O ne öyle 😱😱 Hiç sevmem kutup ayısı gibi gündüz uyuyup akşam etmeyi
taksit taksit uyuyorum bir saat uyukla bir saat dolaş bir saat uyukla derken gün bitiyor
fok avlıyorum geceleri sabah haliyle yorğun düşüyoruzO ne öyle 😱😱 Hiç sevmem kutup ayısı gibi gündüz uyuyup akşam etmeyi
Bende öğlen uykusunu severim ama 1-2 saat en fazla neyse sen fokunu avla rızkını taştan çıkart gerekirsetaksit taksit uyuyorum bir saat uyukla bir saat dolaş bir saat uyukla derken gün bitiyor
fok avlıyorum geceleri sabah haliyle yorğun düşüyoruz
Sen koymasaydın bari ben sana hediye olarak gönderirdim neyse yine göndereyim ben farklı bir resim seçtim ama umarım doğrudur
Tebrikler Çiğdem Hanım
Ekli dosyayı görüntüle 58257
Hhahaha Aaa şimdi gerçekten @xemrexxx gibi yazdın yavaş yavaş öğreniyorsuntaksit taksit uyuyorum bir saat uyukla bir saat dolaş bir saat uyukla derken gün bitiyor
fok avlıyorum geceleri sabah haliyle yorğun düşüyoruz
ay senle @destere nin foyasını ortaya dökmek bir onur görevidirHafta sonları çıkabiliyor mezarından
Cuma gecesi gelir @xemrexxx yine forumu batırıp gider Geçen hafta sonunu nasıl batırdı bu listeden görebilirsin
https://fav10.net/forum/threads/15-21-ocak-2018-haftanın-en-Çok-güldüren-mesajları.275534/
Bu haftalık mesajını yine tek günde çıkarıp gitmişsin yeter @destere @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60ay senle @destere nin foyasını ortaya dökmek bir onur görevidir
Sabahtan beri senin ve emre'nin etiketleri bitmedi ya.