22-28 Ocak 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

Bir konu açtım, diğer ikisi yönetime rapor. Konu açan sayısı az olduğu için 16. sıradan kendime yer bulmuşum üç konuyla. :)

@Çiğdem- zirveden düşmüş. Onu bıraktım @destere listede yok. Bunu firsat kollayan 3 numara @Yiğitt de zirveye yerleşmiş.

Bende 7.likten 20. sıraya kadar düştüm.
Alışık olmadığımız bir liste olmuş :A

Bu hafta konudan daha çok çeneye çalışmışsın :A
Ocak ayının rekorunu kırmışım işte, son zamanlar hiç bu kadar fazla açmamıştım. :A

@Çiğdem- zirveden düşmüş. Omu bıraktım @destere listede yok. Bunu firsat kollayan 3 numara @Yiğitt de zirveye yerleşmiş.

Bende 7.likten 20. sıraya kadar düştüm.
Alışık olmadığımız bir liste olmuş :A
Yalnız yanlış konuya yazdın Halefcim, bu en çok konu açanlar listesi. Ben buradan hiç zirveden inmedim ki çıkayım? :A

Ocak ayının rekorunu kırmışım işte, son zamanlar hiç bu kadar fazla açmamıştım. :A

Yalnız yanlış konuya yazdın Halefcim, bu en çok konu açanlar listesi. Ben buradan hiç zirveden inmedim ki çıkayım? :A

Hahahaha jeton yeni düştü :F
Yalnız Ben konu açmadım ki? Niye listedeyim?:A

Şikayet ettiğin mesajlar da konu açılmış sayılıyor. :D
Ama foruma geldiğimden beri çoğu kişi bulaşıyor. Cevap mı vereyim şikayet mi edeyim şaşırıyorum. O çoğu gıcık kapmış herhalde her hafta biriyle uğraşıyorum :A söyle bana ben hep haklı değil miyim? :A

Ama foruma geldiğimden beri çoğu kişi bulaşıyor. Cevap mı vereyim şikayet mi edeyim şaşırıyorum. O çoğu gıcık kapmış herhalde her hafta biriyle uğraşıyorum :A söyle bana ben hep haklı değil miyim? :A
Kardeş her zaman ben haklıyımdır, önce onu bir geçelim. :A İkinci tabi ki cevap vereceksin, saygı ve hakaret etmeden hakkındır. Şikayetlik mesaj görüyorsan onu da şikayet edebilirsin. :A

Kardeş her zaman ben haklıyımdır, önce onu bir geçelim. :A İkinci tabi ki cevap vereceksin, saygı ve hakaret etmeden hakkındır. Şikayetlik mesaj görüyorsan onu da şikayet edebilirsin. :A
Hevesin kursağında kaldı yine :Z:Z:Z

Gıcık olduğum mesele kendi fikrimi ifade ediyorum hindi gibi hepsi bir anda üstüme saldırıyor. Geçen hafta şikayet ettiğim kişi tek uyarı alırken ben 3 uyarı aldım ki o bana bulaşmıştı. Dünde orasından burasından bahseden arkadaşı şikayet ettik ama nafile, Üstüne üstlük moderatör bana laf soktu gibi. Ben benimle aynı görüşte olmayan insanların yorumlarını okurum ama onundüşüncesidir laf sokmam, saygı duyarım. İnsanlar benim fikrime saygı duymayıp bana bulaşıyorlar ama haksız olan ben oluyorum. Garip ya..

Admin ve moderatör olduğunuz için söylüyorum bu arada..

Gıcık olduğum mesele kendi fikrimi ifade ediyorum hindi gibi hepsi bir anda üstüme saldırıyor. Geçen hafta şikayet ettiğim kişi tek uyarı alırken ben 3 uyarı aldım ki o bana bulaşmıştı. Dünde orasından burasından bahseden arkadaşı şikayet ettik ama nafile, Üstüne üstlük moderatör bana laf soktu gibi. Ben benimle aynı görüşte olmayan insanların yorumlarını okurum ama onundüşüncesidir laf sokmam, saygı duyarım. İnsanlar benim fikrime saygı duymayıp bana bulaşıyorlar ama haksız olan ben oluyorum. Garip ya..

Tek benlik veya başka bir yöneticilik olay değil. 10'a yakın yönetimiz var, fikirleri alınıyor ve toplu karara göre şikayetler veriliyor. Benim yapabileceğim bir şey yok, kişide bitiyor maalesef böyle olaylar..

Tek benlik veya başka bir yöneticilik olay değil. 10'a yakın yönetimiz var, fikirleri alınıyor ve toplu karara göre şikayetler veriliyor. Benim yapabileceğim bir şey yok, kişide bitiyor maalesef böyle olaylar..

Belki benim şikayet ettiğim kişiler bazı yöneticilerin forumdaki en yakını ve ona göre davranıyorlardır.. Tüm yöneticiler objektif ve adaletli değil o zaman?

Hevesin kursağında kaldı yine :Z:Z:Z

Ölmeden önce senin zirveden düştüğünü göreceğim. Inat ettim. Vasiyetimdir :A:A

Görüş çoğunluğuna göre haraket ediliyor dünkü olayda sen genelde haklı bulundun mesala , yanı 1-2 istisna belki olmuştur hep doğru kararlar alındı . Üye adına bakmıyoruz sadece ne mesaj yazılmış , mesaja odaklanıyoruz .

Tek derdimizde tüm üyelere eşit şekilde davranmak kimseyi kayırmamak öncelik hedefimiz . Sen uyugn dille görüşünü demeye devam et kışkırtıcı laflardan uzak dur , sana ediliyorsa uyma şikayet et haksızsa ceza alır mutlaka :A

Belki benim şikayet ettiğim kişiler bazı yöneticilerin forumdaki en yakını ve ona göre davranıyorlardır.. Tüm yöneticiler objektif ve adaletli değil o zaman?

Ölmeden önce senin zirveden düştüğünü göreceğim. Inat ettim. Vasiyetimdir :A:A
Üyeye bakmıyoruz ki, yazılan mesajı inceleyip öyle karar veriyoruz. :)