evet ya bende merak ettim niye yer almadı bu bölümde@YıldırıM ya bizim konuştuğumuz sahne olmadı mı olduda benmi kaçırdım ya Merve kime söyledi o sözleri
evet ya bende merak ettim niye yer almadı bu bölümde
yok be ablacım ben tvnin karşısından hiç ayrılmadım kiAaa sendemi görmedin o zaman o sahne yer almadı yada bizmi kaçırdık Serhat![]()
yok be ablacım ben tvnin karşısından hiç ayrılmadım ki
bende anlamadım ya kestiler bilerek yayınlamadılar ya da gelecek bölümde olacakAllah allah neden o sahne olmadı ki bu bölümde anlayamadım he
bende anlamadım ya kestiler bilerek yayınlamadılar ya da gelecek bölümde olacak
Tahmin ettiğim gibi Pelinin kocasına.@YıldırıM ya bizim konuştuğumuz sahne olmadı mı olduda benmi kaçırdım ya Merve kime söyledi o sözleri
İzleyici çekmek için bence. Heyecan olsun diye yapıldı o sahneler.Allah allah neden o sahne olmadı ki bu bölümde anlayamadım he
Tahmin ettiğim gibi Pelinin kocasına.
İzleyici çekmek için bence. Heyecan olsun diye yapıldı o sahneler.
evet çok saçmaOlmayacak sahnenin fragmanda ne işi vardı o zaman neyse haftaya anlarız artık haftaya olacağınıda sanmyorum ben ya
Hoca Pelinin evine geldi kocası ile biz birbirimizi seviyoruz falan dedi kocası da cildirdi adamı dövdü. Sonra kocası evden çıktı tabi o arada da Pelin koşarak Merve ye gitti. Tmm kabuk ev senin hallet şu işi diyePelinin kocasınamı e biz niye o sahneyi görmedik ki![]()
Hoca özel okulda çalışıyor sonra Ardahan'a sürülüyor saçmalamışlar orada.Hoca Pelinin evine geldi kocası ile biz birbirimizi seviyoruz falan dedi kocası da cildirdi adamı dövdü. Sonra kocası evden çıktı tabi o arada da Pelin koşarak Merve ye gitti. Tmm kabuk ev senin hallet şu işi diye
Aaaaa evet ya galiba o kısım atlandi.
Hoca Pelinin evine geldi kocası ile biz birbirimizi seviyoruz falan dedi kocası da cildirdi adamı dövdü. Sonra kocası evden çıktı tabi o arada da Pelin koşarak Merve ye gitti. Tmm kabuk ev senin hallet şu işi diye
Aaaaa evet ya galiba o kısım atlandi.
öyleydi öyleydi atladılarEvet ya resmen atlandı o sahne yanlış hatırlamıyorsam Mervenin üstünde kırmızı paltosu vardı o sahne öyle değilmi
Valla yakisikliydi adam.Hoca özel okulda çalışıyor sonra Ardahan'a sürülüyor saçmalamışlar orada.Kadrolu dğeil bir şey değil..
Hoca iyiyid ya ilerde psikopat olarak gelsin bence.![]()
Adamın kaşları doğal mı? Bana sanki yapılmış gibi geldi deValla yakisikliydi adam.
Yazık oldu adama. 1 kalın 1 ince bacaklı için harcandı.![]()
Dudaklara bakmaktan kaşları göremedim ya.Adamın kaşları doğal mı? Bana sanki yapılmış gibi geldi de![]()
Sanki kaş alma işini fazla mı yapmışlar ne?Adamın kaşları doğal mı? Bana sanki yapılmış gibi geldi de![]()
Taylan ile olan sahnesinde bir bak hemenDudaklara bakmaktan kaşları göremedim ya.bakayım hemen.
Evet var dimiDudaklara bakmaktan kaşları göremedim ya.bakayım hemen.
Sanki kaş alma işini fazla mı yapmışlar ne?