Kızların dünyasında Çiğdemle destereyle bir erotik sahne yazmadım diye nasıl yazıyımNiye protesto ediyor onu anlamadım
Sen neye kafayı takıyorsan onu işliyorsun iyi olmuş Trabzonsporayaşananlara nediyorsun bu olayın neden yaşandığına nediyorsun
@gözlemci
@destere Senle beni maç izlemeye göndermiş @pompy sen kıymet bilme@destere gel bir bak Çiğdemle maça gittiniz romantıik süprizin fenerlilere yasak koyunca Çiğdem sana ısmarlıyor beraber maça gidiyorsunuz Ardından ortalık karışıyor stadda
@destere aşk dediğin zor olmalı kolay olan aşk olmaz Vurulma 6 ay Bomba patlayınca 5 yıl @destere 6 yıl
sade olay evlenen 10 gün sürdü Murat leyla @destere
@destere olay iyidir dinç tutar
@S.G.A.T.
Fay hattı oluştu Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Trabzonda Hakemlerin ölmesinden kaynaklı
Aaa gerçekte ölmemiştir umarım 😱Fay hattı oluştu Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Trabzonda Hakemlerin ölmesinden kaynaklı
olmadı hakem maçı korkudan berbat etti vodafone da başkaydı @Çiğdem-Aaa gerçekte ölmemiştir umarım 😱
Giresun Fenerle oynayacakmış kazanırlar inşolmadı hakem maçı korkudan berbat etti vodafone da başkaydı @Çiğdem-
Fenerbahçe bir türlü karadenizden çıkamıyor ilk önce trabzon şimdi giresunGiresun Fenerle oynayacakmış kazanırlar inş
Aaa kim yener diyorsun yanıFenerbahçe bir türlü karadenizden çıkamıyor ilk önce trabzon şimdi giresun
Atv nin derdi belli reyting birtek beşiktaş-fenerbahçe derbisi reyting yapar şansıma her halde doğum günüme gelecek 27 şubata @Çiğdem-
bundan 2015 te oynadılar Rize dönüşü suikaste uğradılar Rize olsa yanmıştır
Trabzon giresun Rize ardından suikast 4. yıldızı galatasaraya kaptırdık
fenerbahçeyi dağıtmış eski teknik direktörü victor pereria emreyi mektupla yolladı başakşehire gökhan ve caneri bedava verdik resmen beşiktaşa lens dün kalesine atıyordu caner kurtardı çizgiden kurtardı victor pereriaya kızıyorum adamı kovdu diye kırmızı kart gördü diye kovdu portekizde braga maçında @Çiğdem-Aaa kim yener diyorsun yanı
Fe nerbahçemi kovdufenerbahçeyi dağıtmış eski teknik direktörü victor pereria emreyi mektupla yolladı başakşehire gökhan ve caneri bedava verdik resmen beşiktaşa lens dün kalesine atıyordu caner kurtardı çizgiden kurtardı victor pereriaya kızıyorum adamı kovdu diye kırmızı kart gördü diye kovdu portekizde braga maçında @Çiğdem-
evet victor pereria kovdu adamları toplamaya çalışıyoruz gelmiyorlar kovulduğu yere dönmem dediFe nerbahçemi kovdu