'Kurtlar Vadisi Kaos' Hangi Kanala Daha Yakın?

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
xBUGRAx yeni bir haber konusu açtı

'Kurtlar Vadisi Kaos' Hangi Kanala Daha Yakın?

kurtlar-vadisi-kaos-acun-ilicali-tv8.jpg

Kurtlar Vadisi uzun süre verdiği arayı yeni adı 'Kurtlar Vadisi Kaos' ismiyle ekranlara dönerek bitiriyor.

Necati Şaşmaz Şubat ayında ekranlarda olacağız açıklamasının ardından dizinin sevenlerinin kanal açıklamasını merakla bekliyordu. Medyabey'in iddiasına göre Pana Film'in Kurtlar Vadisi Kaos için yakın görüşmede olduğu kanal TV8!

Düşük bütçeli dizilerle şansını deneyen TV8'in bu kez garanti bir iş tercih edeceği konuşuluyor. Anlaşma sağlanırsa 'Kurtlar Vadisi Kaos' TV8'de ekranlara dönecek!

Kaynak: Medyabey
Orijinal formatta oku

Acun Ilıcalı'nın programlarının reytinglerinin düştüğü bu dönemde Kurtlar Vadisi'nin alacağı reytingler, tv8'e ilaç gibi gelir.

Son düzenleme:
TV8 eğlence kanalı değil miydi aksiyon dizisinin ne işi var? Yani 360 TV'ye bile uyar ama pek bağdaştıramıyorum Acun'la.

Hadi inşallah acuna kaldık ama bana da epey mantıklı geldi acun akıllıdır diğer kanallar çöplerle ugraşsın perşembe için vadi ambargoyu koyunca ah vah edecekler ama iş işten geçecek

vışşhhh @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @batuhankaralar aranızda para toplayın da youtubede falan yayınlansın yazıktır, macun ne yav:A

@Yiğitt Demiştim sana tv8 tek adres diye :A Gerçi Vadi Kanal D son sezondan sonra 2 yıl önce kanal tahminlerinde tv8 dışına çıkmaz diye yine söylemiştim yazılarım duruyordur :A :A :A

Acun çok para vermez. Tahmin ediyorum Bizim Hikaye daha çok kazanıyordur. Bizim Hikaye 1m ise Acun 500-600'e alır diziyi. İyide sömürür.:D