İstanbullu Gelin 34. Bölüm - Ben Sana Aşıktım

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,285
Puanı
1,061
Ördek dudaklıların kraliçesi İpek'e sonunda haddi bildirildi.

geçen haftaki şok olan faruk sahnesinden sonra bu bölümde de bu sahne içimin yağlarını eritti:A bu arada youtubeda bu ikilinin videoları izleni,yor en çok halkımız bu çifti benimsemiş gibi çukurdaki vartolu-sadiş çifti gibi :A @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmed @cookies @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @destere @ozmoturk @Dosi @Forumdash

:FBana baksana sennn cumaya kadar düşündün ben bu teyzeme nasıl spoiler versem diye plan mı yaptınn..öldürcem senii emre kaçmaa

esma sultanı bırakıp @Dosi nin botokslu emrahını mı izliyorsunuz:bağır:
Aşk ve Mavi 3 haftadır atakta.
Dizide bir Pembe karakterimiz var tam boğmalık:A "Yok artık", "pes artık" dedirtiyor :F kızı canavara çevirdiler resmen ve olumlu yansıdı reytinglere.
Dizinin güldürü kısmı azalmış ama :T:

esma sultanı bırakıp @Dosi nin botokslu emrahını mı izliyorsunuz:bağır:

:F:FHayırrr ben Esma Sultanla Garip çftini bırakırmıyım yeğenler geliyor benim onlar hala illa Şevkat yerimdar izleyelim diye tutturuyorlar açıyıorum bende diğer odada babamlar var izleyemedim işte sonunu anca izleyebildim işte

Allah korusun, o ne biçim iftira :A Genelde TV'den izlemiyorum, 4 saat saçma geliyor :X
:F:FHayırrr ben Esma Sultanla Garip çftini bırakırmıyım yeğenler geliyor benim onlar hala illa Şevkat yerimdar izleyelim diye tutturuyorlar açıyıorum bende diğer odada babamlar var izleyemedim işte sonunu anca izleyebildim işte
Aşk ve Mavi 3 haftadır atakta.
Dizide bir Pembe karakterimiz var tam boğmalık:A "Yok artık", "pes artık" dedirtiyor :F kızı canavara çevirdiler resmen ve olumlu yansıdı reytinglere.
Dizinin güldürü kısmı azalmış ama :T:
ay bu melek görünümlü şeytan vadikızı çökmüş ayol baksanıza yiğenleri söz dinlemeyecek yaşa gelmiş:A

ay bu melek görünümlü şeytan vadikızı çökmüş ayol baksanıza yiğenleri söz dinlemeyecek yaşa gelmiş:A

:FHaftada birgün geliyorlar okul yüzüden oda Cuma oluyo mecbur kırmamak adına izleyin diyorum ne yapım biri 10 yaşında biri 7 yaşında büyüdüler tabiide laf dinlemiyorlar

Sen 30 olmuşsun ben hala 28 düşünsene :A :A :A @xemrexxx
Höstt :A Ben kendime bakarım her zaman yaşımı göstermem :A
ay gelmişlen çiğdem cadolozu için nasıl bir son düşündüğümü de göstereyim kendisine eskiden cadılara yapıldığı gibi bir son düşündüm tıklayın:A @destere senin athesltan kral olmuş bu arada kendine güneşin kralı dedirtiyor egoda harunla yarışıyor:A @Forumdash @eskici @XanTier @cookies @vadikızı @Dosi @Thequeer