En Favori 90'lar Şarkısı | 5.Tur | D Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
bu ihanetini asla unutmayacağım :) dur bende diğer şebnemi yakayımda gör :)

içine ettin olayın iki oy verme hakkın vardı niye tek oy kullanıyorsunki:) klavyen sürçmüştür kesin @Çiğdem- e söyleyelim sana bir oy hakkı daha tanısın şebnemi unutmuşsun :)

takipteyim bir şebnem deme varya isveçi başına yıkarım :)
Ben 2.turda eliyordum Çeyreğin kapısına kadar getirdiniz :F @S.G.A.T.

Helvasını kavurabilicekmiyiz bakalım bu sefer :A

içine ettin olayın iki oy verme hakkın vardı niye tek oy kullanıyorsunki:) klavyen sürçmüştür kesin @Çiğdem- e söyleyelim sana bir oy hakkı daha tanısın şebnemi unutmuşsun :)

Kıyamazsın sen Şebo'ya. :A

Kıyamazsın sen Şebo'ya. :A
sen burdakine kıymışsın ama :)

daha finale kadar yolu var finalde kazandırmak olacak tek amacımız buralar kolay :)

daha finale kadar yolu var finalde kazandırmak olacak tek amacımız buralar kolay :)

o kuralı koyman süper oldu böylece kaliteli şarkılar elenmekten kurtuluyor umarım finale kadar eşit finaldeyse zaferle ayrılırız :)
Cem ile 3 oy var işi zor ama oy verecek kişide var bakalım ama iki ecünnünden biri elenir yada ikisi karışmam :A :A :A

Bu Şebnem'e benden oy çıkma ihtimali var ama başka Şebnem'lerde umudun olmasın :A

Bu grup çok zor ama, birini zorda olsa liste dışı yaptımda acaba ikincisi hangisi olacak :S

Bu Şebnem'e benden oy çıkma ihtimali var ama başka Şebnem'lerde umudun olmasın :A

Bu grup çok zor ama, birini zorda olsa liste dışı yaptımda acaba ikincisi hangisi olacak :S
sen bu şebneme oy verde sonra diğer şebnem konusuna ayrıca bakarız sanırım yağmurlardan bahsediyorsun o şarkıda muhteşemdir :)

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco