En Favori Yabancı Müzik Grubu | Final | Coldplay - Maroon 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MasacRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Grup Şampiyon Olsun?

• Coldplay

Oy: 19 82.6%
  • Maroon 5

Oy: 4 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

MasacRE

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
31,770
Puanı
1,059
24138875_548458318825484_366944722_o-jpg.57930

En Favori Yabancı Müzik Grubu'nda Büyük Final Heyecanı!

40 Grup Arasından Finale Kalmayı Başaran İki Grup Coldplay ve Maroon 5 Oldu.

5 Gün Sürecek Oylama Sonucunda Sizlerin Oylarıyla Kazanan Belli Olacak.

Coldplay

2005Coldplay_Getty53049468150115.jpg

Maroon 5

maroon-5-upclose-terryrichardson650.jpg

Çok kararsız kaldım ve oyu az olan Maroon 5'e verdim.

Ikiside çok iyi gruplar.

Emeğine sağlık @MasacRE-
Iyi vakit çokmuş. Detaylıca etraflıca araştırıp kullağıma hitap edeni seçerim :D

Etkinliklerle son dönemde çok içli dışlı olan birisi olarak sizi tebrik ediyorum çok güzel bir etkinlik ile foruma renk heyecan kattınız @S.G.A.T. @MasacRE-
:Z:Z:Z

Coldplay

@xemrexxx gibi arada mezarımdan çıkıp nefes alıyorum işte :A
içinde kız olmasa proğram ne hale dönüşür diye senin yarışma millete ders olarak verilmeli :) saplarla anca bu kadar başarı o bile fazla :)

Coldplay

Etkinliklerle son dönemde çok içli dışlı olan birisi olarak sizi tebrik ediyorum çok güzel bir etkinlik ile foruma renk heyecan kattınız @S.G.A.T. @MasacRE-
:Z:Z:Z

Coldplay
forum kaskatı kesildi dondu resmen:) forum tarihinin şahit olduğu en berbat en sönük en pis yarışma proğramı olarak kayda geçti şimdiden :)
zaten bir olayın içinde @S.G.A.T. la @MasacRE- varsa baştan battığını anlamak lazım :)

Emeğine sağlık @MasacRE-
Iyi vakit çokmuş. Detaylıca etraflıca araştırıp kullağıma hitap edeni seçerim :D
onun emeği batsın asıl bize yazık:) kaç zamandır katlanıyoruz saplar arası yarışmaya nihayet bitiyor çalsın davullar :)

içinde kız olmasa proğram ne hale dönüşür diye senin yarışma millete ders olarak verilmeli :) saplarla anca bu kadar başarı o bile fazla :)

Coldplay

forum kaskatı kesildi dondu resmen:) forum tarihinin şahit olduğu en berbat en sönük en pis yarışma proğramı olarak kayda geçti şimdiden :)
zaten bir olayın içinde @S.G.A.T. la @MasacRE- varsa baştan battığını anlamak lazım :)

onun emeği batsın asıl bize yazık:) kaç zamandır katlanıyoruz saplar arası yarışmaya nihayet bitiyor çalsın davullar :)
Coldplay almış başını gitmiş :D
Dinlememe gerek kalmadı gibi? :A @MasacRE-

Coldplay

Sapla kızla alakası yok, yabancı müziğe ilgi az zaten forumda, tahmin ediyorduk böyle olacağını :D Bunu bilerek giriştik bu işe yani :D
Coldplay almış başını gitmiş :D
Dinlememe gerek kalmadı gibi? :A @MasacRE-
Öyle görünüyor, yarı finaller daha heyecanlıydı finalde herkes Coldplay'e yüklenmiş :A