coming soon yapacağım
coming soon yapacağım
Seni desterenin kuzeni yapabilirim romantik komedide
Bir kız için kapışan üç erkek senaryosu yap, sonunda benimle evlensin diğerleri de intihar etsin. Rekor kırar bu yapım.Seni desterenin kuzeni yapabilirim romantik komedide
Kuzenin destereyle aynı kıza aşıksın ona öyle bir oyun oynadınki Dolabın içinden Vampir çıktıBir kız için kapışan üç erkek senaryosu yap, sonunda benimle evlensin diğerleri de intihar etsin. Rekor kırar bu yapım.@destere @Çiğdem- @Harunnn60
@destere me dokunmayın yazın zaten gidecek
Ozan ağır vaka ama çözeceğiz inş.@destere me dokunmayın yazın zaten gidecek
Hem şuan @Harunnn60 ın dağdakı evi meşkul Ozan terapi görüyor şuan oradaForumda tırlatanlar oraya gidiyor
![]()
![]()
![]()
@destere me dokunmayın yazın zaten gidecek
Hem şuan @Harunnn60 ın dağdakı evi meşkul Ozan terapi görüyor şuan oradaForumda tırlatanlar oraya gidiyor
![]()
![]()
![]()
Bi ara beni de alın oraya.
Bende bu kadar haksızlığa uğradıktan sonra 2 yılda bir iyi zirveyle yarışıyoruzBi ara beni de alın oraya.![]()
zararsız görüyordur bana dese direk fındık tarlasına kaçırırım kızı
daha gaga kuyudan çıkmadan kuyuya gömeriz onu
Kızların yeni konuşma tarzı öyle zaten lisedeyken başladı benzararsız görüyordur bana dese direk fındık tarlasına kaçırırım kızı
daha gaga kuyudan çıkmadan kuyuya gömeriz onu![]()
7 sezondur coming sonu bekliyoruz orda bir türlü cominglemediğine göre seninde gelişin yok demektircoming soon yapacağım![]()
@Yiğitt duydunmu pompy iKızların yeni konuşma tarzı öyle zaten lisedeyken başladı ben