"Burada anlatılanların tamamı gerçek hayat hikayeleri ve yaşamlardan alınmıştır "Not: Resimler gerçek değildir temsilen koyulmuştur.
2.Bölüm
"Kurtlu Konserve"
Sizlere çok garip bir ölümü aktaracağım, bundan sonra ne yediğinize daha da dikkat etmeniz gerekecek , çünkü yediğiniz şey değil içindeki sizi öldürmektedir. İtalya da bir genç bir eve kapatıldı, ailesi ve polis hiçbir haber alamadı genç adam evde bulduğu konservelerle hayatta kaldı ta ki konservelerin kurtlu olduğunu anlayıp kusmaya çalışana dek bu süre epey uzun bir zaman yaklaşık 8 gün, yani 8 gün boyunca evdeki kutlu konserveleri yedi hiçbir şey de olmamıştı.
Ancak yediği konservelerin içinde kurt olduğunu öğrendi ve kusarak içinden çıkartmayı planladı ancak kusmaya çalışmasaydı belkide ölmeyecekti yada başka türlü ölebilirdi, tabi hastanede tedavi görüp kurtula da bilirdi. Ancak kusarken yediği kurtlar soluk borusuna yapıştı nefes alamayan genç adam oracıkta can verdi.
"Trafodaki Adam"
İngilitere de bir çift kavga etti ve kocası şiddet uyguluyor diye ondan kaçmak için elektrik tellerine atlayan kadın önce tellerin üzerinde bir süre kaldı, ardından kocası da peşinden atladı ve karısının olduğu trafoda asılı kaldı.
Kısa bir süre sonra tellerden birkaçını kopararak yere inen karısı sağ salim yara almadan kurtuldu, Ancak kocasının trafoda can çekişerek ölmesini bekliyordu . Ve beklediği gibi olmadı, çevredekilerin yardımıyla adam kurtarıldı ancak kısa bir süre sonra tekrar evde karısına şiddet uyguladı, bu durumu kabullenemeyen karısı kocasının içeceğine karıştırdığı ilaç sayesinde kocasını bayılttı. Ardından tekrar balkondan aşağı attı elektrik tellerinde çarpılarak yere inen adamı bir kutu içerisinde bir müddet evde muhafaza etti, kokmaya başlayan et yüzünden marketten aldığı kezzap ile önce adamı haşladı ardından benzin döküp aleve verdi, kalan küllerini de alıp balkondaki saksıya içerisine çiçek ekti. Ancak bu durum adamın esrarengiz şekilde kaybolmuş olması işe gitmemesi ve çevresi tarafından merak edilip polise verilmesinin ardından 3 ay sonra bulundu.
"Kaybolan Hizmetçiler"
Türkiye de bir malikaneye yani köşke getirilen hizmetçilerin ortadan kaybolmasını kimse anlayamadı , getirilen her hizmetçi bir süre eve hizmet ettikten sonra birden bire kayboluyordu..
Bu olayın polis tarafından gizli tutulduğu söylenmekte ve halen doğruluk payı araştırılmaktadır.
Kimsesiz ve sahipsiz olan kadınların eve hizmetçi olarak getirilmesi ve oldukça dolgun ücret verilmesi vaadiyle kandırılan genç kadınlar eve gelip yaklaşık 1 ay kadar hizmet yaptıktan sonra ilk maaşlarını alamadan ortadan kayboluyor, bu olayları anlatan genç kadın ise köşkten zar zor kaçtığını ve eve her ay 1 kadın hizmetçinin geldiğini söylemekte, Ve evin ruhlu-perili-cinli olduğunu iddia etmekte. Ayrıca kadın şunları da eklemekte ; Getirilen kişiler eve sahip olan cinlere ve ruhlara adak olarak verilmekte sırayla herkesi ortadan kaldırmakta ben buradan çıkarken başıma bir sürü olay geldi, kolum tersine döndü ve tek bacağım da koptu, bunları da onlar yaptılar, diyerek ekledi.
Gelecek Haftanın Başlıkları 1- Mağara görülen garip cisim , herkesi şok etti.
2- Köyde doğan cinli olduğu söylenen bebek
Artık birşey yerken iki kere düşünürsün abla .AKurtlu konserve gözlerime inanamadım ne yesem kesin gözümün önüne gelecek
trafodaki adam hani ne desem bilemedim ölüme sevinemem elbette kadın ayrılamadı
ölüm şekli gerçekten çok acımasız olmuş
Kaybolan hizmetciler türkiyede olmuşmu gerçekten inanamadım valla😉
Kadına helal olsun dimi hepsi kocasının eseri akışlamak lazımÇok ilginç hikayelermiş be. Özellikle 2. kısımdaki intikam hikayesi takdire şayan. Kadın olayı sanata dökmüş ve en sonunda adamı yakmış. Vay ruh hastası manyak.
Ya kim neye ceza veriyor burası altı üstü forum gece yayınlasam gündüz okursunuz gündüz yayınlarım gece okursunuz ne fark eder
Sen baya baya taktın Tutkuya kafayıTutku Meltemin günlüğünü aldı okudu Haluk gerçeği öğrenemedi
Hahaha sorulara gelYani oku diyorsun?
Hangi zamanlar müsait? sabahın körü, gecenin karanlığı?
Aç karınlamı, tok karınlamı?
Benim arkadaşım da yemişti kurları o da protein diyorduAna okudum ve hiç birşey hissetmedim
Teşekkürler
İlk hikaye: Bir arkadaşım her gece hurma yiyordu sonra uzun bir süre sonra ışık açıp yiyeceği zaman icinde 1-2 kurt olduğunu gördü. Keşke görmeseydim ne güzel içime vitamin giriyordu demişti o geldi aklıma
ikinci hikaye: Ilginç ve yapanın bayan olması dahada ilginç kıldı
üçüncü hikaye: Var öyle şeyler.
Dedem zamanında anlatmıştı şahit olduğu benzer hikayeleri.
Güzel beğendim @gözlemci
İyi yapmışsın okumayarak okuyanın ağzına giriyormuş kurtlarKurtlu yiyecek sahneni hemen geçtim okumadım @gözlemci ıyyy
Diğer konuların ilgi çekiciydi @pompy dizileri gibi @destere @Forumdash
Cidden güldüm ya bu nasıl yorumayrıntıları geniş bir zamanda okurum @gözlemci ama ilk bakışta şu çamaşırcı kıza kanım kaynadı onun hatrına harika verdim
işte buna kısa ve öz yorum diyoruz konunun özetini çıkardım bir çırpıdaArtık birşey yerken iki kere düşünürsün abla .A
Kadın bi güzel delirmiş, kocasının eseri alkışlamak lazım
Aynen Türkiye de hatta İstanbul da Üsküdar semtinde olmuş
Kadına helal olsun dimi hepsi kocasının eseri akışlamak lazım
Ya kim neye ceza veriyor burası altı üstü forum gece yayınlasam gündüz okursunuz gündüz yayınlarım gece okursunuz ne fark eder
Sen baya baya taktın Tutkuya kafayı
Hahaha sorulara gel
Benim arkadaşım da yemişti kurları o da protein diyordu
İyi yapmışsın okumayarak okuyanın ağzına giriyormuş kurtlar
Cidden güldüm ya bu nasıl yorum
Ben yine @MEnes e bundan daha uzun cümleler üst üste sıralamıştım bulunca paylaşırımArtık birşey yerken iki kere düşünürsün abla .A
Hahaha sorulara gel
Artık birşey yerken iki kere düşünürsün abla .A
Hahaha sorulara gel
Benim midem çok hassasişte buna kısa ve öz yorum diyoruz konunun özetini çıkardım bir çırpıda
Keşke bide okusaydın Emek= Yemekişte buna kısa ve öz yorum diyoruz konunun özetini çıkardım bir çırpıda
Ayy senin midene kurtlar saldırı düzenle(me) sin
Haftaya olanlar daha ağır ürkütücü Bir hafta korku tarzı diğer hafta garip olayları-ölümleri yayınlayacam3 hikayede birbirinden ürkütücü,sen bunları hep sabah yayınla böyle
Teşekkür ederim , Aynen ama gerçekmiş hemde Üsküdar da gerçekleşmiş tabi üzerinden 8 sene geçmiş ama köşk boşaltılmışHizmetçi olayı ilginç geldi. Emeğine sağlık @gözlemci
@destere Senle @pompy i protesto ediyor sanırım . Dargın Çiçekleri kaldırdığınız içinKeşke bide okusaydın Emek= Yemek
Ayy senin midene kurtlar saldırı düzenle(me) sin
Haftaya olanlar daha ağır ürkütücü Bir hafta korku tarzı diğer hafta garip olayları-ölümleri yayınlayacam
Teşekkür ederim , Aynen ama gerçekmiş hemde Üsküdar da gerçekleşmiş tabi üzerinden 8 sene geçmiş ama köşk boşaltılmış
Forumda yaşanan ufak tefek aksaklıklar nedeniyle o tarz dükkanlarımız kapalı Buradaki hizmetçi kardeşi beğenmiş @destere bize de kadını istemek düşer
Şu çocuğu azcık serbest bıraksan neler olacak ta işteOzaman buradan uzak kalmaya devam etsin @destere gözleri oyulmamışkan hazır
Korku şeyinde bile şey peşinde
@destere Boş bırakılmaya gelmez Şuan bile gözüm üzerinde nerede ne halt yiyorsa rahat hareket edemiyorŞu çocuğu azcık serbest bıraksan neler olacak ta işte
Allah kimseyi senin eline düşürmesin@destere Boş bırakılmaya gelmez Şuan bile gözüm üzerinde nerede ne halt yiyorsa rahat hareket edemiyor
Sapıkla uğraşmak kolaymı sanıyonAllah kimseyi senin eline düşürmesin
Mum gibi çocuk eriyor aşkından @destere
dizi izliyordum günahımı alıyorsun hogatha en ufak kötü bir iş yok aklımda ama dizide bir tokyo var bakılası bişey onu hafif gözetliyorum o da suç sayılmaz@destere Boş bırakılmaya gelmez Şuan bile gözüm üzerinde nerede ne halt yiyorsa rahat hareket edemiyor