kelin merhemi olsaydı
yani pompy önce taktiği kendine versede biraz anlaşılır senaryo yazsa daha iyi olmazmıydı
kelin merhemi olsaydı
Saflıkta sokaktaki dilenciler bile kandırır seni Lafımı çevirme please
Aranızı bozmak istesem Dargın Çiçeklerde düğün yapmazdım bu hafta Bak yapmayabilirim .A Böyle gidersebugüne kadar aramızı bozmak için tonlarca hain geldi ve hepsi eli boş döndü @gözlemci de onlardan biri elinden geleni ardına komasın bizi kimse ayıramaz hogatha
Aynen mesela Dargın Çiçeklerde siz evlenirken bomba patlasın istiyor
mesela deli yürek'te kenan imirzalıoğlu'nu rahmetli payidar tüfekçioğlu seslendirmiştiDurduk yere Kenan ile Kıvanç'ı eleştirmiş. Kenan ile Kıvanç'ı eleştiriyorsun ama modellikten oyunculuğa giriş yapıp, kendini geliştirmeye çalışan bu isimlere hakaret ediyorsun. Kenan ile Kıvanç dublajlı sesleriyle ön plana çıkarlardı mesela, şimdi seslerinde dublaj yok. Eskiden yapmacık dururlardı, şimdi eskisi gibi değiller. Kenan İmirzalıoğlu'nun Ezel'deki ve Karadayı'daki performansı ortada. Kıvanç Tatlıtuğ'un da Ezel ile Kuzey Güney'deki performansı ortada. Durduk yere eleştiri, kimi zaman kıskançlık gibidir.
Aynen, aynı zamanda da Kurtlar Vadisi Pusu'nun "İbrahim"i. Sesi çok iyiydi yalnız ama işte dublaj. Kenan ile Kıvanç bile kurtuldu dublör kullanmaktan, Necati Şaşmaz kurtulamadı. Gerçi Necati Şaşmaz'a artık o dublör yapıştı ve yakıştı.mesela del
mesela deli yürek'te kenan imirzalıoğlu'nu rahmetli payidar tüfekçioğlu seslendirmişti
evet adam bir röpörtaj yaptı dalga geçtiler iyi yapıyor bence dublaj kullanarakAynen, aynı zamanda da Kurtlar Vadisi Pusu'nun "İbrahim"i. Sesi çok iyiydi yalnız ama işte dublaj. Kenan ile Kıvanç bile kurtuldu dublör kullanmaktan, Necati Şaşmaz kurtulamadı. Gerçi Necati Şaşmaz'a artık o dublör yapıştı ve yakıştı.
Bu arada bir aylık konuyu niye hortlattınız? Yeni konu sanıp, bir aylık konuya sinirlendim.Durduk yere Kenan ile Kıvanç'ı eleştirmiş. Kenan ile Kıvanç'ı eleştiriyorsun ama modellikten oyunculuğa giriş yapıp, kendini geliştirmeye çalışan bu isimlere hakaret ediyorsun. Kenan ile Kıvanç dublajlı sesleriyle ön plana çıkarlardı mesela, şimdi seslerinde dublaj yok. Eskiden yapmacık dururlardı, şimdi eskisi gibi değiller. Kenan İmirzalıoğlu'nun Ezel'deki ve Karadayı'daki performansı ortada. Kıvanç Tatlıtuğ'un da Ezel ile Kuzey Güney'deki performansı ortada. Durduk yere eleştiri, kimi zaman kıskançlık gibidir.
ilyas salman yine eleştirdi bazı oyuncuları bu konudan devam etsin istedim bendeBu arada bir aylık konuyu niye hortlattınız? Yeni konu sanıp, bir aylık konuya sinirlendim.
Yine eleştirmeye devam ettiyse sıkıntı yok. Sinirlenmemin sakıncası yok o zaman. Herkes eleştiriyor zaten.ilyas salman yine eleştirdi bazı oyuncuları bu konudan devam etsin istedim bende
Haklı ama Kıvanç ve Kenan son zamanlarda dikiş tutturamıyor.Yine eleştirmeye devam ettiyse sıkıntı yok. Sinirlenmemin sakıncası yok o zaman. Herkes eleştiriyor zaten.
Kenan İmirzalıoğlu, "Cingöz Recai" filminde oynadı. Üç yıldır ekranlarda yok adam. Nasıl dikiş tutturmama bu?Haklı ama Kıvanç ve Kenan son zamanlarda dikiş tutturamıyor.
Kendi ağzıyla söyledi beklediğim gibi olmadı diye o filmde. Kaldı ki 3 yıldır ekranda olmaması da bi işaret.Kenan İmirzalıoğlu, "Cingöz Recai" filminde oynadı. Üç yıldır ekranlarda yok adam. Nasıl dikiş tutturmama bu?
Kıvanç Tatlıtuğ desek, "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde ve "Cesur ve Güzel" dizisinde rol aldı en son. Bunlar çok fazla gitmedi ama en azından 20 bölümü geçti. Bir anda yayından kalkmadı. Bir de filmder rol alacak adam.
Velhasıl kelam adamlar kolay kolay bir işe girmezken nasıl dikiş tutturamıyor?
Kenan riske girip dizi sektörüne kolay kolay girmiyor iddialı bulursa öyle. Hele dizi süresinin uzadığı bu dönemde iyice sıkıntı dizi sektörü. Son filmi artık boşluğuna denk geldi sanırım. Onur Ünlü çekmiş ve partneri de Haluk Bilginer olmasına rağmen havada kaldı. Kenan'la Kıvanç'ın ağırlıkları var, oradan kazanıyorlar. Oyunculuklarını geliştirdiler ama iyi ya da kötüyü geçtim. Eski halleriyle, şimdiki halleri arasında uçurum var.Kendi ağzıyla söyledi beklediğim gibi olmadı diye o filmde. Kaldı ki 3 yıldır ekranda olmaması da bi işaret.
Kıvanç'ı da sen söyledin zaten. Bu oyuncular eyvallah Türkiye'nin şimdiki standartlarında iyi gibi görünüyorlar da iyiler mi sence oyunculuk açısından ben şahsen yeterli bulmuyorum. Yenilerden Aras Bulut İynemli'ye bi şey demem oyunculuksa oyunculuk desteklerimde ama Kıvanç, Kenan Aras kadar değiller bence.
Dizi sektörüne kolay kolay girmiyor da film sektöründe de yok gibi.Kenan riske girip dizi sektörüne kolay kolay girmiyor iddialı bulursa öyle. Hele dizi süresinin uzadığı bu dönemde iyice sıkıntı dizi sektörü. Son filmi artık boşluğuna denk geldi sanırım. Onur Ünlü çekmiş ve partneri de Haluk Bilginer olmasına rağmen havada kaldı. Kenan'la Kıvanç'ın ağırlıkları var, oradan kazanıyorlar. Oyunculuklarını geliştirdiler ama iyi ya da kötüyü geçtim. Eski halleriyle, şimdiki halleri arasında uçurum var.
Aras Bulut'u doğal buluyorum, başka dünya yani. Görüntüsü hareketli birini andırıyor, görüntüsüne ters düşmüyor. Daha da geliştiriyor oyunculuğunu. Hele usta oyuncu kadrolarına denk geldi, onu iyi değerlendiriyordur. "İçerde" dizisinde Çetin Tekindor ile Mustafa Uğurlu; "Çukur" dizisinde Ercan Kesal ile Perihan Savaş. Çok şanslı.
Piyasada oyuncu dediğin mesela Erdal Beşikçioğlu'dur, Ali Atay'dır, Ahmet Kural'dır. Bu üçü de doğal bir oyuncu. Sanki karakterlerini yaşıyorlar. Özellikle Erdal abi başka dünya. Hani kalkıp, kimsenin eleştiremeyeceği tarzda bir oyuncu. Rolünü adeta yaşayan, hisseden. Erdal Beşikçioğlu hakkında hiç eleştiri duymamışımdır mesela.Dizi sektörüne kolay kolay girmiyor da film sektöründe de yok gibi.
Eski halleriyle tabiki fark var hatta uçurumda olabilir ama yeterli görmüyorum şahsen. Çoğu çakma oyuncu içinde sözüm geçerli.
Değerlendirmek önemli bunu da başarıyor gibi duruyor Aras, futbol gibi düşün istediği kadar ümit veren bir futbolcu olsun önemli fırsatları değerlendirmezsen, geliştirmezsen kendini yerinde sayarsın veya yok olursun piyasadan.
Mesela dediğin isimler bunlara Haluk Bilginer'de sayabilirim aklımıza gelmeyenlerde vardır. Halit Ergenç'i ve Çetin Tekindor'u da unutmayalım tabi. Ama dediğim gibi bu ustalara bakıp bir de Kenan'a Kıvanç'a bakınca daha yolun çok başında diyoruz tabi ki olay sadece Kenan, Kıvanç olayı değil onlar kadar olamayanları da çok piyasada.Piyasada oyuncu dediğin mesela Erdal Beşikçioğlu'dur, Ali Atay'dır, Ahmet Kural'dır. Bu üçü de doğal bir oyuncu. Sanki karakterlerini yaşıyorlar. Özellikle Erdal abi başka dünya. Hani kalkıp, kimsenin eleştiremeyeceği tarzda bir oyuncu. Rolünü adeta yaşayan, hisseden. Erdal Beşikçioğlu hakkında hiç eleştiri duymamışımdır mesela.