'Kızlarım İçin' Final Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,514
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

'Kızlarım İçin' Final Yapıyor!

de29ccdb-45a6-410f-8930-8f7c4c6fc9fc.jpg

Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Kızlarım İçin'den kötü haber geldi.

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Mesude Erarslan Tekin'in üstlendiği; başrollerini Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Sanem Yeles, Ahsen Eroğlu, Naz Ar, Serdar Özer, Anıl Tetik, Cansu Fırıncı, Hakan Yufkacıgil, Numan Çakır ve Ülkü Duru'nun paylaştığı yapım, düşük reytingleri nedeniyle 10. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Kızlarım İçin, final bölümüyle 6 Şubat Salı 22.15'te Kanal D'de!
Orijinal formatta oku

13. bölümüyle bitseydi bari. Bu Süreç Film de gücü anca hafta sonuna yetiyor..

Fikret Kuşkan ve Tuvana Türkay varken 10 bölüm sürmesi başarı, son dizilerine bakınca :)

Gülizar salı olmalıydı, acele ettiler.
Bu dizinin biteceği malumun ilanıydı.

Kanal D iyi arkasında durdu, o kadar tekrar verdi. Olmayınca olmuyormuş, eleştiri çok vardı maalesef. Kanal D dizi alırken biraz az dizi alsın...

Geçmiş olsun, kadrosu fena sayılmazdı. :(

Gülizar salı olmalıydı, acele ettiler.
Bu dizinin biteceği malumun ilanıydı.
Nedir bu salı ısrarı anlamadım sanki iyi olacakmış gibi. Twitter'da da birkaç tane yorum görmüştüm bunun gibi. Gülizar salı olsa büyük ihtimalle Kİ'den pek farksız gitmezdi en azından cumartesi günü 5-6'ya çıkma ihtimali var.

Nedir bu salı ısrarı anlamadım sanki iyi olacakmış gibi. Twitter'da da birkaç tane yorum görmüştüm bunun gibi. Gülizar salı olsa büyük ihtimalle Kİ'den pek farksız gitmezdi en azından cumartesi günü 5-6'ya çıkma ihtimali var.
Kadın'dan izleyici çalardı, kanalı o zorlu günde rahatlatabilirdi, hafta sonu seyircisi biraz daha farklı.

Kadın'dan izleyici çalardı, kanalı o zorlu günde rahatlatabilirdi, hafta sonu seyircisi biraz daha farklı.
Çalsa bu dizi çalabilirdi, ilk bölümlerde iyi reytingler alıyordu zaten. O günkü 3 dizi de güçlü işler ve Gülizar'ın potansiyeli daha fazlayken salı gününde harcanması kötü olurdu.

Tuvana Türkay, Fox'ta dizi yaptı, tutmadı; Kanal D'de yaptı, yine tutmadı. Kadir Doğulu, Fox'ta dizi yaptı, tutmadı; Star'da yaptı, yine tutmadı. Sezona Fox'ta başlayan bu iki isim için bu sezon işler yolunda gitmedi. :)

Bu dizinin tanıtımlarında da söylemiştim, 'iş görmez' diye. Sonuç yine hüsran @Yiğitt Kanal D ile konuş benim onay vermediğim diziyi başlatmasınlar olan oyunculara oluyor.