Oda doğru Burcu Güneş açılıp saçılmadığı için hep geri planda kaldı Ama sevgimi kazandı o yeterÖyle yaparsa onlar Gülşen'i bitirir sonra olmaz yani o kadar
Oda doğru Burcu Güneş açılıp saçılmadığı için hep geri planda kaldı Ama sevgimi kazandı o yeterÖyle yaparsa onlar Gülşen'i bitirir sonra olmaz yani o kadar
Senin sevgini kazanmakla bitiyor mu bu işler senin ne faydan var şimdi o kadınaOda doğru Burcu Güneş açılıp saçılmadığı için hep geri planda kaldı Ama sevgimi kazandı o yeter
Aaa yeter benim gözüme bir kadın ünlü girebiliyorsa eğer gerçekten başarılıdırSenin sevgini kazanmakla bitiyor mu bu işler senin ne faydan var şimdi o kadına
Sen aksine başarısız olanları seviyorsunAaa yeter benim gözüme bir kadın ünlü girebiliyorsa eğer gerçekten başarılıdır
O klipten daha beterleri var ama hiç göze batmıyor nedense hep Gülşenimle uğraşıyorlar
kulaklarımızın pası gitsin bir kez daha izlemek ve ayrıyeten dinlemek şartO klipten daha beterleri var ama hiç göze batmıyor nedense hep Gülşenimle uğraşıyorlar
@Çiğdem- gör bak kaliteyi görkulaklarımızın pası gitsin bir kez daha izlemek ve ayrıyeten dinlemek şart
Benim forumda olmadığım haftada olmuş ama çok haklısın hiç değeri bilinmiyorAbartıyorlar her şeyi ya
Öyle ama değer bilmemişler işte napalım
Ben de yoktum o aralar ikimiz de olsaydık belki de kurtarırdıkBenim forumda olmadığım haftada olmuş ama çok haklısın hiç değeri bilinmiyor
Aslında kurtarabilirdik bu şarkı kalitenin ispatıydı şarkıyı final aşamasına cikarabilirdik ama olsun artıkBen de yoktum o aralar ikimiz de olsaydık belki de kurtarırdık
@Çiğdem- den şüpheliyim bilerek de elemiş olabilir sevmiyordu zaten Gülşen'iAslında kurtarabilirdik bu şarkı kalitenin ispatıydı şarkıyı final aşamasına cikarabilirdik ama olsun artık
Aslında Popun kraliçesi@Çiğdem- den şüpheliyim bilerek de elemiş olabilir sevmiyordu zaten Gülşen'i
Kesinlikle katılıyorum
Aslında Popun kraliçesi
90lı Yıllarda ki Gülşeni seviyordum@Çiğdem- den şüpheliyim bilerek de elemiş olabilir sevmiyordu zaten Gülşen'i
Şu anda sevmiyorsun ama bu yeterli bir sebep bence90lı Yıllarda ki Gülşeni seviyordum
@destere Foruma gelince oylamayı unutma , yarın gündüz kapanacakgülşen hiçbir zaman açık saçık olmadı ama çok kapalıda olmaz tabiki ortasını bulması lazım
iyi hatırlattın@destere Foruma gelince oylamayı unutma , yarın gündüz kapanacak
Gel çarem şarkısı aslında finalde olmalıydı şarkıyı bu açıdan bir daha oylamaya sunalım @eskici90lı Yıllarda ki Gülşeni seviyordum