2017 The Greatest Showman / Muhteşem Showman - Film Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,479
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
1485796.jpg

Muhteşem Showman - The Greatest Showman (2017)

Türü: Biyografi, Dram, Müzikal
Rating:

Yönetmen: Michael Gracey

Oyuncular:
Hugh Jackman
Zac Efron
Michelle Williams
Zendaya
Rebecca Ferguson

IMDb Sayfası

Filmin Fragmanı

Videoyu açana kadar biraz reklam kapatmak gerekiyor ama başka sitede yok bunu buldumuza şükredelim :A :A :A @Forumdash
yalnız senin verdiğin sitede Hairspray diye bu filmle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir film açılıyor yanlışlıkla sitedeki filmi izlemeyesin hogatha:) başka bir site bulmak lazım o da zor? birde @Forumdash baksın civarlara belki bu filmi izleyecek bir yer bulur :)

yalnız senin verdiğin sitede Hairspray diye bu filmle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir film açılıyor yanlışlıkla sitedeki filmi izlemeyesin hogatha:) başka bir site bulmak lazım o da zor? birde @Forumdash baksın civarlara belki bu filmi izleyecek bir yer bulur :)
O filme etiketlermisin hangi film?
Aaa henüz bakmamıştım başka film demek :F

Ozaman bununda alt yazısı yok , hangi filmi beğensek alt yazı yok ama torrent yapsakya ben bunu boşunamı indirdim ayoll :A :A :A

Yada alt yazılı film bulun napayım @Forumdash

Ozaman bununda alt yazısı yok , hangi filmi beğensek alt yazı yok ama torrent yapsakya ben bunu boşunamı indirdim ayoll :A :A :A

keşke söylemeseydim 2009 yapımı filmi izlerdin ne güzel :)
@Forumdash ayın 21 inde oscar adayları belli olacak demişti ama sanırım 23 ocakta belli olacakmış daha iki film izleriz o zamana kadar :)

Altyazı yoksa torrent düşmemiştir ki :X Dursun torentin zararı yok :A
@Forumdash ayın 21 inde oscar adayları belli olacak demişti ama sanırım 23 ocakta belli olacakmış daha iki film izleriz o zamana kadar :)

Ben 23 Ock dedim 21 deseydim dünkü filmi izlemezdim :A

Altyazı yoksa torrent düşmemiştir ki :X Dursun torentin zararı yok :A

Ben 23 Ock dedim 21 deseydim dünkü filmi izlemezdim :A
1 günü boş geçtik 1 film bulalım bu gece :A :A :A

Birde oscarda adaylar belli olunca ne olacak onlarımı izleyecez :A