@Forumdash ile bizi yalnız bırakıyorsun geceleri , napıyorsan bırak geliki dakikada işimi hallettim geldim buralardayım artık on dakkalığına![]()
@Forumdash ile bizi yalnız bırakıyorsun geceleri , napıyorsan bırak geliki dakikada işimi hallettim geldim buralardayım artık on dakkalığına![]()
ben filmi indirebilmeyi başarırsam izleyeceğim yok indiremezsem şu animasyon filmine dalayım diyorumBen film izlemeye @destere loving vincent'ı... bir buçuk saatlikmiş zaten.
Bu @Forumdash hangi filmi izlemeye gittiben filmi indirebilmeyi başarırsam izleyeceğim yok indiremezsem şu animasyon filmine dalayım diyorum![]()
Bu film ile alakalı googlede hiçbir bilgi yok nasıl izleyecezLoving Vincent bu flmi izlemeye gitti![]()
filmi indirmen lazım başka yolu yokBu film ile alakalı googlede hiçbir bilgi yok nasıl izleyecez@sokak sanati
@MasacRE- Site buldu bana yarın gündüz izleyecem hemenfilmi indirmen lazım başka yolu yok
dünki filmi nasıl izleyeceksin onunda sitede altyazısı problemliydi ben onuda indirip izlemiştim anca![]()
bana bahsettiği siteyse altyazılar problemliydi@MasacRE- Site buldu bana yarın gündüz izleyecem hemen
http://www.film112.net/altyazi/three-billboards-outside-ebbing-missouri/
Sana o sitetyi @Forumdash vermiş cnm @MasacRE- e dedim o uygun site verdi yanı bosuna indirmişsinbana bahsettiği siteyse altyazılar problemliydi![]()
https://www.fullhdfilmizlesene.org/animasyon-filmleri-izle/koko-coco/
Aaa animasyon tam benlik olurhttps://www.fullhdfilmizlesene.org/animasyon-filmleri-izle/koko-coco/
KOKO
bunu izleyelim bir an önce animasyon filmiymiş ben vincent dan sonra buna geçiş yapacağım @Forumdash ında haberi olsun hem siteside hazır![]()
zamunda diye bir site var ordan filmi bulup indiriyorsun torrentten ve izliyorsunAaa animasyon tam benlik olurşu @sokak sanati nin tablodan fırlamış adam filmi biraz uğraştırıcak beni sen nasıl indiriyorsun
![]()
Kolaymı sen bile indirebiliyorsanzamunda diye bir site var ordan filmi bulup indiriyorsun torrentten ve izliyorsun![]()
çok kolay aslındada ayrıntıyı @MasacRE- @Forumdash veya @Harunnn60 anlatsın sana ben kendim zor öğrendim anlatırken bildiklerimide unutacağım şimdiKolaymı sen bile indirebiliyorsan![]()
Aaa neyse önce şu missonkmuydu onu izleyeyimde yine 1 film arkanıza düştümçok kolay aslındada ayrıntıyı @MasacRE- @Forumdash veya @Harunnn60 anlatsın sana ben kendim zor öğrendim anlatırken bildiklerimide unutacağım şimdi![]()
tahminimce Üç Billboard Ebbing Çikisi, Missouri bunu diyorsun heraldeAaa neyse önce şu missonkmuydu onu izleyeyimde yine 1 film arkanıza düştüm![]()
Hahahah Aaa evet Missouri demek iştemiştimtahminimce Üç Billboard Ebbing Çikisi, Missouri bunu diyorsun heraldeartık giresuncayı çözdüm sayılır hogatha benden başka missonk derken bu filmden bahsettiğini anlayacak bir allahın kulu bulamazsın
![]()
Sanki tek benim mi başlıyor senin de başlıyorHahahah Aaa evet Missouri demek iştemiştim![]()
![]()
Bu @Forumdash yarından sonra daha film izlemeyecem diyor dizileri başlıyormuş heyetten çıkmak öyle kolay olmamalı![]()
evet yarın koko seyrediyoruzSanki tek benim mi başlıyor senin de başlıyorFlash, spn filan başlıyor. Yarın da animasyon mu seyrediyoruz? @destere