2017 What Happened to Monday / Yedinci Hayat - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok be ne alakası var ben sizin mutluluğunuzu istiyorum :A
hayret şok oldum resmen :)
oysa ilk bakışta sanki @Çiğdem- le benim arama nifak tohumları serpiştiriyormuşsun gibi gelmişti :)
kızı dolduruşa getiriyorsunuz en ufak şeyden şüphelenmeye başladı benim yaptığım bişey yok öyle oturuyorum masum bir şekilde :)

daha izlemedim ama bu gece izlerim bu filmi sizde durumlar nedir @Çiğdem- @Forumdash ? :)
Seni savunuyor ama özelden tehdit etti beni dedi @eskici :A :A :A

Filmi yarın izleyecem bugün vakit bulamadım @Forumdash da öyledir sanırım :A

Ben bu gece Grammy izlicem:Z @destere
niye bizim haberimiz yok nerde yayınlanıyor @Çiğdem- le bende izleyelim :)

taylor swift vardır onu izleriz hogathayla :)

diyecektimki buldum adresi
Haberler>Kelebek Magazin>Televizyon Haberleri>Grammy 2018 ödülleri hangi kanalda saat kaçta?
Grammy 2018 ödülleri hangi kanalda saat kaçta?

2018 Grammy ödülleri için nefesler tutuldu. 60. Grammy Ödül Töreni'nde; Lady Gaga, Jay-Z, Bruno Mars, Lorde, Lana Del Rey, Leonard Cohen, Metallica, Gorillaz, Calvin Harris gibi müzik dünyasının ünlü isimleri çeşitli kategorilerde birbirleriyle yarışacak. Peki Grammy 2018 ödülleri hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden Grammy Müzik Ödülleri, bu sene 60’ıncı kez sahiplerini buluyor. 84 kategoride kazanan isimlerin ödüllendirileceği 2018 Grammy Ödülleri, New York’ta gerçekleştirilecek. Türkiye saatine göre 28 Ocak Pazar’ı 29 Ocak Pazartesi’ye bağlayan gece 03.30’da yapılacak tören, Amerika ile aynı anda teve 2’de ekrana gelecek.
icon-minus.svg

Canlımı kaçta baslıyor gececi olmaya alıstık belki bakabilirdim bu yıl ama sabaha karşı başlamıyorsa :F @destere
3.30 da tv2 de :)

Haberler>Kelebek Magazin>Televizyon Haberleri>Grammy 2018 ödülleri hangi kanalda saat kaçta?

2018 Grammy ödülleri için nefesler tutuldu. 60. Grammy Ödül Töreni'nde; Lady Gaga, Jay-Z, Bruno Mars, Lorde, Lana Del Rey, Leonard Cohen, Metallica, Gorillaz, Calvin Harris gibi müzik dünyasının ünlü isimleri çeşitli kategorilerde birbirleriyle yarışacak. Peki Grammy 2018 ödülleri hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden Grammy Müzik Ödülleri, bu sene 60’ıncı kez sahiplerini buluyor. 84 kategoride kazanan isimlerin ödüllendirileceği 2018 Grammy Ödülleri, New York’ta gerçekleştirilecek. Türkiye saatine göre 28 Ocak Pazar’ı 29 Ocak Pazartesi’ye bağlayan gece 03.30’da yapılacak tören, Amerika ile aynı anda teve 2’de ekrana gelecek.
icon-minus.svg

Ben bu gece Grammy izlicem:Z @destere
Ben 5 e kadar kalabilirim belki 5 30 zorlayabilirim ama kalıp yorumlucaksanız kaçarsanız bende kaçarım :A

icon-minus.svg

Ben 5 e kadar kalabilirim belki 5 30 zorlayabilirim ama kalıp yorumlucaksanız kaçarsanız bende kaçarım :A
Vallaha kalsanız iyi olur:X ben bitene kadar izlerim zaten:X

@Çiğdem- grammy konusu açsana yorumlamak için bişeyler paylaşiriz filan :X