Ufak Tefek Cinayetler - 14.Bölüm | Oya ve Serhan... (Sansürsüz)

hemde çok iyidi be.teve2 de bugün yani dün 1.bölümden başladı 38.bölüme gelince haber edelim birbirimize :D
Ederiz aynen ama keserler kesin. :D
Youtube'den de bölümler kaldırılmış Blut tv yada Netd 'den izleniyor. :A Kanal D iyi paragöz oldu valla. :T: @Yiğitt @sokak sanati

Aşk-ı Memnu'nun devrinin geçmesi için onun tarzında ondan daha iyi bir kaç dizinin gelmesi lazım. Ben göremiyorum pek yıllardır öyle diziler. :A UTC istisna :D
Ayol şey manasında dedik öpüşme sevişme sahneleri filan :A Az iç diyorum şunu :A
@yatutarsa @sokak sanati @Çiğdem- :A

Onu dedim bende işte koru nereden çıktı sera doğru :F
Baya iyiydi o sahne. :D

Star fanı kim forumda dur ben ona çatayım :A
Bilmem ama doğru adres orası :A
@Forumdash ve @S.G.A.T. Bu dis ler RTÜK’e mi? Oya ve Serhan’a mı? UTC’ye mi ? Star Tv ye mi ? Kanal D ye mi ? Kafamda deli sorular :A @Harunnn60 @sokak sanati

Star'a attığımı söylemiştim:X Madem seçenek çoğaldı Serhan ve Oya'yı da ekleyelim :A Yani görsel olarak seyirciyi tatmin eden bir çift değil :A İzle ve de görün nasıl çekilirmiş:A Ay yapım nasıl sevişme çekermiş @Harunnn60 :A

Star'a attığımı söylemiştim:X Madem seçenek çoğaldı Serhan ve Oya'yı da ekleyelim :A Yani görsel olarak seyirciyi tatmin eden bir çift değil :A İzle ve de görün nasıl çekilirmiş:A Ay yapım nasıl sevişme çekermiş @Harunnn60 :A
Kardeşim ben Rtük'e çattım ne ara beni ay yapıma çatmış gibi gösterdin :F Öyle bir mesajım bile yok :F

Şimdi daha çok öpüşmeye atmışsın gibi geldi :A @Harunnn60

Allah belanı versin RTÜK. İki meme göremiyoruz tvde doğru duzgün. Benim icin erkek memesi önemli ama.:F