Çok seveceksin, bekliyorum yorumunu.Birkaç gün içinde siyah beyaz aşk’a başlıcam
Sende iyice bizim gruba katılıyorsun haa. @Çiğdem-Ötesi yok.
Çok seveceksin, bekliyorum yorumunu.Birkaç gün içinde siyah beyaz aşk’a başlıcam
Sende iyice bizim gruba katılıyorsun haa. @Çiğdem-Ötesi yok.
di mi Mükemmel bir çift. Hele o sahnelerdeki romantik replikleri unutulmazAy bu ne etkilendim
Evett ya aralarında da bi aşk doğsa da izlesekdi mi Mükemmel bir çift. Hele o sahnelerdeki romantik replikleri unutulmaz
Bu konuda yorum yapmıyorum @S.G.A.T. a biraz kırgınım ama yinede kendini açıklamasını bekliyorum @Çiğdem- @Yiğitt
Birkaç gün içinde siyah beyaz aşk’a başlıcam
Kızlarım İçin, Gülizar, Çocuklar Duymasın ve Arka Sokaklar'dan çift koyamadığım için üzgünüm.Yağız Hazan kaşar Sinan Hazan'da çok destekleniyor bence listede oda olmalıydı.
Şevkat ile Esin niye yok. Sosyal medyanın en sevilen dizilerinden özellikle YouTube'da her hafta trend.
Ayrıca en romantik aşk Kadında. Bahar'ın narin aşkı ile Sarp'ın sempatikliģi çok tatlı. Bahar ile Arif'de çok destek alıyor bence oda olmalıydı
Eksik taraflı olmuş.
Kızlarım İçin, Gülizar, Çocuklar Duymasın ve Arka Sokaklar'dan çift koyamadığım için üzgünüm.
Hiç sorma, kalite yerlerde. Kanal D'nin film çekmesi şart oldu.Ya sus Enes Batur 500 bin izlenmiş sinirim bozuk zaten.s.s
Hiç sorma, kalite yerlerde. Kanal D'nin film çekmesi şart oldu.
Bilmem, bi düşün 🙄ne kırgınlığı? Ne zamandan beri?