Aaa işim gücüm yok Gülşeni koruyacam Koruyabilsem Burcu Güneşi korurdumOnların ilgisini çekemediyse sen korusaydın bari ya
Aaa işim gücüm yok Gülşeni koruyacam Koruyabilsem Burcu Güneşi korurdumOnların ilgisini çekemediyse sen korusaydın bari ya
Gülşenin 90'lardaki halini seviyordun senAaa işim gücüm yok Gülşeni koruyacam Koruyabilsem Burcu Güneşi korurdum
Be Adam en sevdiğim şarkılarından ama @destere türleri 2000 li yıllarda gibi açık seçik Gülşen istiyorlarGülşenin 90'lardaki halini seviyordun sen
gülşen hiçbir zaman açık saçık olmadı ama çok kapalıda olmaz tabiki ortasını bulması lazımBe Adam en sevdiğim şarkılarından ama @destere türleri 2000 li yıllarda gibi açık seçik Gülşen istiyorlar
Şarışınım şarkısında iç organlarına kadar görünüyor diye kapatma cezası almıştı klibigülşen hiçbir zaman açık saçık olmadı ama çok kapalıda olmaz tabiki ortasını bulması lazım
Gel çarem finallik şarkı aslındaGülşenin 90'lardaki halini seviyordun sen
Abartıyorlar her şeyi yaŞarışınım şarkısında iç organlarına kadar görünüyor diye kapatma cezası almıştı klibi
@eskici @Forumdash
Öyle ama değer bilmemişler işte napalımGel çarem finallik şarkı aslında
Yakın dönemden Dan Dana girmiyorum bile @destere türleride Bayılıyordu o şarkıya cezayı almışlardı yine klibiAbartıyorlar her şeyi ya
Öyle ama değer bilmemişler işte napalım
O klipten daha beterleri var ama hiç göze batmıyor nedense hep Gülşenimle uğraşıyorlarYakın dönemden Dan Dana girmiyorum bile @destere türleride Bayılıyordu o şarkıya cezayı almışlardı yine klibi
Oda bozmasaydı 90lı yıllarda olan imajını , Pijamalı iyiydiO klipten daha beterleri var ama hiç göze batmıyor nedense hep Gülşenimle uğraşıyorlar
Devir değişti artık o halleri uymazdı bu dönemeOda bozmasaydı 90lı yıllarda olan imajını , Pijamalı iyiydi
Cezaları yiyip oturdu oyüzdenDevir değişti artık o halleri uymazdı bu döneme
Ailesiyle uğraşıyor kadın ne yapsın yakında döner tekrarCezaları yiyip oturdu oyüzden
Her Gece iyiygi öyle edepli kliplere devam etsinAilesiyle uğraşıyor kadın ne yapsın yakında döner tekrar
Zaten şarkıları muhteşem olduğu için klibin çok da önemi yokHer Gece iyiygi öyle edepli kliplere devam etsin
Oyüzdenmi kliplerde kendini vitrine çıkarma gereksimi duyuyor konuşturma beni ayollZaten şarkıları muhteşem olduğu için klibin çok da önemi yok
Oyüzdenmi kliplerde kendini vitrine çıkarma gereksimi duyuyor konuşturma beni ayollZaten şarkıları muhteşem olduğu için klibin çok da önemi yok
Gereksinim duyduğundan değil @destere gibileri memnun etmek için yapıyor bazı şeyleriOyüzdenmi kliplerde kendini vitrine çıkarma gereksimi duyuyor konuşturma beni ayoll
Oyüzdenmi kliplerde kendini vitrine çıkarma gereksimi duyuyor konuşturma beni ayoll
Oyüzdenmi kliplerde kendini vitrine çıkarma gereksimi duyuyor konuşturma beni ayoll
Onlara inat kara çarşafla çıkmalı bence Sadece gözleri görünsünGereksinim duyduğundan değil @destere gibileri memnun etmek için yapıyor bazı şeyleri
Öyle yaparsa onlar Gülşen'i bitirir sonra olmaz yani o kadarOnlara inat kara çarşafla çıkmalı bence Sadece gözleri görünsün