Damien Duff
Favori Üye
tutkudan sonra rüzgar girdiSurvivor gelince ne olacak acaba bak yorumları okuyunca aklıma geldi Şubat'ta başlıyor oda.
tutkudan sonra rüzgar girdiSurvivor gelince ne olacak acaba bak yorumları okuyunca aklıma geldi Şubat'ta başlıyor oda.
Meltemi seviyor mu adam pekitutkudan sonra rüzgar girdi
oda Melteme aşık valla sır dizisine döndü meltem farkında değil Halukta tutkunun farkında değil @Harunnn60Meltemi seviyor mu adam peki
Meltem dedi mi peki Tutku ile seni gördüm otelde. Tutku sana aşıj filan diye. Kesin dememiştir de yine bir ümit sorayım dedim.oda Melteme aşık valla sır dizisine döndü meltem farkında değil Halukta tutkunun farkında değil @Harunnn60
demedi Bu senaryo selenanın senarist yardımcılarıMeltem dedi mi peki Tutku ile seni gördüm otelde. Tutku sana aşıj filan diye. Kesin dememiştir de yine bir ümit sorayım dedim.
Belli zaten iyice saçmaladılardemedi Bu senaryo selenanın senarist yardımcıları
bunu küçük ağada yaptı 4 bölüm tuttu Arka sokaklarda sinemi elinde kaçırdılarBelli zaten iyice saçmaladılar
Gülizar'ın tekrarı AB'de çok iyi gitmiş ve en çok izlenen tekrar olmuş. Zaten gelecek hafta yükseleceğini düşünüyordum da bundan sonra emin oldum.
Hayat Sırları'na yazık oldu gerçekten. Ama Total'de 63. olup da AB'de ilk 30'a girmesi garip olmuş. Zaten dün reytinglerle ilgili bir gönderme de yapmışlardı onun üstüne görmek trajikomik oldu.
Kalp Atışı'nın torpili bitti artık. O kadar düşük reytinglere rağmen haftalardır devam ettirdiler, son çare günü değişti ama değişen bir şey yok. 1-2 hafta sonra final yapar.
Gönüle söyledi. Haftaya Tutkuyu bitircekMeltem dedi mi peki Tutku ile seni gördüm otelde. Tutku sana aşıj filan diye. Kesin dememiştir de yine bir ümit sorayım dedim.
1-2 aydır reytingi düşük gidiyordu. Show biraz daha yüksek reytingler alan dizileri bile hemen bitirmişken bu dizide bu kadar ısrar etmesi garip geldi.Kalp Atışı yazın en yüksek reytingli işiydi, yeni sezonda da Cuma günü güzel reytingler aldı, reytingleri düşünce günü değişti zaten. Torpil bunun neresinde?