ben dalıyorum filme size kolay gelsin ilerleyen saatlerde damlarım artık yabancı dizi listemide o ara yaparım @Çiğdem- @Harunnn60İkiside aynı kalite sonuçta Gönül isterdi Bluray bakalım
ben dalıyorum filme size kolay gelsin ilerleyen saatlerde damlarım artık yabancı dizi listemide o ara yaparım @Çiğdem- @Harunnn60İkiside aynı kalite sonuçta Gönül isterdi Bluray bakalım
Hayırlısıyla Oscar etkinlinin ilk açılış filmini yaptım.
Chris'in oyunculuğunu hiç beğenmiyorum. Filmde de duygunun zerresini verememiş bence. Dayısın sen yaa!!! Çocugu büyütmuşsün ama en duygusal sahnelerde "bana mısın" demiyor.
Küçük kızı başlarda sevmesem de sonralarda sevmeye başladim. Bilmişliği, asiliği, duygusalliği filme göre "deha"liği kaldırabilmiş.
Yan rollerde başrolü taşıyor. Yan roller olmasa seyir zevki filan kalmayacaktı. Özellikle zenci komşu ablamız. Ne kadar sıcak bir komşudur öyle
Filmde anlamadiğim şey;
Hani annesi çocugunun normal yetişmesini istiyordu? Evet o beyin/zeka harcanamaz, harcanmamalı ama çocugu yine üni'ye vermişler:/ anlamadım. Beni tatmin etmedi sonu...
Filmin en güzel sahnesi doğumhane kapısında bekleyip, başkalarının mutluluğundan kendilerine mutluluk katmalarıydı. Çok tatlı ve duygusal bi sahneydi
@OzaN'ın yorumunda gördüm. Yönetmen Spiderman'e yönetmiş. Sanki tatminsizliğimin nedenini bulmuş gibiyim
6/10 versem çok kötü olmaz heralde
Aaa çok sıcak bir aile filmiydi gerçekten Küçük kızda Kaptan America da çok iyi oynamışlar filmde bir sıcaklık var bitene kadaröncelikle mary adler karakterini oynayan mckenna grace harikaydı o yüzden ilk olarak bu filmi seçtiğim için mutluyum
dayı rolündeki vatandaş idare ederdi başlarda bayağı tavırları soğuktu ama sonra toparladı durumu
dayı ilk başta derin dondurucu gibiydi ama özelikle mary i bakıcı evine yerleştirdiğinde kızın yalvarışları karşısında evden ayrılırkenki tavırları çok gerçekçiydi birde son sahnedeki tıfıl kızla kucaklaşma sahnesi harikaydı
filmde zenci şişman bakıcı kadının kıza neden o kadar bağlı olduğunu bir türlü anlayamadık yani orası boşta kalmıştı, kızla zenci teyzenin birbirine yakınlığının bir altyapısı oluşturulmamıştı ..
şu görüntü muhteşemdi @Forumdash @Çiğdem- kız örümcekler gibi dayısına tırmanıyordu ama akşam güneşi ve gölge enfesti
8 puan
bu filmi beğenmenede sevindim en azından baştan sona sıkılmadan izlediğimiz güzel bir dram filmiydi özellikle ufaklık çok şeker bişeydi , gerçi sen kaptan amerikayı daha çok beğenmişsindirAaa çok sıcak bir aile filmiydi gerçekten Küçük kızda Kaptan America da çok iyi oynamışlar filmde bir sıcaklık var bitene kadar
10 veriyorum çünkü şuan açılan filmlerden en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum
Küçük kızın öğretmeni ile olan laf dalaşı çok komikti tüm matamatik sorularını bildi ben hesağ makinasıyla bile zor hesaplardım kız aklıyla hesaplıyor Küçük kızın otobüste bir çocuğa saldırmasıda güzeldi
Kaptan Americanın tek gözlü kediyi gidip kurtarmasına çok sevindim ayrıca küçük kızı bırakıp gittiği veda sahnesi ve sonra kavuştukları sahneler iki sahnede de çok duygulandım
Aaa evet Kaptan America biraz beğenmeme etken oldu ama küçük kızda iyiydi tabibu filmi beğenmenede sevindim en azından baştan sona sıkılmadan izlediğimiz güzel bir dram filmiydi özellikle ufaklık çok şeker bişeydi , gerçi sen kaptan amerikayı daha çok beğenmişsindir
4. filme karar vereceğiz bu akşam bakalım @Forumdash sandığında hangi film çıkacak artık o seçiyor filmleriAaa evet Kaptan America biraz beğenmeme etken oldu ama küçük kızda iyiydi tabi
Siz 3.filmi hala karar veremediniz sanırım verince izleriz
Seni bekliyorum, dün buldugum yeter artar 3 film sonra ancak Sen bulana kadar bende işime bakayım az4. filme karar vereceğiz bu akşam bakalım @Forumdash sandığında hangi film çıkacak artık o seçiyor filmleri
dur bir filmlere bakayım birazdan açıklarım sürpriz filmiSeni bekliyorum, dün buldugum yeter artar 3 film sonra ancak Sen bulana kadar bende işime bakayım az
Tamam cok bekletme daha film dolsun diye bekliyoruzdur bir filmlere bakayım birazdan açıklarım sürpriz filmi
Seni bekliyorum, dün buldugum yeter artar 3 film sonra ancak Sen bulana kadar bende işime bakayım az
Belirleyinde izleyeceğim filmi bitirince nereye hamle yapacağımı bileyim4. filme karar vereceğiz bu akşam bakalım @Forumdash sandığında hangi film çıkacak artık o seçiyor filmleri
Etkinliğin tek elle tutulan filmi zaten cnm Başlangıcı en iyiden yapıyoruz ki bunun havasıyla diğerlerine katlanıyoruz @Harunnn60 DA izleyecekti siz birlikte izleyin @Forumdash @destere@Forumdash biliyor zaten başlayacağımı, konuştuk o gün onunla. Tamamdır, bugün ilk film izlenir.
Seveceğini tahmin ediyordum captan America ki adamBiz de açılışı ilk bu filmle yaptık, değişik güzel bir filmdi. Sonu hayal kırıklığı oldu diyebilirim, şaşırdım kaldım bittiğine. 😱
Başroldeki adam yakışıklıymış, onay aldı benden. @destere @Çiğdem- @Forumdash
Mary sevimsizdi, soğuk bir tipti. Ha çok iyi oynadı, tip olarak okeydi. Frank'ı beğendim, yorumlarda soğuk falan demişsiniz de umursamaz dayıyı oynuyor orada. Gayet iyiydi, öğretmen de güzeldi.
Küçük bir çocuğun hayvanat bahçesi maketini düşürdüler diye Mary'in o düşürenin burnunu kırması, öğretmen ile laf dalaşına girmesi, Frank'ın kendi kedilerini alırken diğerlerini de alıp getirmesi, doğumhanenin önünde bekleyip müjdeli haberi almalarını izlemeleri güzel sahnelerdi. En çok doğumhane kapısında bekleyip o müjdeyle mutlu oldukları sahneyi beğendim, Mary sonradan gidip hoplayıp zıpladı..
Oyuncuları çok sevdim, senaryo öyle çok ahım şahım değildi. Sonunda bir şey anlamadım, pat diye bitti çocuğu alır almaz. Sonu tatmin etmedi maalesef. Görseller güzeldi.
İzlenebilecek filmlerden, süresi de kısa zaten.
7/10
Blade Runner'daki herif tam senlik @Yiğitt'cim etkinlikte seni motive ederSeveceğini tahmin ediyordum captan America ki adam
Bizim izlediklerimizden devam et cnm Suyun Sesi olabilir mesala o diğer izlediklerimize göre az biraz daha iyi gibiydi @Forumdash @destere
O adam dışında başka bakılacak oyuncu yoktu zaten o filmde hep ecünnüler doldurmuşlarBlade Runner'daki herif tam senlik @Yiğitt'cim etkinlikte seni motive eder
Hologramı sevdin sen ben hissediyorum kıskançliğiniO adam dışında başka bakılacak oyuncu yoktu zaten o filmde hep ecünnüler doldurmuşlar