Avlu - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Yani oyuncu başka ama ses Rüçhan Çalışkurun. Beğendim ben şahsen. Ve izleyeceğim. Umarım Parmaklıklar Ardında tadında olur.:love1:

Parmaklıklar Ardında'nın ilk bölümünde aynılarını Devin Özgür Çınar'a yapmışlardı. :A Bekliyorum yine de sevdiğim tarz Limon Film..

Parmaklıklar Ardında yı anımsattı. Yine de merak uyandırıcı.

Bende beğendim. Kadro efsane mutlaka izleyeceğim.:X

Dizi parmaklıklar ardında gibi tam perşembe dizisi. Perşembe yada Çarşamba olsun.:bhr:

Kesinlikle izleyeceğim bir dizi olacak. Fragmanı beni daha çok heyecanlandırdı. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Umarım Perşembe günü yayınlanır.

Güzel olmuş izleyiciyi çok kolay yakalayacak bir konusu var. İzlemem ama büyük ihtimalle Siyah İnci'nin sonunu getireceği için sempati duydum şimdiden. :Z

Fragmanı beğendim güzel bir dizi olabilir ama izlemem herhalde :A

Benim tam hayal ettiğim gibi bir fragman çıkmadı ama kadro zaten harika, her türlü şans vereceğim. :bhr:

Fragmana bayıldım
Yani oyuncu başka ama ses Rüçhan Çalışkurun. Beğendim ben şahsen. Ve izleyeceğim. Umarım Parmaklıklar Ardında tadında olur.:love1:
Kalbimin Sultani nerede?

insallah guzel olur
Çok iyi cidden, kesin bakarım.
Fragmanı beğendim güzel bir dizi olabilir ama izlemem herhalde :A
Güzel olmuş izleyiciyi çok kolay yakalayacak bir konusu var. İzlemem ama büyük ihtimalle Siyah İnci'nin sonunu getireceği için sempati duydum şimdiden. :Z
Kesinlikle izleyeceğim bir dizi olacak. Fragmanı beni daha çok heyecanlandırdı. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Umarım Perşembe günü yayınlanır.
Bende beğendim. Kadro efsane mutlaka izleyeceğim.:X

Dizi parmaklıklar ardında gibi tam perşembe dizisi. Perşembe yada Çarşamba olsun.:bhr:
Parmaklıklar Ardında yı anımsattı. Yine de merak uyandırıcı.
Parmaklıklar Ardında'nın ilk bölümünde aynılarını Devin Özgür Çınar'a yapmışlardı. :A Bekliyorum yine de sevdiğim tarz Limon Film..
2. fragman yayınlandı:

İlk fragman daha dün çıkmamış mıydı bu ne hız :A

Türk hapishanesine benzemiyor hiç. :A
Beni hayal kırıklığına uğratan o zaten, bu nasıl hapisane? Benim aklıma Parmaklıklar Ardında dizisindeki o samimi hapishane ortamı gelmişti, o yönden ummadığımı bulamadım dedim. :( Baksanıza...
parmakliklar.jpg

Beni hayal kırıklığına uğratan o zaten, bu nasıl hapisane? Benim aklıma Parmaklıklar Ardında dizisindeki o samimi hapishane ortamı gelmişti, o yönden ummadığımı bulamadım dedim. :( Baksanıza...
parmakliklar.jpg
Umduğumu bulamadım desen daha doğru olurdu herhalde :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking