlere. :A En son Anne bizi geçince böyle coşmuşlardı, sezon sonu hangi dizinin final yaptığı ortada. :A Edho’nun tek rakibi Edho. :A

Dizide şuana kadar ölen kişi sayısının haddi hesabı yok. :A Öldü gösterilip, sonradan ortaya çıkan tek karakter Davut Bey. Ünal’ın ve Suzi’nin ölmediği izleyiciye gösterildi zaten, o konuda herhangi bir ters köşe yapılmadı. :)

UTC bu hafta oynayabileceği en büyük kozu oynadı, bundan sonra bu kadar yüksek alamaz. Kadın’da, Anne gibi bir yere kadar yüksek gider, sonra düşüş kaçınılmaz. Biz hareketli bir bölümle geldiğimiz an yine zirvedeyiz. Çok takılmamak lazım böyle düşüşlere. :A En son Anne bizi geçince böyle coşmuşlardı, sezon sonu hangi dizinin final yaptığı ortada. :A Edho’nun tek rakibi Edho. :A
AB'de 10 reytinge çıkmamız bir Suzi'yi getirmemize bakar kaldı ki bu efsane kadro varken ona da ihtiyaç yok :A Ufak Tefek Cinayetler zaten Ufak Tefek Ahlaksızlıklar olmuş onun yakında fişini çekerler :D

İzleyerek. :D Geçenlerde de yazmıştım, EDHO radyodan takip edilmesi mümkün olan tek türk dizisi. :A Sahneleri neredeyse tamamen replikler üzerine kurulu garip bir dizi. Ara sıra da silah patlıyor. :A Oyunculuklar çok iyi. Özellikle Olgun Şimşek katıldıktan sonra bir çok sahnesini izledim, gerçekten oyunculuklar sağlam, işi de onlar sırtlıyor ama olay örgüsü, gelişmeler fazla basit kalıyor diğer 2 diziye göre. Bunlar da kaliteyi düşürüyor. :D

AB'de 10 reytinge çıkmamız bir Suzi'yi getirmemize bakar kaldı ki bu efsane kadro varken ona da ihtiyaç yok :A Ufak Tefek Cinayetler zaten Ufak Tefek Ahlaksızlıklar olmuş onun yakında fişini çekerler :D

Dediğim gibi EDHO’nun tek rakibi EDHO. Hareketli bir bölümle geldiğimiz an veya Suzi gibi karakterleri geri getirdiğimiz an yine zirvedeyiz. Çok takılmamak lazım böyle düşüşlere. :A

orjinalinin mantığıyla düşünürsek tek kötü erkek yani mehmet ölmeli ama o da son zamanlarda iyi gibi :X bakalı msezonun kalanında birileri psikopatlaşır belki
Seninki psikopatlaşıcak bence. :A Orjinal dizide ölen kişinin kim olacağı 2-3 bölümde anlaşılıyordu bizimkiler çaktırmadı hala. :A